Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές

Return

από DonnieMcGrath
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ε που είναι ρε αδερφέ. Στον πάγκο είναι. Τον έναν τον είδαμε σε τετραμπαλο, και τον άλλον...... καθόλου. Και πάλι καλά για τον Βολιακο δηλαδή που δεν τον έχει βάλει ακόμα να του μείνει και η ρετσινιά. Εσύ δηλαδή υπονοείς ότι είναι παλτά? Επειδή δεν καταδέχεται να τους βάλει έστω για 20 λεπτά στις ...
από boogeyman77
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι ρε παιδιά η συνέχεια του περσινού είναι.
Και από την στιγμή που ο Σαββίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη,τα ίδια και χειρότερα θα βλέπουμε.

Οι Ιταλοί που κάποιοι εδώ μέσα εξυμνούσαν για το πόσο παιχταράδες είναι ,που βρίσκονται;

Όπου τους έχει ο Λουτσέσκου είναι. Τι ψάχνεις τώρα; Εδώ θα ...
από giapas
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ , μπορεί να κάνω και λάθος , είδα μια κακή εμφάνιση και ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.

Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
από Nikodiai
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

STRAFNIK έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:40 Ξεσαλώστε, χάσαμε
Σας έχει βαρεθεί η ψυχή μου ρε
Εσείς δεν είστε οπαδοί που αγαπάνε την ομάδα
Ειδικά κάποιοι είστε αχαρακτηριστοι
Ασε μας ρε φιλε αληθεια. Τι σημασια εχει το 1-0 που χασαμε. Η εικονα το θεμα. Ειναι ντροπιαστικη.
από Luigi Vampa
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τελικά μήπως να το σκεφτόμασταν για αναβολή με την αελ;
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μετά το γκολ του Πέλκα πίστεψα ότι θα προκριθούμε...
από dragon
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

"δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζουν που νίκησαν"

Να ακούς τον Λουτσεσκου.

Γκολαρα γιακουμακη. Ντελιας αλλο επίπεδο. Μειτε εξαιρετικός. Η ριεκα -νταμπλουχος Κροατίας 🙃- κακή ομάδα
ΠΑΟΚ εξαιρετικός
από renegade
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δεν γίνεται να προσπαθούμε να νομιμοποιήσουμε τον παραλογισμό.
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
από Special 4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δεν ξέρω πόσο έτοιμος μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή. Εκτιμώ ότι ακόμα θέλει αρκετό χρόνο για να έρθει σε πλήρη φόρμα.

Έχει όμως την τύχη, να συγκρίνεται με ένα κάκιστο φορ, όπως ο Τσάλοφ και αυτό τον κάνει, ακόμα και ανέτοιμο, να φαίνεται απίστευτα καλός σε σχέση με τον Ρώσο.

Με λίγο τύχη, θα ...
από george188
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.

To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα ...
από boogeyman77
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που μου άρεσε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του είναι πως αναζητά την επαφή με τους αντιπάλους και ξέρει να τοποθετείται. Αυτά δηλαδή που λείπουν από τον Chalov. Πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ
από Psagmenos4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είδα πως έχει μεγάλη θέληση και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις στα 25 λεπτά που έπαιξε. Λυπάμαι μόνο που δεν έβαλε ένα γκολ, που θα του ανέβαζε την ψυχολογία. Πρώτο δείγμα γραφής θετικό. Για την ακρίβεια πολύ θετικό.

To θεμα ξες ποιο ειναι? οι περισσοτεροι φορ οταν ερχονται ξεκινανε θετικα ...
από george188
Δευ 25 Αύγ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Είναι δυνατό παιδι, με καλά τελειώματα (αυτο δειχνει η καριέρα του μεχρι τωρα) αλλα μέτρια τεχνική. Εύχομαι μη χαθεί στο άγχος του να βάλει γκολ οπως χαθηκαν σχεδόν ολοι οι υπόλοιποι. Ο ραζβάν γουσταρει τον φορ χαμάλη, χαμάληδες δεν μπορουσαν να είναι ουτε ο τισουνταλι ουτε ο τσάλοφ οσο και αν ...
από Luigi Vampa
Δευ 25 Αύγ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Με το που μπήκε ξαφνικά φάνηκε το παιχνιδι μας πιο εκλογικευμενο, σα να είχαμε πιο πολλούς χώρους. Μπορεί να ηταν κ οτι ανοίχτηκε η αελ. Δεν ξέρω. Καλό προαίσθημα εχω