Αναζήτηση για περισσότερες από 1683 εγγραφές
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Στο πρώτο ημίχρονο κι εγώ συγκλονιστικό τον είδα. Και ήταν το κομβικό σημείο που έπαιρνε ψυχολογία η ομάδα. Στο δεύτερο έκανε τα λάθη του αλλά ας σκεφτούμε και το επίπεδο του αντιπάλου και το πόση πίεση άσκησε
- Παρ 24 Οκτ 2025, 07:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Θα ήθελα να δω τα στατιστικά του για να βγάλουμε ασφαλή συμπερασματα γιατι αν και δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο (ελέω Μειτε) εχω την αίσθηση πως ετρεξε πολύ και εκανε αρκετή βρώμικη δουλειά...Ελπίζω σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και ψμονιμοποίηση στην βασική εντεκάδα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Πείτε ότι θέλετε, το τακουνάκι στον Ντέλια στο 0-3 το κάνουν ελάχιστοι επιθετικοί στην Ελλάδα. Πήρε σωστή απόφαση γρήγορα, την εκτέλεσε σωστά, και άνοιξε την άμυνα της Λιλ. Για να μην λέμε τι είδαμε σ'αυτόν και τον πήραμε και δεν κάνει ούτε για Β'Εθνική.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τον Τζόρτζεβιτς τον ζητούσε η Γιουβέντους Κάθε χρόνο, από το 99 μέχρι το 2003, τότε ήταν ομαδάρα, πραγματικά ελίτ. Βέβαια και ο γάβρος τότε έδινε τρελά λεφτά, ανταγωνιστικά με το τι θα έπαιρνε ο παίχτης οπουδήποτε στην Ευρώπη. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και υπάρχουν παίχτες που παίρνουν 5 ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
ΧΑΦΑΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, δεν το ζω αυτό.
Εγώ πιστεύω πως θα κάνει πολύ καλό δίδυμο με ζαφείρι αυτός.
Θα είναι πολύ καλό δίδυμο για παιχνίδια στην Τούμπα που θες να πνιξεις από την αρχή τον αντίπαλο στο pressing κυρίως με μικρές ομάδες τυπου Σέρρες κτλπ. Κατά τ άλλα 2αδα στα χαφ θα είναι δύσκολο σε ένα ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ είναι το τοπικ του Πέδρι των φτωχών;
Λοιπόν επειδή μόλις γύρισα από το γήπεδο είδα στιγμιότυπα δεν φαίνεται ούτε η ένταση ούτε η ταχύτητα ούτε οι επαφές του από την τιβι .Πχ έπαιξε ένα δυο με τον Ντεσποντοφ που από τηλεόραση φαίνεται κλαιν αλλά από το γήπεδο έτσι όπως είχε το σώμα του ήταν ...
Λοιπόν επειδή μόλις γύρισα από το γήπεδο είδα στιγμιότυπα δεν φαίνεται ούτε η ένταση ούτε η ταχύτητα ούτε οι επαφές του από την τιβι .Πχ έπαιξε ένα δυο με τον Ντεσποντοφ που από τηλεόραση φαίνεται κλαιν αλλά από το γήπεδο έτσι όπως είχε το σώμα του ήταν ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Γρήγορα πόδια, σωστη προσέγγιση στις φάσεις, σχετικά άνετος με τη μπάλα
Και τα πλασαρίσματα του για γκολ ήταν καλά, τα τελειώματα μέτρια αλλά οκ
Λίγο μέτρια η αναλογία υψους-δυναμης αλλά πολύ κινητικός
Για αυτό που είναι σήμερα στην ομαδα, είναι καλή μονάδα. Με περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Πολύ θετικός στις Σέρρες
Με το που μπήκε πήρε μπρος η ομάδα, φαρμακερη τελική έκανε, ωραία ασίστ έγραψε, κινητικος ηταν
Άντε αγόρι μου λέμε σε πιστεύω
Με το που μπήκε πήρε μπρος η ομάδα, φαρμακερη τελική έκανε, ωραία ασίστ έγραψε, κινητικος ηταν
Άντε αγόρι μου λέμε σε πιστεύω
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Σταθερά ανοδική πορεία ,άσχετα αν βγαίνουν κάποια ματσ η όχι.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε πασακα μου και συ σιγά σιγά να μπαίνεις στην εξίσωση...άντε λεβεντακο μου...θετικός και ας έπαιξε από δεξιά...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τελευταία ματς παρουσιάζει βελτίωση και δείχνει στοιχεία της ποιότητας του. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΚΟΥ ΜΑΝΑ..
Αυτόν πρέπει να τον κάνεις εσύ δώρο στην ΠΑΕ για τα 100 χρόνια. Ένα σωρό χορηγίες μάζεψες. Είναι και η στενότητα του Σαββίδη με τον πόλεμο...
Αυτόν πρέπει να τον κάνεις εσύ δώρο στην ΠΑΕ για τα 100 χρόνια. Ένα σωρό χορηγίες μάζεψες. Είναι και η στενότητα του Σαββίδη με τον πόλεμο...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε λίγο βρε παικτάρα. Μπες στην ομάδα
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκληρός αλλά η πικρή αλήθεια αυτή είναι!Sera4 έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:34 Με μέτριους δανεικούς της τελευταίας στιγμής δεν πας πουθενά. Παρατημένη η ομάδα του Τσετσεν.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα μπήκε κ έδωσε πνοή, δεν είδα κάτι αρνητικό