Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές

Return

από CCCP
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

fossa αν δε καταλαβαινεις εσυ πως παιζεται αυτο το υπουλο παιχνιδι δε φταιμε εμεις. Εχουμε εξηγησει ξανα και ξανα και ξανα οτι δε γινεται να το παιζει καποιος ισοσταποσακης αλλα ταυτοχρονα να μη βλεπει ΤΙΠΟΤΑ το κακο σε αυτα που κανει το παρεακι του ΑΣ και να το παιζει "ελα μωρε σιγα τι εγινε ...
από eorptol1
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

ο τζορμπατζογλου ειπε οτι πηγανε στην συγκεντρωση στις 8.30 αρκετοι και μαθανε οτι αναβληθηκε ,και εριξε σποντα οτι το αναβαλανε γιατι καποια μελη θα ζητουσαν τον λογο για το μνημονιο που παραδοσανε και δεν λαβανε γνωση .....τωρα τι παιζει στην βλαχοσαπουνοπερα του ΑΣ δεν ξερω....
από abc_o_ karpouzas
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:12
Jump to forum
Jump to topic

κάθεστε και συζητάτε τι? και με ποιούς.....

ΠΑΟΚ εισαι λες....

απο την πρωτη στιγμή που βγήκε οτι ο κυρ θανασης και....εξουσιοδοτήθηκε............

και παράκαμψε το ...ηθικό.... ολα έπρεπε να γίνουν ...στάχτη....

κάθεστε και μιλάτε με άτομα που δεν έχουν ιδέα τι ειναι ο ...ΠΑΟΚ....

ποιο γήπεδο ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Το νέο εκπορευομενο παραμύθι είναι ότι ο κακος Σαββίδης βάζει κόσμο να εμπλακεί στον ΑΣ για να σταματήσει το θεάρεστο έργο και να γίνει μπαχαλο και να χαλάσει η δουλειά

Ρε

Μη ξεβρακωνεστε ρε
από CCCP
Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικα αυτο που διέρρευσε απτον ΑΣ ειναι υπερβολικο αλλα εδω υποτίθεται υπαρχει μια διαπραγμάτευση.

Tι λε ρε Αλεξ, σοβαρα? Απλα "υπερβολικο" σου φανηκε οταν εχει μεσα αστειες ημερομηνιες και ρητρες?

Ωραια την βρηκαμε την δικαιολογια οτι ειναι υπερβολικο για λογους διαπραγματευσης. Δηλαδη ...
από Sardan
Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Βγήκα σήμερα για μπύρα με τον κουμπάρο μου φόλα Αρειανός...μου λέει..."Ρε σεις τι έχετε κάνει? Έχω χάσει δύο ματς του Άρη γτ έχω ξενερώσει φουλ αλλά τα ματς του ΠΑΟΚ δεν τα χάνω από Ολυμπιακό και μετά. Αλλά ρε συ μου λέει αυτό που πάω γραφείο κι έχω δυο τρεις παοκσηδες να χλευάζουν ακόμα τον Σαββίδη ...
από eorptol1
Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί πού το κάνουν τώρα έχουν συμφέροντα προσωπικά και δεν έχω κανένα κοινό με αυτούς
από astral
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Από βαριά βαριά φανέλα σε αποθέωση Ιβάν τη μια , Ραζβαν την άλλη και πάει λέγοντας.

Μπερδεμένη και ενοχική η κερκίδα λόγω της τοξικότητας από το καλοκαίρι.

Όσο για τα τρολ στο τουητερ είναι προφανές ότι από την αρχή εξυπηρετούν μόνο την δική τους ατζέντα.
Ούτε το γήπεδο, ούτε ο ΠΑΟΚ τους ένοιαξε ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Ρε, βαράνε στενοχώρια κανονική, λέμε. Δεν κρύβεται. 2 τουιτς ... πανηγυρικά μετά από νίκη της ομάδας ακολουθούνται από 6 ειρωνικά για τον "σύγχρονο δυνάστη του συλλόγου".
:lol:
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
από astral
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι περισσότεροι απο τα τρολ είναι πρώην ή νυν συνδεσμιτες, όπως και αρκετά από όσα διαβάζαμε εδώ μέσα είχαν συγκεκριμένη γραμμή , κατήχηση και φρασεολογία που δεν προέκυψε από το πουθενά.

Ο καθένας έχει ονομάσει "ΠΑΟΚ" οποίο συμφέρον τυχαίνει να εξυπηρετεί και φτάνει στο ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.

ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση

Το ξέρω, φίλε. Αλλά επειδή εγώ ...
από Black_Knight
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Στρατηγός πάντως τον Ιβάν Σαββίδη τον σέβονταν και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ( ο οποίος τον είχε βοηθήσει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε).

Είναι η ντροπή για κάποιους η περιγραφή ιστορικών γεγονότων (ότι παραγοντικα πριν την έλευση Σαββίδη ήμασταν "νάνοι" και τρώγαμε την μια ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο θρυλικός χι οπαδός που έκανε ντου μόνος του σε 5000 εντεταλμένους των Αθηνών.

Τι γραφετε μωρε?Ποιο αφηγημα?Ψεματα ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ κρατησε την ...
από eorptol1
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο θρυλικός χι οπαδός που έκανε ντου μόνος του σε 5000 εντεταλμένους των Αθηνών.

Τι γραφετε μωρε?Ποιο αφηγημα?Ψεματα ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ κρατησε την ...