Αναζήτηση για περισσότερες από 3731 εγγραφές
- Τετ 08 Απρ 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ζειτε όλοι ρε;;
- Τετ 08 Απρ 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Ειμαι ετοιμος να βγω με το βρακι στον δρομο, δεν εχω δει τιποτα και μολις ειδα το σκορ!

- Τετ 08 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Δεν υπήρχε κανένα φάουλ στο τέλος στο ΣανΡος.
Καταρχας αυτός έκανε βήματα.
Και μετά δεν υπάρχει επαφή.
Δώρο από τα κοράκια.
Επίσης, στην 3η βολή είναι τόσο φανερό ότι την πετάει όπως να'ναι, για να διεκδικήσουν το ριμπ. Θα έπρεπε να σφυρίξουν παράβαση!
Η σημερινή διαιτησία ήταν αθλια..
Μπράβο στην ...
Καταρχας αυτός έκανε βήματα.
Και μετά δεν υπάρχει επαφή.
Δώρο από τα κοράκια.
Επίσης, στην 3η βολή είναι τόσο φανερό ότι την πετάει όπως να'ναι, για να διεκδικήσουν το ριμπ. Θα έπρεπε να σφυρίξουν παράβαση!
Η σημερινή διαιτησία ήταν αθλια..
Μπράβο στην ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
25 και 29 Απρίλη αξίζει αυτός ο συλλογος και αξίζουμε όλοι εμείς να πανηγυρίσουμε 2 τίτλους.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπουδαία πρόκριση
Μβπ παρά τους 29 του Ταίρι ο Μουρ
Η διαιτησία για παιχνίδι μέσα στην Ισπανία ήταν πολύ καλή. Πολύ καλύτερη από το εντός έδρας παιχνίδι
Η φάση στο τέλος ήταν δυσκολη αλλά νομίζω ότι αν δεν έγιναν βήματα σωστά έδωσε τρεις βολές
Όπως δύσκολη ήταν και η φάση με το πόδι,όπου και ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ψαχτουν οι κουλες μηπως εχουν ισπανικες ριζες, τετοια ομοιοτητα στην κλαψομουνιαση, στις δικαιολογιες και στη μη παραδοχη του αντιπαλου, ειναι τρομακτικη
- Πέμ 09 Απρ 2026, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπε πως ευχαριστεί τον Ταίρι που αρνήθηκε να πάει στην Μούρθια και στην θέση του πήγε ο Ντε Τζούλιους γιατί είναι καλύτερος παίκτης, προσωπικότητα, και πιο έξυπνος ως άνθρωπος.
Επίσης τον ανέφερε ως νούμερο 5 κι όχι με το όνομα του και χαρακτηριστικά ειπε πως δίνει συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ εκτός ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος το έχει με τα video edit να ανεβάσει ένα βίντεο με την χθεσινή σφαγή κάνοντας tag την ΦΙΜΠΑ.
Τέτοια εμετική διαιτησία δεν θυμάμαι χρόνια τώρα. Το περσινό Κολοσσός ΠΑΟΚ το λές και 50ρισιο σε σχέση με αυτό που είδαμε χθες.
Του Ταϊρί μέχρι και το σορτσάκι του τράβούσαν.
Δύο φάσεις με έκαναν να ...
Τέτοια εμετική διαιτησία δεν θυμάμαι χρόνια τώρα. Το περσινό Κολοσσός ΠΑΟΚ το λές και 50ρισιο σε σχέση με αυτό που είδαμε χθες.
Δύο φάσεις με έκαναν να ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος το έχει με τα video edit να ανεβάσει ένα βίντεο με την χθεσινή σφαγή κάνοντας tag την ΦΙΜΠΑ.
Δύο φάσεις με έκαναν ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο φάσεις με έκαναν ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
καλα η ελινικοι ραδιοφωνια τηλεοραση ακομη να βγαλει τα στιγμιοτυπα;;
- Πέμ 09 Απρ 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα απιστευτο το γεγονος πως ουτε στο cosmote tv replay μπορεις να δεις τις τελευταιες επιθεσεις του αγωνα, ουτε το καναλι της ΕΡΤ στο youtube εχει ανεβασει τον αγωνα Η ΑΚΟΜΑ-ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα πουθενα.
παρων θα ειμαι Μπαρκα, διαζωμα 112 το διαρκειας μου.
Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα πουθενα.
παρων θα ειμαι Μπαρκα, διαζωμα 112 το διαρκειας μου.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: FEC 2025-26
Υπάρχει ένα φοβερό στατιστικό το οποίο δε νομίζω πως συναντάται σε άλλη ομάδα πανευρωπαϊκά.
Λαμβάνοντας υπόψιν και τους επικειμενους αγώνες με τη Μπιλμπάο θα έχουμε παίξει 6 μεγάλους ευρωτελικους και έναν μικρό.
Σε 7 τελικους θα έχουμε παίξει τους 6 με ισπανικές ομάδες. Είναι απίστευτο μεγαλο ...
Λαμβάνοντας υπόψιν και τους επικειμενους αγώνες με τη Μπιλμπάο θα έχουμε παίξει 6 μεγάλους ευρωτελικους και έναν μικρό.
Σε 7 τελικους θα έχουμε παίξει τους 6 με ισπανικές ομάδες. Είναι απίστευτο μεγαλο ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεκαετια 90 στην Αθήνα ήταν ο μοναδικος τρόπος επιβίωσης :D
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι ...
Θυμάμαι τι έκανα τη στιγμή που πήραμε η πρωτη νίκη με το μωρό του ελαφιού. Είχαμε ένα πατάρι που από μικρός έκανα άλματα για να το φτάσω. Μόλις τελείωνε ο αγώνας, παίρνω φόρα τρελαμένος και το έφτασα μισή παλάμη. Εκείνα τα χρόνια είναι ...
- Πέμ 09 Απρ 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα μας έχει συνηθίσει πλέον να διαχειρίζεται τον πρώτο αγώνα στην έδρα της. Με Περιστέρι και Μούρθια. Δεν με φοβίζει καθόλου αυτό!