Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ε που είναι ρε αδερφέ. Στον πάγκο είναι. Τον έναν τον είδαμε σε τετραμπαλο, και τον άλλον...... καθόλου. Και πάλι καλά για τον Βολιακο δηλαδή που δεν τον έχει βάλει ακόμα να του μείνει και η ρετσινιά. Εσύ δηλαδή υπονοείς ότι είναι παλτά? Επειδή δεν καταδέχεται να τους βάλει έστω για 20 λεπτά στις ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε παιδιά η συνέχεια του περσινού είναι.
Και από την στιγμή που ο Σαββίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη,τα ίδια και χειρότερα θα βλέπουμε.
Οι Ιταλοί που κάποιοι εδώ μέσα εξυμνούσαν για το πόσο παιχταράδες είναι ,που βρίσκονται;
Όπου τους έχει ο Λουτσέσκου είναι. Τι ψάχνεις τώρα; Εδώ θα ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ , μπορεί να κάνω και λάθος , είδα μια κακή εμφάνιση και ένα δίκαιο αποτέλεσμα.
Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.
Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.
Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Ασε μας ρε φιλε αληθεια. Τι σημασια εχει το 1-0 που χασαμε. Η εικονα το θεμα. Ειναι ντροπιαστικη.STRAFNIK έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:40 Ξεσαλώστε, χάσαμε
Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου ρε
Εσείς δεν είστε οπαδοί που αγαπάνε την ομάδα
Ειδικά κάποιοι είστε αχαρακτηριστοι
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τελικά μήπως να το σκεφτόμασταν για αναβολή με την αελ;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μετά το γκολ του Πέλκα πίστεψα ότι θα προκριθούμε...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
"δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζουν που νίκησαν"
Να ακούς τον Λουτσεσκου.
Γκολαρα γιακουμακη. Ντελιας αλλο επίπεδο. Μειτε εξαιρετικός. Η ριεκα -νταμπλουχος Κροατίας
ΠΑΟΚ εξαιρετικός
- Τετ 24 Σεπ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τσάλοφ, Γιακουμάκης, Μύθου.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν γίνεται να προσπαθούμε να νομιμοποιήσουμε τον παραλογισμό.
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δεν ξέρω πόσο έτοιμος μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ ότι ακόμα θέλει αρκετό χρόνο για να έρθει σε πλήρη φόρμα.
Έχει όμως την τύχη, να συγκρίνεται με ένα κάκιστο φορ, όπως ο Τσάλοφ και αυτό τον κάνει, ακόμα και ανέτοιμο, να φαίνεται απίστευτα καλός σε σχέση με τον Ρώσο.
Με λίγο τύχη, θα ...
Έχει όμως την τύχη, να συγκρίνεται με ένα κάκιστο φορ, όπως ο Τσάλοφ και αυτό τον κάνει, ακόμα και ανέτοιμο, να φαίνεται απίστευτα καλός σε σχέση με τον Ρώσο.
Με λίγο τύχη, θα ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.
To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που μου άρεσε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του είναι πως αναζητά την επαφή με τους αντιπάλους και ξέρει να τοποθετείται. Αυτά δηλαδή που λείπουν από τον Chalov. Πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.
To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατό παιδι, με καλά τελειώματα (αυτο δειχνει η καριέρα του μεχρι τωρα) αλλα μέτρια τεχνική. Εύχομαι μη χαθεί στο άγχος του να βάλει γκολ οπως χαθηκαν σχεδόν ολοι οι υπόλοιποι. Ο ραζβάν γουσταρει τον φορ χαμάλη, χαμάληδες δεν μπορουσαν να είναι ουτε ο τισουνταλι ουτε ο τσάλοφ οσο και αν ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το που μπήκε ξαφνικά φάνηκε το παιχνιδι μας πιο εκλογικευμενο, σα να είχαμε πιο πολλούς χώρους. Μπορεί να ηταν κ οτι ανοίχτηκε η αελ. Δεν ξέρω. Καλό προαίσθημα εχω