Η αναζήτηση βρήκε 992 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Φιλε Μακλαζ

Χρησιμοποίησα σημερα το notebooklm για να μου φτιάξει κάποια infographics και πραγματικά είναι εξαιρετικό. Αυτο που μου άρεσε πολυ ειναι οτι του ζήτησα το infographic να στηρίζεται σε ενα συγκεκριμένο πρότυπο ανάλυσης και το έφτιαξε σωστά! Φαίνεται ότι ειναι πολυ καλό στο να ...
από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman και τα άλλα παιδιά, για ρίξτε ένα μάτι

Εικόνα
από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Το pdf για όποιον θέλει παρακάτω.

https://drive.google.com/file/d/1x61-yE ... sp=sharing

@Equalizer ελπίζω να είναι οκ.
από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Σε ρωτάω γιατί προσπαθώ να δουλέψω λίγο το pro που έχει 8 ευρώ. Εκτός από δεδομένα μπορώ να τούτου ζητήσω συγκεκριμένα συγριτικα στοιχεία;

Μέσα στο notebooklm αφού φορτώσεις τις πηγές σου, είτε στο "πληροφοριακό γράφημα" είτε στην "παρουσίαση διαφανειών" έχει ένα μολύβι.
Πάτα εκεί και γράψε στο ...
από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Ναι τρομερό! Απίθανο. Πάω να το αναβαθμίσω . Μέγας ιβαν . Μαρεσει που μερικοί δεν καταλάβαιναν γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ζημιές και η χρημαρομηχανη του ιβαν βάζει συνεχώς χρήμα

Ήρεμα ρε συ ! Μια χαρά είναι το πρόγραμμα που έχεις, εκτός αν έχεις σκοπό να φορτώσεις όλο το σύμπαν :lol:

Άγνοια ...
από Taseos
Τρί 17 Φεβ 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Ναι εγώ τράβηξα τις ροές από το σάιτ της επο. Τις ήθελα καθαρές γιατί καλοί οι ισολογισμοί αλλά οι ροές λένε σκληρές αλήθειες πιο παραστατικά
από Maklaz
Τετ 18 Φεβ 2026, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

.......
Τι δεν κρατάω:
- Ο δείκτης χρέους ως προς τι? Αν ειναι χρέη προς ιδια κεφάλαια τότε η δραστική μείωση προέρχεται απο την ΑΜΚ. Οποτε η μείωση του δεικτη δεν σημαίνει απαραίτητα μείωση των χρεών. Με λίγα λόγια δεν ειναι ιδιαίτερα informative αυτό που δείχνει το γράφημα.για τον δείκτη χρέους ...
από Sardan
Τρί 09 Σεπ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOKheads&Metalheads

Και τα άλλα φοβερά παλικάρια

Και βιντεοκλιπάρα!
από theo111
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Παλτουδια ο Ζοαο Μάριο, θα τα δείτε στο γήπεδο όταν παίξει
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Ημουν χτες σε ενα παιχνιδι της κουλας αναπτυξιακο μπασκετ στο γηπεδο της. Εχουν ενα χωρισμα μεταξυ των δυο γηπεδων με πανω του 4-5 φωτογραφιες ολες και ολες απο την μπασκετικη τους ιστορια και οι αθεοφοβοι μεγαλυτερη σε μεγεθος φιγουρα απο αυτες τις 4-5 εχουν τον Μπανε...Δεν κλεβουν μονο τιτλους ...
από gervasio artigas
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

"Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί ...
από Mitsospaoki4
Δευ 27 Οκτ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Άντε πες ο Μαριν οκ, μικρή οικονομικά ζημιά.

Αυτός ο Γιοβιτς όμως που χρυσοπληρωσαν και έχει μια κοιλιά μεγαλύτερη του αρχηγού την πρώτη του χρονιά, τι φόλα τους έριξε πάλι;

Ευτυχώς που γλυτώσαμε γιατί όπως φαίνεται, το έχει παρατήσει το άθλημα.
από geobila
Τρί 28 Οκτ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε ολοκληρώσει ένα μικρό θαύμα την τελευταία περίοδο με τις σερί νίκες που οι περισσότεροι δεν περιμέναμε καν. Αυτό ούτε εμάς κάνει υπερομαδα ούτε τους άλλους σκουπίδια (Ειδικά τον γαυρο) Ο Νικολιτς έκανε μεγάλη λαλακια στις δηλώσεις που την είπε σε παίκτες. Θα τπ βρει μπροστά του. Ο γαυρος ...
από jibbie
Τρί 28 Οκτ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

εντωμεταξυ ο κετσε λεει κ επιμενει "πως ειναι δυνατον να τρομοκρατηθηκε απο φραστικο επεισοδιο", και δεν του λεει ο βασιλο δυο βδομαδες τωρα για τους χαρτινους που τρομοκρατηθηκαν απο φωτογραφιες