Ο βάζελος καίει το λίπος από τις πωλήσεις Ιωαννίδη και βάγια, η αλήθεια είναι πως θέλει ιδιαίτερη μαεστρία να κάψεις ένα τεράστιο ποσοστό από αυτό το λίπος τον Γενάρη, αφού η συγκεκριμένη χρήση τελειώνει 30/06.
Ίσως επειδή οι ποδοσφαιρικές φωνές στα εσωτερικά τους αγνοούνται και τους έχει πείσει ο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3731 εγγραφές
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αλλα 7 μυρια ο βαζελος για εναν γιαγκουσιτς λεει + τον κραλ + τα 14 για αντινο. Καλα ρε πστη μου 7 ζωες εχει ο φουζος; Θα φανε κανα μπαν μεταγραφων θα ναι με τον μπακασετα 3 καλοκαίρια. Δε βλεπω πως θα παραμείνει ζωντανός αυτος ο συλλογος. Αν καποιος απ τα παιδια που γνωριζουν πιο συγκεκριμένα ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Θα μπορούσε να είναι έτσι αν το πλάνο σε αυτή την ομάδα ήταν ποδοσφαιρικό. Από τον βάζελο έχουν περάσει καλοί προπονητές με καλύτερο όλων τον Βιτόρια. Και ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να λειτουργήσει ποδοσφαιρικά και έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά ο Βιτόρια έβγαλε μια ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ματς στις 8 Φλεβάρη.
Αυτό άμα πάρουμε δε μας σταματά τίποτα.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να μην ξέρεις ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο είναι κάτι που δεν μπορούν να αντέξουν οι χάρτινοι. Χρειαζεται άμεσα αλλαγή, να επιστρέψουμε στις παλιές καλές μέρες.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάθει Λουτσίτιδα
Από σημερινές του δηλώσεις:
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση στις μεταγραφές, να περιμένουμε κάτι τις τελευταίες ημέρες;
“Δε γνωρίζω κάτι, φαίνεται πως όλοι περιμένετε κάτι να ακούσετε και θέλετε να έρθει κάποιος. Εγώ είμαι χαρούμενος πάντως που τελειώνει ...
Από σημερινές του δηλώσεις:
Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση στις μεταγραφές, να περιμένουμε κάτι τις τελευταίες ημέρες;
“Δε γνωρίζω κάτι, φαίνεται πως όλοι περιμένετε κάτι να ακούσετε και θέλετε να έρθει κάποιος. Εγώ είμαι χαρούμενος πάντως που τελειώνει ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρόλα αυτά, φοβάται κανένας αυτή την αεχ;
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα "φορμαριστούν" και θα φερμαριστούν όταν πρέπειnavigator11 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:53Νομοτελειακά θα έρθουν οι κατραπακιές. Καλύτερα στη συνέχεια. Προτιμότερο να αυτοπαραμυθιάζονται ότι έχουν χτίσει μέταλλο.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θελω στο παιχνιδι με την ΑΕΚ στην ΤΟΥΜΠΑ να το διαιτητεύσει ο διαιτητης της Πεμπτης
Τιποτα αλλο
Και ας παιξει η Κ19 του ΠΑΟΚ ενισχυμενη με ΜΥΘΟΥ ΧΑΤΣΙΔΗ ΝΤΕΛΙΑ και ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
Τιποτα αλλο
Και ας παιξει η Κ19 του ΠΑΟΚ ενισχυμενη με ΜΥΘΟΥ ΧΑΤΣΙΔΗ ΝΤΕΛΙΑ και ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε μαμησου Θοδωρη

- Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
O Κωστή έχει όντως ποιότητα που αγοράζεται και μπορεί να σταθεί αλλά έχουμε το Ζαφείρη που είναι τοπ ποιότητα οπότε δεν έχει νόημα για εμάς.
Στο γαύρο βέβαια πέρασε και δεν ακούμπησε αλλά έχει καλά σίγουρα μπορεί να σταθεί στο 4-5 ανάλογα με την εξέλιξη του.
Μόνο αυτός έχει ποτεντιαλ από τη ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Με 8 "τελικους" να μενουν,ο οαρης δεν εχει κλειδωσει τις θεσεις 5-8,μπορει κ πιο κατω....
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική περίπτωση να παίζαμε φέτος 2 παιχνίδια με τον βαζελο στο κύπελλο,ήταν να βρεθούμε στα ημιτελικά,όπως και έγινε
2 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο μας κάνουν 4
Και υπάρχει μια κάποια πιθανότητα να παίξουμε άλλα 2 παιχνίδια στην Ευρώπη,για 1η φορά στην ιστορία μας
Και εκεί που με άλλα 2 ...
2 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο μας κάνουν 4
Και υπάρχει μια κάποια πιθανότητα να παίξουμε άλλα 2 παιχνίδια στην Ευρώπη,για 1η φορά στην ιστορία μας
Και εκεί που με άλλα 2 ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε cartman καλησπέρα.
Το 18 δε λέγονταν τα ίδια.
Το 18 ήμασταν ήδη πρωταθλητές. Γινόταν το ματς με τον οσφπ και φεύγαμε στο +4.
Η άεκ είχε καταρρεύσει.
Αποφασίστηκε όμως από τον οσφπ το πρωτάθλημα να παιχτεί αλλού και να δοθεί αλλού.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...