"Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletiko, ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Κολομβιανό χαφ και τον φέρνει στην Θεσσαλονίκη. Ολες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Πουέρτα και τον φέρνει Θεσσαλονίκη!
Το όνομα του Γκουστάβο Πουέρτα για τον ΠΑΟΚ προέκυψε το μεσημέρι της Τετάρτης. Μία έξυπνη βόμβα που ...
Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά και επειδή ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει "ΠΑΟΚ στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών" από χθες το βράδυ παρακαλάω να κλείσουν Βολιάκο και Πουέρτα.
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι,ούτε με 40 δεν πρέπει να πουληθεί τώρα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω ευκαιρο τηλέφωνο απο ψυχιατρείο...
Αντε που θα μας μαυρίσετε νύχτα προκρισης με μισόλογα και υπονοούμενα.

Αντε που θα μας μαυρίσετε νύχτα προκρισης με μισόλογα και υπονοούμενα.

- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον ντελια γράψατε 10 σελίδες ρε μάγκες ? Και εγώ προς στιγμήν αγχώθηκα ότι θα φύγει κανένας Καμαρά η ντεσποτοφ ... Ο ντελιας δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει και ειδικά για την Στουτγκάρδη, ούτε χαζοί είναι στον ΠΑΟΚ να τα διαλύσουν όλα τώρα ούτε ο ντελιας είναι μπαλάκι του πινγκ πονγκ να αλλάζει ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Σλάβια έκλεισε παίκτη στην θέση του Ζαφείρη και στα σάιτ τους το έχουν σαν βόμβα. (infotbal)
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Νασμπεργκ στο γηπεδο πηρα πρωταθλημα στο σκουλικαου.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
Μακαρι να παρω και με τον Ιταλο.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά καταλάβατε ότι την 5αδα συγκρίνα. Σε αλλα νεα άκουσα και εγώ ότι όντως προσπαθεί ο Ιβάν για μια έκπληξη αλά Ντεσπότοφ αλλά αυτή τη φορά για Φορ. Άρα ο Τοσκιτσης δεν λέει τόσο βλακειες και λογικά προσπάθει να προλάβει την Forza που θα έχει κάποιον τέτοιο τίτλο τύπου"παει για το μεγάλο μπαμ ο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι 2 συμφωνίες με τους Ιταλούς είναι εξαιρετικές και καλύπτουν την ομάδα σ όλες τις περιπτώσεις είτε πιάσουν είτε όχι.
Χίλια μπράβο σε όσους τις δούλεψαν
Χίλια μπράβο σε όσους τις δούλεψαν

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βαζελος που πολλοί ζηλεύουν για τις κινήσεις του τον Κυριακόπουλο από την Μόντσα τον πήρε και τον έχει καραβασικουρα πάντως.MagdiTolba έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:27 Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Ο βαζελος που πολλοί ζηλεύουν για τις κινήσεις του τον Κυριακόπουλο από την Μόντσα τον πήρε και τον έχει καραβασικουρα πάντως.
Αλλο να παίρνει ο Παναθηναικός απο Μοντσα και αλλο να παίρνει ο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
μετά τους πασχαλάκη και τζιώλη, άλλοι 2 συμπαθέστατοι αλέξανδροι έρχονται στον ΠΑΟΚ μας

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφειρης;gika έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:01 Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.