Η αναζήτηση βρήκε 17 εγγραφές

Return

από sotos26
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ξεκάθαρα για μένα χάφ χρειάζεται πρωτίστως. Τα χάφ που έχουμε τώρα έχουν σημαντικό μειονέκτημα στη δημιουργία όπως και στην μετάβαση στο αμυντικό transition ιδιαίτερα με τα ανεβάσματα που ζητάει ο προπονητής.

Αυτή τη στιγμή εγώ δε θα έδινα λεφτά για στόπερ τη στιγμή που έχεις τόσο αργό κέντρο ...
από sotos26
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Φυσικά. Κραλ είναι αυτό που χρειαζόμαστε ταχυδυναμικός και καλός με τη μπάλα. Πολύ εστιάζουμε στους δανεικούς ή ελεύθερους κτλ ότι μπορείς να φέρεις είναι θεμιτό.
από sotos26
Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γκλεν είναι Καμαροειδες, αφού ξάδερφοι λολ απλά έχει καλύτερο built up and link up play, καλύτερες μεταβιβάσεις και κουβάλημα. Μια χαρά λύση, Κραλ για μένα πιο ολοκληρωμένος.
από sotos26
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

Άξιο αναφοράς η συνέντευξη του προπονητή στην Μπουντου, πολύ ωραίες ερωτήσεις. Βάζω εδώ το απόσπασμα που μιλάει για τον επιθετικό: πρες, κίνηση στο χώρο τρέξιμο ενώ εκθειάζει Μπράντον, Σαμάτα. Έμφαση λοιπόν στην προσπάθεια και όχι στην αποτελεσματικότητα στα γκολ. Οταν το καταλάβουμε λίγο καλύτερα ...
από sotos26
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει τώρα το μένος του Έλληνα με γηγενείς παίχτες και το πόσο εύκολα θα τρώει το βρισίδι στο γήπεδο είναι το μόνο αρνητικό που βλέπω στο παιδί.

Κλασσικός target man είναι παίχτης που ταΐζεις και σου δίνει νούμερα. Φοβερός με το κεφάλι και έχει ένα άλλο ανεκτίμητο θετικό την κίνηση στο χώρο και ...
από sotos26
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Στο 2025 οι παίχτες κάνουν ότι θέλουν. Ότι και να ζητήσουν οι Μεξικανοι, στο τέλος ο παίχτης δε θα υπογράφει σε άλλες ομάδες και θα αναγκαστούν. Τρελό ποσό τα 2,8 εκ όπως και τα λεφτά του Γιοβιτς που ναι ήταν κάποτε παιχταράς και θέλει το restart αλλά κλειστό τριετές εγώ δεν έδινα. Μακάρι βρε να ...
από sotos26
Δευ 04 Αύγ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:05 Κακός τεχνικά ο Μπεργκ;
Τότε ο Γιακουμάκης τι είναι;
Καλός λολ autocorrect
από sotos26
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ο Λιβαι δεν είναι χάρτινος αλλά ο Γιακουμάκης είναι; Μήπως δε κατάλαβα καλά κάτι. Καλά περιφερειακός είναι μη τρελένεστε φορ περιοχής δεν είναι τα προβλήματα που έχεις παραμένουν.Τραμπα με Ντεσποτοφ οκ το ακούω παιχταρα βέβαια.
από sotos26
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Τι να παίξει ο καημένος; Δείξε μου τα χάφ σου να σου πω ποιος είσαι. Δε γίνεται ο άξονας σου να γυρίζει τη μπάλα όλο πίσω, γύρω γύρω ξανά πίσω αργή ανάπτυξη. Εγώ νομίζω ξέρει τα όρια τους: δεν έχουν ταχύτητα ένα λάθος γράφει ποιος θα κυνηγήσει; Ο Μπαμπά ο Μειτε και ο Καμαρά και ο Οζντοεφ. Είναι ...
από sotos26
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Απίθανο ή όχι όλα σχετικά είναι. Με 12 εκ πέρνεις ένα τεράστιο παιχταρά αναβαθμίζεις εκεί που πονάς πιο πολύ και σε 2 χρόνια τον πουλάς 30εκ Απλά. Αφού το Μαράκι θέλει μεταπωλητική αξία ορίστε 100% κέρδος μιλάμε
από sotos26
Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αποκλείω τις κασσανδρες ότι από Ζαφειρη θα πάει σε χαμηλό παίχτη τύπου Μπακαγιόκο κάτι καλό θα φέρουν μακάρι τον Ζαφειρη τον ίδιο.
από sotos26
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Τάσσομαι κάθετα αρνητικός στο πάρε δυο παίχτες με τα ίδια λεφτά. Πάρε ότι καλύτερο μπορείς στα χάφ και το καλοκαίρι 26 άλλη μια μεγάλη κίνηση και μείνε με τα υπάρχοντα στόπερ. Αυτά τα 3-4 δε φτάνουν να πάρεις τοπ παίχτη και χρειάζεσαι step up. 2 των 7-8 μπορεί αλλά μετά ξεφεύγεις. Το καλοκαίρι ...
από sotos26
Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ένα σχόλιο μόνο έχω να αφήσω για την υπόθεση του Ζαφείρη, εφόσον όπως φαίνεται δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας η προσπάθεια της ΠΑΕ να τον φέρει Τούμπα. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η τιμή που θα τον παραχωρούσε χαλαρά η ομάδα του ανέρχεται, θα τα φουσκώσω και λίγο τα νούμερα, στα 14-15 ...
από sotos26
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο παίχτης θέλει να παίξει με τον Ντελια ρε παιδιά τι λέμε θα χάνεται το τόπι.