Η αναζήτηση βρήκε 845 εγγραφές

Return

από renegade
Δευ 15 Σεπ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Ο τύπος πρέπει να χαιρετίσει με συνοπτικές διαδικασίες
από Montrealiotis
Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Εμένα οι γιοι μου (οι οποίοι γεννήθηκαν στον Καναδά) παίζουν-θα παίξουν χοκει, αν ποτέ φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να πάνε στην εθνική Καναδά επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν Ελλάδα; Ή δεν πειράζει επειδή εμείς είμαστε λευκοί και δεν θα πολυ φαίνεται η διαφορά;
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από ABOLEYTOI
Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ‘26

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ

ΣΕ ΖΕΣΤΕΣ-ΚΡΥΑ, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ

ΜΑΖΙ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΒΑΓΟΝΙΑ

Π.Α.Ο.Κ. ΟΛΕΟ(x2) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
από Nassos
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Undermind . ai πολυ καλό για να βρίσκεις άρθρα και μπορεί να σου δώσει και κατευθυντηριες γραμμές για συγγραφή πρότασης.

Κ μετά στην σύνταξη και συγγραφή σχετικά καλό το Claude. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο στατιστική, αλλά για ένα επιδημιολογικο project με είχε βοηθήσει και να κάνω circular ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:44
Jump to forum
Jump to topic

Να ξέρεις πως όλα τα μοντέλα έχουν Cut knowledge και πως αν δεν τα δώσεις εντολή να ψάξουν στο ίντερνετ, θα κάνουν ένα run στην εσωτερική τους γνώση.

Για all in one πραγματακια το gpt είναι μια χαρά.

Για κώδικα, αναλύσεις, δεδομένα μπαίνεις claude , επιλέγεις το sonnet 4 του ζητάς να κάνει ...
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Guitarman , ξέχασα να σου αναφέρω και ένα νέο μοντέλο για δημιουργία εικόνων.

Μέσα από το Google studio επιλέγεις το νέο μοντέλο Nano Banana και μπορείς να φτιάχνεις εικόνες.

Το "μυστικό" είναι να δώσεις σωστό prompt, σε αυτό για να μην σπας το κεφάλι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gpt ...
από Sardan
Τρί 09 Σεπ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOKheads&Metalheads

Και τα άλλα φοβερά παλικάρια

Και βιντεοκλιπάρα!
από theo111
Παρ 12 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Παλτουδια ο Ζοαο Μάριο, θα τα δείτε στο γήπεδο όταν παίξει
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Ημουν χτες σε ενα παιχνιδι της κουλας αναπτυξιακο μπασκετ στο γηπεδο της. Εχουν ενα χωρισμα μεταξυ των δυο γηπεδων με πανω του 4-5 φωτογραφιες ολες και ολες απο την μπασκετικη τους ιστορια και οι αθεοφοβοι μεγαλυτερη σε μεγεθος φιγουρα απο αυτες τις 4-5 εχουν τον Μπανε...Δεν κλεβουν μονο τιτλους ...
από gervasio artigas
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

"Εντάξει, εγώ μπορεί να έπεσα. Εσύ σαν διαιτητής έπρεπε να το δώσεις; Εγώ παίζω για να κερδίσω. Είμαι ανταγωνιστικός ακόμα κι απέναντι στο παιδί μου. Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Θέλω να κερδίσω. Πώς θα κερδίσω; Με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κλέβω ακόμα και το παιδί ...
από Mitsospaoki4
Δευ 27 Οκτ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Άντε πες ο Μαριν οκ, μικρή οικονομικά ζημιά.

Αυτός ο Γιοβιτς όμως που χρυσοπληρωσαν και έχει μια κοιλιά μεγαλύτερη του αρχηγού την πρώτη του χρονιά, τι φόλα τους έριξε πάλι;

Ευτυχώς που γλυτώσαμε γιατί όπως φαίνεται, το έχει παρατήσει το άθλημα.
από geobila
Τρί 28 Οκτ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε ολοκληρώσει ένα μικρό θαύμα την τελευταία περίοδο με τις σερί νίκες που οι περισσότεροι δεν περιμέναμε καν. Αυτό ούτε εμάς κάνει υπερομαδα ούτε τους άλλους σκουπίδια (Ειδικά τον γαυρο) Ο Νικολιτς έκανε μεγάλη λαλακια στις δηλώσεις που την είπε σε παίκτες. Θα τπ βρει μπροστά του. Ο γαυρος ...
από jibbie
Τρί 28 Οκτ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

εντωμεταξυ ο κετσε λεει κ επιμενει "πως ειναι δυνατον να τρομοκρατηθηκε απο φραστικο επεισοδιο", και δεν του λεει ο βασιλο δυο βδομαδες τωρα για τους χαρτινους που τρομοκρατηθηκαν απο φωτογραφιες