Η αναζήτηση βρήκε 17 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να σε ενημερώσω ότι οι ανακαινίσεις σε 2 περιουσιακά στοιχεία του ας , είναι έργο και χρηματοδότηση του ιβαν σαββιδη. Ο ας που έχει το γήπεδο ας έφτιαχνε τους νιπτήρες. Εγώ ένα σπίτι που νοικιάζω τα μη κινητά μέρη νιπτήρες κουφώματα κλπ τα φροντίζω. Δεν περιμένω από τον ενοικιαστή ναμου φτιάξει και ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 08 Αύγ 2025, 07:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χθες υπηρχαν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κριθουν απο ενα παιχνιδι.

Πρωτα απο ολα η ΕΝΟΤΗΤΑ. Οχι μονο δεν εγινε το παραμικρο,
αλλα οι οπαδοι μας σύσσωμοι απέδειξαν ότι ειμαστε ενωμενοι.

Δευτερον η εμφανιση του Ιβαν στο γηπεδο απεδειξε ποια ειναι
η θεση του συνολου των οπαδων του ΠΑΟΚ. Η ιαχη ...
από Azrael
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Έξυπνοι εκει στον ΑΣ, σχολιασμό στο youtube μπορούσαν μονο να κάνουν οι συνδρομητές. Και κάπως έτσι γλύτωσαν τα χιλιάδες μπινελίκια.
Είδα ενα θλιβερό πάνελ, σαν κάτι κλαδικές του ΠΑΣΟΚ στα 90s οι οποίοι συνδικαλιστές εκπροσωπούσαν τον κλάδο αλλά κανείς δεν τους ήξερε και κανείς δεν τους είχε δει ...
από Budas73
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:

1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;

2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από Rexaris
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για το γεγονός ότι κρύβεται ο Μυστακίδης πίσω από λόγια τρίτων καλοθελητών είναι ότι δεν επιθυμεί να συνδέσει τον όνομα του με τον ΠΑΟΚ.

Το γιατί είναι το ερώτημα:
Θέλει για να πάρει το φιλέτο του γηπέδου για τους εμπορικούς χώρους και τα ενοίκια που θα επιβάλει ...
από Montrealiotis
Τρί 12 Αύγ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Να πάει σε άλλη ομάδα που ταιριάζει και στο τρόπο σκέψης του
από burbu
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Πρόβλημα κατανόησης κειμένου η τρολακια του ΑΣ δεν εξηγείται αλλιώς,μας πρηξατε με τις εγγυήσεις
από burbu
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:40
Jump to forum
Jump to topic

δεν χρειαζεται να χανεις την ψυχραιμια σου.

οπως σε ολες τις μεγαλες παε εχουν και οι αλλοι ζημιες αλλα οι ιδιοκτητες τις κρατανε ετσι και ο Ιβαν.

δεν μας κανει χαρη. ο ιδιος ειπε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι οτι πιο πολυτιμο εχει

οι ισολογισμοι των εταιριων ( με διπλογραφικα) δημοσιευονται στο γεμη ...
από Nassos
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
από PAOK DreXleR
Τετ 13 Αύγ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 23:18 εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.

για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Ρε συ κάθε μέρα οι σκέψεις σου είναι τραβηγμένες απ' τις κωλότριχες, κάπου σταμάτα, ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ
από eorptol1
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά τα τρολ είναι εδώ και θα εξαφανιστούν φυσικά μόλις τελειώσει το θέμα γηπέδου ποιος ΠΑΟΚ πλέον τους γραφικούς του ΑΣ τους πήραν επιτέλους χαμπάρι και τα μέλη του ΔΣ έρχονται και άλλοι που θα βγάλουν ίδια ανακοίνωση όπως των τριών.....
από eorptol1
Τετ 13 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

καινουριο μελος 22 μυνηματα 14 στο τοπικ με ερασιτεχνη Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ ......8 μυνηματα διοικητικα ΠΑΟΚ .....ουτε αγωνιστικα ουτε καν μεταγραφικα ....ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ .....? :lol: :lol: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΛΑ κανει σεμιναρια η παπαροαληθεια να πατε να ...
από abc_o_ karpouzas
Τετ 13 Αύγ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

εγω πλεον ως μελος του ασ θα καταθεσω τις προτασεις μου στην διοικηση απευθειας. (οι κοκορομαχιες με ανωνυμα τρολ δεν εχουν νοημα).

Πες το έτσι και αδίκως αναρωτιόμαστε περί τίνος πρόκειται και υποσκάπτεις τον Σαββίδη με τόσο φοβερή επιμονή.
Μπορείς να τις καταθέσεις τις προτάσεις σου ...