επιτέλους , στα τελευταία 2-3 ματς βλέπουμε τον παίκτη που ξέραμε. Κι ακόμα έχει πολύ περιθώριο βελτίωσης.
Πιστεύω στον παίκτη , τον γουστάρω. Μακάρι να μας δικαιώσει.
Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντώνης Κόνιαρης
μπράβο αγόρι μου, συνέχισε να δείχνεις ανάμεσα σε καλούς Αμερικανούς ότι έχεις θέση στο παρκέ, και ρόλο στην ομάδα.
Έχεις τρομερό σουτ, τρομερή άμυνα, καλό κορμί. Συνέχισε να πιστεύεις και να παίζεις πιο ελεύθερα.
Έχεις τρομερό σουτ, τρομερή άμυνα, καλό κορμί. Συνέχισε να πιστεύεις και να παίζεις πιο ελεύθερα.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δε θεωρώ υποβάθμιση για τον Χουγκαζ να έρθει στο τωρινό ΠΑΟΚ, που θα ναι φαβορί για τελικό με Μούρθια.
Αλλαγή του MVP Melvin Θα είναι, και ίσως λόγω ηλικίας του τελευταίου και το ότι ο Χουγκαζ είναι Έλληνας, να ξεκινάει και βασικός...
Ο Κλειτος δεν είναι Θεός. Κάνει λάθος στο να έχουμε 7 ξένους. Κι ...
Αλλαγή του MVP Melvin Θα είναι, και ίσως λόγω ηλικίας του τελευταίου και το ότι ο Χουγκαζ είναι Έλληνας, να ξεκινάει και βασικός...
Ο Κλειτος δεν είναι Θεός. Κάνει λάθος στο να έχουμε 7 ξένους. Κι ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά είναι για το 4μηνο το καλοκαιρινό.
Τώρα μέσα στη χρονιά δε μπορεί να γίνει σωστά για διάφορους λόγους...
Ας γίνει πρώτα αυτό που ξεκίνησε, αναβάθμιση σε πολλά επίπεδα, δηλ. Παίκτες, σταφ, Γήπεδο,
Και τα καλύτερα έρχονται.
Ο στόχος τώρα είναι το Ευρωπαϊκό
ΥΓ οι 2 καινούριοι προπονήθηκαν. Πότε ...
Τώρα μέσα στη χρονιά δε μπορεί να γίνει σωστά για διάφορους λόγους...
Ας γίνει πρώτα αυτό που ξεκίνησε, αναβάθμιση σε πολλά επίπεδα, δηλ. Παίκτες, σταφ, Γήπεδο,
Και τα καλύτερα έρχονται.
Ο στόχος τώρα είναι το Ευρωπαϊκό
ΥΓ οι 2 καινούριοι προπονήθηκαν. Πότε ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. K.J. Jackson
Farewell.
You leave friends behind.
Once PAOK, always PAOK
You leave friends behind.
Once PAOK, always PAOK
- Παρ 12 Δεκ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
αν είναι να ρθει ο Καμπόκλο, ας τον χάσω και τον αγαπητό Μάρβιν...
αλλά ποιος θα το πίστευε στην αρχή της χρονιάς, που πανηγυρίζαμε που τον φέραμε πίσω, μετά από τόσα χρόνια με χειρότερους,
ότι θα λέγαμε από Γενάρη ότι είναι υποψήφιος για φευγιό...!! απίθανα πράματα...
αλλά ποιος θα το πίστευε στην αρχή της χρονιάς, που πανηγυρίζαμε που τον φέραμε πίσω, μετά από τόσα χρόνια με χειρότερους,
ότι θα λέγαμε από Γενάρη ότι είναι υποψήφιος για φευγιό...!! απίθανα πράματα...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΡΟΜΕΡΗ παρατήρηση Στέλιο!
Damon, ξέρεις πολύ μπάσκετ. Από κει και πέρα, διδακτορικό στο recruiting ή εμπειρία σε Staff ομάδας Α1, δε νομίζω να έχει κανείς μας...
γνώμες λέμε.
Εγώ βλέπω πεσμένο τον Μουρ τελευταία, σα να πηγαίνει στα ματς "άλλη μια μέρα στη δουλειά" .Και είπα: είναι καλός, είναι ...
