Αναζήτηση για περισσότερες από 2121 εγγραφές
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Ο μυθου βγαζει 90λεπτο? και σερι 4 ματς? δεν ξερω πως τον ειδατε με αρη εσεις αλλα δεν μπορω να δω πως στο καλο μπορει ο μυθου να ναι λειτουργικος για 90λεπτο
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Π-Ξ-Σ ΛΑΙΜΑΙ
Και τα κουνέλια μεσα
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Ψυχραιμα μιλας και συμφωνω. Αυτο που σε βγαζει απ'τα ρουχα σου ομως ειναι η επιμονη στον mk2.navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:59 Πέρα από τις όποιες υπερβολές, οκ, δε φαίνεται να έχει πάρει ο μικρός τον χρόνο που στα μάτια των ποδοσφαιρικά κατσαπλιάδων ημών θα ήταν δίκαιο.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.
Παλικάρια δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες γιαυτό ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια.
Κατά τα λοιπά, εννοείται οτι συμφωνώ με τον πλοηγό και με όλους όσους έχουν ...
Παλικάρια δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες γιαυτό ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια.
Κατά τα λοιπά, εννοείται οτι συμφωνώ με τον πλοηγό και με όλους όσους έχουν ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ παλικάρια, εννοείται οτι τα επιχειρήματα σας είναι σοβαρά,το ανάθεμα είναι που δεν βοηθάει.
Όλοι βλέπουμε οτι ο Ιταλός,εχει θετική παρουσία σε κάθε του εμφάνιση,δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γκουρού του ποδοσφαίρου για να το δει.
Υπομονή και στήριξη και όλα θα πάνε πρίμα.
Θα τους πάρουμε όλους ...
Όλοι βλέπουμε οτι ο Ιταλός,εχει θετική παρουσία σε κάθε του εμφάνιση,δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γκουρού του ποδοσφαίρου για να το δει.
Υπομονή και στήριξη και όλα θα πάνε πρίμα.
Θα τους πάρουμε όλους ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σημερινή τόσο καλή εμφάνιση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα πρέπει να είναι καταλυτική στο μυαλό του Λουτσέσκου.
Κολλημένος μπορεί να είναι, μ@λ@κ@ς δεν είναι με τίποτα.
Ο Ιταλός πρέπει και θα είναι βασικός την Κυριακή.
Κολλημένος μπορεί να είναι, μ@λ@κ@ς δεν είναι με τίποτα.
Ο Ιταλός πρέπει και θα είναι βασικός την Κυριακή.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αυτο που λενε "ποδοσφαιρικος θεος" ειναι πιπες. Δεν υπαρχει ποδοσφαιρικος θεος.
Γιατι αν υπηρχε, αυτο το γκολ "αφισα" σε δωματια πιτσιρικαδων για τις επομενες 10ετιες, το αφηνει και μπαινει.
Γιατι αν υπηρχε, αυτο το γκολ "αφισα" σε δωματια πιτσιρικαδων για τις επομενες 10ετιες, το αφηνει και μπαινει.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Κολλημένο το μυαλό μου εμένα...
Γιατί δεν μπαίνεις μωρη πόρνη;
Γιατί δεν μπαίνεις μωρη πόρνη;
- Παρ 12 Δεκ 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να το βάλει με την Μπέτις να γουστάρουμε !!!
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτησω κατι?
Ξερουμε κατι για πωληση η το συζηταμε επειδη το ανεβασανε 5 τρολακια στο τουιτερ που ξερουμε τον σκοπο τους ?
Ξερουμε κατι για πωληση η το συζηταμε επειδη το ανεβασανε 5 τρολακια στο τουιτερ που ξερουμε τον σκοπο τους ?
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι απλά συνεχίζουν ,έχουνε πάει νεξτ λεβελ,υπερωρίες βαράνε...navigator11 έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 13:59 Επειδή έχω κόψει μαχαίρι το τουίτερ, οι κλασικοί τρόμπες, μόνο με παραισθησιογόνα δυνάμενοι να αντιμετωπιστούν ως ΠΑΟΚτσήδες, συνεχίζουν απτόητοι τις ειρωνείες, ύβρεις και κατάρες;
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Μου κάνει εντύπωση που το 24 χαρακτηρίζει ως αμφιλεγόμενη τη συγκεκριμένη κίνηση.
Τι εννοούν οι ποιητές;
Περίμεναν κάτι καλύτερο;
Δε θεωρούν το συγκεκριμένο ως κατάλληλο;
Περίεργα πράγματα.
Έχω πολύ θετική γνώμη για Γερεμεγιεφ.
Έχει ωραία τελειώματα, πλασάρεται όμορφα στην περιοχή, είναι ...
Τι εννοούν οι ποιητές;
Περίμεναν κάτι καλύτερο;
Δε θεωρούν το συγκεκριμένο ως κατάλληλο;
Περίεργα πράγματα.
Έχω πολύ θετική γνώμη για Γερεμεγιεφ.
Έχει ωραία τελειώματα, πλασάρεται όμορφα στην περιοχή, είναι ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ναι απο οτι ειπε ο Λουτσε δεν ειναι τραυματισμος απλα φορτωθηκε αρκετα.Λογικα θα μπει βασικος.
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δηλαδη το μπάτζετ για φορ ειναι τα 100-200 χιλιαρικα του γερεμεγεφ; Ποσα φορ του εκατομμυριου εχουν ερθει τοσα χρονια;
Γιατι σας φαινεται τοσο ακραίο να τον έχει σε μια εκτιμηση ο λουτσεσκου; Δεν λεμε ότι είναι το ονειρο του προφανώς, απλα να πιστευει οτι μπορει να δωσει καποιες λυσεις.
Κι αν δεν ...
Γιατι σας φαινεται τοσο ακραίο να τον έχει σε μια εκτιμηση ο λουτσεσκου; Δεν λεμε ότι είναι το ονειρο του προφανώς, απλα να πιστευει οτι μπορει να δωσει καποιες λυσεις.
Κι αν δεν ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 29. Alexander Jeremejeff
Αφού το γράφει βρε boomer, placeholder είναι!!
Καλώς όρισες, ελπίζω να δικαιώσεις αυτήν την επιλογή και μετά από 1.5 χρόνο να λέμε πόσο λάθος κάναμε που δεν σε είχαμε πιο πριν.
Καλώς όρισες, ελπίζω να δικαιώσεις αυτήν την επιλογή και μετά από 1.5 χρόνο να λέμε πόσο λάθος κάναμε που δεν σε είχαμε πιο πριν.