Αναζήτηση για περισσότερες από 3751 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Στα τελευταία 8 παιχνίδια που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα έχει 7 γκολ.
Η απόκτησή του το καλοκαίρι θα πρέπει να αποτελεί το νο1 στόχο, γιατί δείχνει να είναι αυτό που θέλει ακριβώς ο προπονητής.
Καλημέρα Sera.
Και φαίνεται πως ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή ακριβώς την εικόνα έχω και εγώ για τον παίχτη marsantos όπως το περιέγραψες.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ στην προσέγγιση αυτή
Το παιδί έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει και πολύ σωστή νοοτροπία
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως ΔΕΝ είναι ούτε ο Ρομάριο ούτε ο Ντρογκμπα, έχει ταβάνι δηλαδή (το οποίο είναι πιο κάτω από τα λεφτά που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια για αυτόν), η εκτίμησή μου ...
Το παιδί έχει κάνει τρομερή δουλειά και έχει και πολύ σωστή νοοτροπία
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως ΔΕΝ είναι ούτε ο Ρομάριο ούτε ο Ντρογκμπα, έχει ταβάνι δηλαδή (το οποίο είναι πιο κάτω από τα λεφτά που δόθηκαν τα τελευταία χρόνια για αυτόν), η εκτίμησή μου ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως όταν τον βλέπεις με το χέρι να ζητάει το που θέλει την μπάλα το καρφώνει.
Φαίνεται πως έχει δουλέψει, έχει καταλάβει πολύ καλά και γρήγορα το που βρίσκεται, το γουστάρει όλο αυτό που ζει στην πατρίδα του. Σίγουρα θα το παλέψει και ο ίδιος να μείνει με μείωση του συμβολαίου και πίεση προς την ...
Φαίνεται πως έχει δουλέψει, έχει καταλάβει πολύ καλά και γρήγορα το που βρίσκεται, το γουστάρει όλο αυτό που ζει στην πατρίδα του. Σίγουρα θα το παλέψει και ο ίδιος να μείνει με μείωση του συμβολαίου και πίεση προς την ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 02:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν ξέρω αν το θυμάται κανένας άλλος, αλλά ο Ντέλιας δεν ήταν που είχε περάσει βαριά κοβιντ στην πρώτη του σεζόν με την Α ομάδα;
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ...
Τότε που δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωση από τις ομάδες και μόνο αν οι ίδιοι οι παίκτες ήθελαν το δημοσιοποιούσαν. Πόσο απίθανο είναι να τον έχει αφήσει με ένα πιο ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε.Apeiroelaxistos έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 01:22Γιατί;namisenoiazei έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 15:25 Δε γιορτάζει ο Γιάννης παιδιά να ξέρετε. Πολύ καλά κάνετε και του γράφετε ευχές αλλά δε γιορτάζει το παιδί
Ο άλλος έκανε ακάουντ για να το ρωτήσει.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
O Καμαρά είναι πιο μπροστά από τον Μπιάνκο γιατί ο Καμαρά ανήκει στον ΠΑΟΚ και μπορεί η ομάδα κάτι να κερδίσει. Αν πουληθεί ο Καμαρά και πέσει και η αξία του μικρού, και το κυριότερο θέλει ο μικρός να μείνει Ελλάδα, το συζητάμε
- Τετ 21 Ιαν 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Κάλος παίκτης σε καλή ηλικία που θα γίνει ακόμα καλύτερος με το χρόνο. Kαι φαίνεται να γουστάρει και ο ίδιος. Μακάρι να μείνει
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια εμφάνιση, πάρα πολύ ξύλο! Και όμως εκεί, να παλεύει για κάθε μπάλα!
1 ασίστ, 1 γκολ!
Γιακουμάκη ηρέμησε γιατί εμείς δεν έχουμε συνηθίσει έτσι!
1 ασίστ, 1 γκολ!
Γιακουμάκη ηρέμησε γιατί εμείς δεν έχουμε συνηθίσει έτσι!
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
ΑΡΧΗΓΑΡΑ ΜΟΥ ΨΥΧΑΡΑ
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
ΥπερΠΟΥΛΕΝάρα μου. Απίστευτος σκύλος. Από τους καλύτερους αμυντικούς που είχαμε ποτέ.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Οριακά υποφερτός.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Οριακά υποφερτός.
Όμως αν δεν τον φέρετε μόνιμα στην Τούμπα να παραιτηθεί σύμπαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Όμως αν δεν τον φέρετε μόνιμα στην Τούμπα να παραιτηθεί σύμπαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ελεύθερος ρε. Ο Μπουντεσλίγκα 2 ρε. Λογικά κακός είναι ο Kyle Walker των φτωχών
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Οριακά υποφερτός.
Μάλλον λόγω ίωσης.
Μάλλον λόγω ίωσης.