Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Κετζιορα μηπως να ξεκουραστεις να δουμε και τον Βολιακο;
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το ζήσαμε κ αυτό. Πραγματικά δε χωνεύεται το σημερινό.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε που είναι ρε αδερφέ. Στον πάγκο είναι. Τον έναν τον είδαμε σε τετραμπαλο, και τον άλλον...... καθόλου. Και πάλι καλά για τον Βολιακο δηλαδή που δεν τον έχει βάλει ακόμα να του μείνει και η ρετσινιά. Εσύ δηλαδή υπονοείς ότι είναι παλτά? Επειδή δεν καταδέχεται να τους βάλει έστω για 20 λεπτά στις ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ρε παιδιά η συνέχεια του περσινού είναι.
Και από την στιγμή που ο Σαββίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη,τα ίδια και χειρότερα θα βλέπουμε.
Οι Ιταλοί που κάποιοι εδώ μέσα εξυμνούσαν για το πόσο παιχταράδες είναι ,που βρίσκονται;
Όπου τους έχει ο Λουτσέσκου είναι. Τι ψάχνεις τώρα; Εδώ θα ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ , μπορεί να κάνω και λάθος , είδα μια κακή εμφάνιση και ένα δίκαιο αποτέλεσμα.
Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.
Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.
Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Aν παίξουμε έξυπνα θα κερδίσουμε. Αυτό όμως θέλει υπομονή και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα. Πρεπει να τους προκαλέσουμε να κάνουν αυτό που δεν μπορούν. Να έχουν τη μπάλα και να δημιουργήσουν παιχνίδι. Τότε θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες και θα έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας.
Αν ...
Αν ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Τελικα μπορούν τα παλικαρια;
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Γνωμούλα που δεν πήγαν στην 4;
Μειτέ παλικάρι μου άστους να ανασάνουν λίγο.
Η σημερινή νίκη ήταν ξεκάθαρα των παικτών.
Ένα ξέσπασμα των παικτών που οι ίδιοι στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν καρτερικά πήγαιναν για ήττα.
Έβγαλαν εγωισμό.
Όπως έβγαλαν εγωισμό που δεν πήγαν στη κερκίδα για χαβαλέ.
Ή θα ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θα πω κάτι τώρα και μη μου πείτε για ιεροσυλίες.
Το γκολ του Κώσταντελια μου θύμισε Πελέ στο Μουντιάλ του 70.
Το γκολ του Κώσταντελια μου θύμισε Πελέ στο Μουντιάλ του 70.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Κακο ημιχρονο. Ο Βολος κλεινει αρκετα καλα στην αμυνα αλλα επιθετικα δεν θυμαμαι αν εχει καν τελικη.
Τεηλορ απογοητευτικος.Δεν κανει ουτε τα βασικα. Ιβανουσετς σαν να μην εχει ακομα καταλαβει την ομαδα.
Γενικως αν εξαιρεσω λιγο Μειτε και Γιακουμακη,ολοι οι υπολοιποι κατω του μετριου.
Οπωσδηποτε ...
Τεηλορ απογοητευτικος.Δεν κανει ουτε τα βασικα. Ιβανουσετς σαν να μην εχει ακομα καταλαβει την ομαδα.
Γενικως αν εξαιρεσω λιγο Μειτε και Γιακουμακη,ολοι οι υπολοιποι κατω του μετριου.
Οπωσδηποτε ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβανούσες και Τέιλορ δεν ειναι ακόμα μέσα στο κλίμα της ομάδας και δεν έχουν αυτοπεποίθηση.
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην σκατε. Αναμενόμενη η εικόνα. Το θέμα είναι η πνευματική διαχείριση. Σιγουριά πίσω, ηρεμία κι διατήρηση του μηδενος.
Κάποια στιγμή θα μπει ο Ντελιας με τον Αντριγια και θα γίνει το 1-0 και μετά το 2-0.
Όλα τα λεφτά είναι η διατήρηση της σταθερότητας στην άμυνα.
Όλα τα ματσάκια μετά από Πέμπτη θα ...
Κάποια στιγμή θα μπει ο Ντελιας με τον Αντριγια και θα γίνει το 1-0 και μετά το 2-0.
Όλα τα λεφτά είναι η διατήρηση της σταθερότητας στην άμυνα.
Όλα τα ματσάκια μετά από Πέμπτη θα ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Το ματς είναι τυπικό αρης ΠΑΟΚ. Πιο πολύ δηλωτικό της νοοτροπίας (σήμερα) είναι παρα της ποιότητας των δύο ομάδων.Μπηκαμε μπερδεμένοι ως προς το πως πρέπει να χειριστούμε το ματς και μετά το 1 0 δεν το χειριστήκαμε καθόλου ψυχολογικά. Θέλω τουλάχιστον να δω μια εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο που ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Πρέπει να βρούμε κατι
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD
Δεύτερο ματς κυπέλλου και καθοριστικό αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο θεσμό. Πρώτο και βασικότερο να δούμε ποιοι παίχτες θα είναι διαθέσιμοι κι ετοιμοπόλεμοι μιας και πολλοί παίχτες έχουν μικροτραυματισμούς. Το rotation θα συνεχιστεί αναγκαστικά και μένει να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα.
Θα ...
Θα ...