Η αναζήτηση βρήκε 31 εγγραφές

Return

από sotos26
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Για στόπερ παιδιά ας κοιτάξουμε Ισπανία μεριά τύπου δεύτερο μισό του πίνακα ή από Β εθνική είμαι σίγουρος ότι ο Τσίκνας θα ξέρει. Μιλάμε στην Ισπανία παίζουν ωραία τη μπάλα τα στόπερ, να σταματήσουμε να ακούμε για Κοντρέρας αλλά ναι τέτοιο στυλ. Λίγο στρωτά
από sotos26
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Πήρε η ΟΥΕΦΑ τον γαύρο τηλέφωνο να τον ενημερώσει ότι δε θα παίξει CL γιατί είχε δανεικούς παίχτες πέρυσι με Παλμα Καρμο Στάμενιτς, τους είπαν οι δανεικοί είναι παράνομοι και δε δέχονται ομάδες μιας χρήσης στο CL.
από sotos26
Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Τα κενά είναι τα εξής: χάφ τώρα είτε Ζαφ είτε κάποιος που θα έρθει να καλύψει μέχρι τον Γενάρη. Στόπερ για να γίνει μια καλή 4αδα. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με τα στόπερ αν έρθει άλλη μια ποιοτική λύση και στα χάφ με δυνατή τετράδα. Προσωπικά θα επερνα και 5ο χάφ αν δεν υπολογίζει καθόλου ...
από sotos26
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο Τσάλοφ σε σύστημα με 2 φορ σαν δεύτερος σε 352 πχ ή 442 θα ταν πιο χρήσιμος ακόμα και σε 433 holding με 2 8ρια και ένα κόφτη σαν ψεύτο εννιάρι ανεβάζοντας ταυτόχρονα λίγο τις γραμμές να μη χρειάζεται να τρέχει πάνω-κάτω να κάνει το αμυντικό χάφ αλλά σχηματισμό αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να ...
από sotos26
Πέμ 28 Αύγ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Μπείτε και βάλτε 5 γκολ στους Κροάτες σοβατζήδες. Πιστή, προσπάθεια, συγκέντρωση. Φωνή απ τον λαό και πάμε για Europa!
από sotos26
Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Μπορείτε λίγο να κράξετε για το γούρι; Το ρεκόρ του paokmania μετά από αποθεωτικά σχολεία σε πρώτα ημίχρονα είναι πενιχρό :lol: Μπαμπά θα έβγαζα δε πατάει καλά πάλι και μετά Τάισον, Γιακουμάκη.
από sotos26
Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ρουμάνος τους γαργάλησε! Μειτε από τα παλιά και Ντεσποτοφ άλλη κλάση! Μπράβο στην ομάδα!
από sotos26
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Κάτω τα χέρια από Ντεσποτοφ και Καμαρά! Πάρτε δυο παίχτες που λείπουν να τελειώνουμε όμορφα και ωραία.
από sotos26
Παρ 29 Αύγ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Ιταλός στόπερ σε καλή ηλικία μετά από πρόταση του αρχι-σκάουτερ σου επίσης Ιταλού που ξέρει την αγορά εγώ κοιμάμαι ήσυχος για την άμυνα. Η φάτσα Ξηροκρήνη από τα 90’s δένει το γλυκό. Άντε και το χάφ να κλείσουμε.
από sotos26
Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Οταν λέμε για τον Σερά παιδιά ότι σαν Ιταλός αρχισκαουτερ νιώθουμε μια σιγουριά για τον Βολιάκο, προφανώς και πάει στο βιογραφικό του και την εμπειρία του.

Το να έχω ένα επαγγελματία να μου υποδείξει ταλέντο από τοπ ομάδα Ιταλίας εντάξει λίγο πολύ όλοι μπορούμε να το βρούμε και να χρειάζονται 10εκ ...
από sotos26
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο ρόλος του ποδοσφαιριστή είναι ίσως πιο σημαντικός από τον μισθό του. Ένας επαγγελματίας θέλει να ξέρει το πλάνο που έχεις. Στον ΠΑΟΚ με Λουτς υπάρχει έμφαση στο συνεχές και σε βάθος ροτέισον και πολλές φορές συμφωνίες χαλάνε για αυτόν τον λόγο. Για τον γαύρο παιδιά που αναφερόμαστε πολλές φορές ...
από sotos26
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Καυλωμένος ναι, ναι είναι ο Γιώργης. Θολωμένος μην είναι επειδή βλέπει τους κάτω και φέρνει παίχτες που δε θέλει ο προπονητής από υπερβολή.
από sotos26
Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχει τόση καύλα ας πάει να μου πάρει ένα τοπ ταλέντο φορ από Αργεντινή, Βραζιλία. Δεν είναι ανάγκη να τα πετάξει σε μισθούς γυρολόγων.
από sotos26
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Καλά φυσικά να πούμε και το προφανές: πέρα από τον Πνευμονιδη στον γαύρο που φαίνεται ότι θα πάρει χρόνο Βαζελος και ΑΕΚ άλλη μια χρονιά με μηδέν ενέσεις από ακαδημίες, μικρούς έλληνες κτλ σε αντίθεση με μας που λες θα έχεις από 2 έως 5 στο rotation για φέτος. Και οι μικροί προσθήκες λογίζονται απλά ...
από sotos26
Δευ 08 Σεπ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Мир έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 23:01 Ε αφού είναι τόσο έξυπνος τότε γιατί τραυματίζεται Λαμπρούκο;
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ρε μπαγάσα χα χα χα :lol: :lol: