Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από Quefor
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να πω κι εγώ τη μ@λ@κι@ μου επί του θέματος. Γενικά ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έχει μπει σε μια τάξη και μιλάμε για όλα τα τμήματα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα οι απαιτήσεις για το αγωνιστικό είναι πολλές κι αυτό επειδή ο ίδιος τις δημιούργησε. Εμφανώς υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία ...
από Quefor
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Τα τελευταία χρόνια γύρω γύρω η μπάλα στα στόπερ και άμα έρθει καμία προσωπική μαγεία βάζουμε γκολ. Καμία απολύτως αλλαγή . Και φέτος μια από τα ίδια φαίνεται θα δούμε. Έχω να δω ωραία μπάλα με ανάπτυξη σωστή και συνδυασμούς από εποχή Βλάνταν Ίβιτς. :cry:
από Quefor
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το έγραψα και τις προάλλες, στον ερασιτέχνη πριν από 20 χρόνια (πριν τη διοίκηση πρωτοδικείου) ήταν ένα μάτσο χωριαταραιοι στραβοστομηδες που το παίζανε στελέχη με εμφανείς πολιτικές κατευθύνσεις. Ω τι έκπληξη, είναι ακόμα οι ίδιοι και συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.

Από κει και πέρα για να ...
από Quefor
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

Η ομάδα είναι αδουλευτη χωρίς συνδυασμούς, χωρίς πλάνο και με παίκτες που δεν ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλα μετά το κέντρο. Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή όπως όλα τα τελευταία χρόνια.