Damon, ξέρεις πολύ μπάσκετ. Από κει και πέρα, διδακτορικό στο recruiting ή εμπειρία σε Staff ομάδας Α1, δε νομίζω να έχει κανείς μας...
γνώμες λέμε.
Εγώ βλέπω πεσμένο τον Μουρ τελευταία, σα να πηγαίνει στα ματς "άλλη μια μέρα στη δουλειά" .Και είπα: είναι καλός, είναι ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο γιοκιτς βαρύς είναι . Μλκ ήξερε 100 κιλά μπάσκετ ο τσάρλς Τεσπα χαβαλέ κάνω ψάξε αυτόν που λες και θύμισε μου αυτόν που έπαιξε στο προκριματικό της Ευρωλίγκα με Γαλατασαράι γιατί έφαγα σκάλωμα τώρα . Είχε αν θυμάμαι καλά βαρύ βιογραφικό
δε ξέρω. Τον Γκορί να λες; μάλλον πάει εκεί το μυαλό ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ωραίο ποστ, διαφωτιστικό.
Πάω και στο προηγούμενο Post του Damon:
με έπεισες. Θα δεχθώ την εισήγησή σου
"Μπουντούρης"
Έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να φύγω τον Τζόουνς. Αν δω τους 2 νέους guards να είναι περίπου όσο καλοί περιμένουμε, μπορεί να αποδεσμευτεί ο Μπράουν και να ισοροπήσουμε λίγο την ...
Πάω και στο προηγούμενο Post του Damon:
με έπεισες. Θα δεχθώ την εισήγησή σου
"Μπουντούρης"
Έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα να φύγω τον Τζόουνς. Αν δω τους 2 νέους guards να είναι περίπου όσο καλοί περιμένουμε, μπορεί να αποδεσμευτεί ο Μπράουν και να ισοροπήσουμε λίγο την ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
o Tyree & o Allen θα σκοράρουν με άνεση, back to back to back καλάθια, των άλλων θα κοπούν τα πόδια με ποιους έμπλεξαν. Παράλληλα όλη η ομάδα θα λυθεί και θα πετάνε άλευ ουο καρφώματα στον Μαρβιν... νίκη χωρίς να απειληθούμε στο τέλος. Απλά κι ωραία.
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=Cnt_RA-HWvA
xa xa. Βλέπω Κλείτο: λέει για Έλληνα, δεν παίζει κανείς αυτή τη στιγμή για ΠΑΟΚ, ο Χουγκάζ τελείωσε θέλει να μείνει εκεί.
Μου ρθε μια ιδέα , λέει ο Κλείτος, το παιδί μας εδώ, ο μόνος παίκτης που μπορεί να δώσει κάτι στην ομάδα, πες το ρε Κώστα , είναι ...
xa xa. Βλέπω Κλείτο: λέει για Έλληνα, δεν παίζει κανείς αυτή τη στιγμή για ΠΑΟΚ, ο Χουγκάζ τελείωσε θέλει να μείνει εκεί.
Μου ρθε μια ιδέα , λέει ο Κλείτος, το παιδί μας εδώ, ο μόνος παίκτης που μπορεί να δώσει κάτι στην ομάδα, πες το ρε Κώστα , είναι ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτερη αποδεσμευση δεν θα γινει. Εφυγε ο πιο αδυναμος κρικος των ξενων, παρολο που μας ηταν πολυ συμπαθητικος. Εαν γινει 3η κινηση τωρα, θα ειναι ειτε ο Beverley, που αφηνεται να εννοηθει πως ειναι στην δικη του πλευρα να δωσει το ΟΚ, ειτε καποιος ψηλος που θα ειναι home-grown στα ματια της FIBA ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. K.J. Jackson
κέρδισε τη συμπάθειά μας.
Και ωραίο μήνυμα αποχαιρετισμού, θετικότατος.
Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Τζάκσον απηύθυνε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ευχαριστώντας συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο και φιλάθλους. Αναφέρθηκε στην καθημερινή δουλειά που έγινε στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα και ...
Και ωραίο μήνυμα αποχαιρετισμού, θετικότατος.
Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Τζάκσον απηύθυνε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ευχαριστώντας συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο και φιλάθλους. Αναφέρθηκε στην καθημερινή δουλειά που έγινε στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα και ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχιτσογλανος, αταλαντος. Μακρυά, τον μισώ
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εννοώ. Αγγούρι είναι, ξυλοκόπος