Αυτος ο κατσαρος πληρωνεται ρε πστ μου;
Και δεν εχει κι άλλον το πρεζοκαναλο και τον τρωμε στη μαπα καθε βδομαδα.
Ελεγχει την πορεια της μπαλας λεει και πηγε δοκαρι.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3143 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Καθαρο γκολ τους ακυρωσε,πιο πολυ ο τερματας απλωσε το ποδι.Ουεφαλονα και Ρεαλ ΒΑΡιτ εχουν κουρασει.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 08:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Και από τη γριά αποκλεισμένο το μετροσπορτ. Στο τέλος με τον Μακεδονικό και τον Αγροτικό Αστέρα θα μείνουν
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείς τους δενμεενδιαφερειποιοςθαχτισειγηπεδοεγωτοκαλοτουπαοκθελω. Ναι σωστά, τους ξέχασα αυτούς
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκ δεν αντέχω άλλο ειλικρινάKabamaru11 έγραψε: Πέμ 06 Νοέμ 2025, 21:50 Ευρωπαικο dna ο πρεσβης κτλ.....ρε αυτοι ειναι αδιορθωτα ηλιθιοι![]()
Με το που κάνει υποψία θετικού αποτελέσματος ο βαζελος στην Ευρώπη, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ο τίτλος των άρθρων είναι δεδομένος.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν οι βάζελοι. Με τη μία άρχισαν τα πρέσβης, σφραγίδα Μπενιτεθ κτλ.
Έτσι τους θέλω την Κυριακή.
Από την άλλη αρχίζω και εκνευρίζομαι με την αεκ.
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους να ...
Έτσι τους θέλω την Κυριακή.
Από την άλλη αρχίζω και εκνευρίζομαι με την αεκ.
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους να ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:16
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σφραγίδα Μπενίτεθ στο χορτάρι, πάρτι από τον πράσινο λαό στην εξέδρα", ο ένας. "Το πρώτο ευρωπαϊκό φως του Μπενίτεθ στο τριφύλλι", ο άλλος και "ένας expert (Ράφα) της Ευρώπης δουλεύει για να του επαναφέρει την ιστορική ταυτότητα", ο τρίτος ο μακρύτερος, όλα σε λίγη ώρα και δεν έχουν γράψει ακόμα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα να ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι θα δουμε το βραδι φοβαμαι
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Αμανι έκανε 2 πέναλτι δωρο για τον πρωταθλητή μας. Σίγουρα θα δούμε ρεπορτάζ με στατιστικές για αυτη την..... απίθανη σύμπτωση.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Διόρθωση. Ένα ματς δεν ήσουν καλός. Με τον Παναιτωλικό έπρεπε να λήξει 3-0.Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 19:11 2 ματς δεν ήσουν καλός φέτος και έχασες 4 βαθμούς.
Δυστυχώς στους από κάτω συμβαίνει το αντίθετο.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Επικος καζαμπουμπου στο σδνα , μετά από 2 διαδοχικά φλοκια στα ντέρμπυ , η κούλα λέει παίζει τη καλυτερη μπαλα.
Με 12 γκολ σε 11 ματς.
Μαλάκα είναι τόσο βλαμμένοι ώστε να πιστεύουν αυτά που λένε ή τόσο ηλίθιοι που απευθύνονται σε λοβοτομημένους;
Με 12 γκολ σε 11 ματς.
Μαλάκα είναι τόσο βλαμμένοι ώστε να πιστεύουν αυτά που λένε ή τόσο ηλίθιοι που απευθύνονται σε λοβοτομημένους;
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όλα τα φυντάνια της παλιάς καλής παράγκας αυτούς που δεν θέλω στο ματς στη λειβαδιά είναι ο Π@π@πέτρου (τον βλέπω τώρα στο ματς στο βόλο και δεν αφήνει να παιχτεί η μπάλα) και φυσικά ο σιδηροτέτοιος.