Αναζήτηση για περισσότερες από 1683 εγγραφές

Return

από Afanas
Παρ 24 Οκτ 2025, 01:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Στο πρώτο ημίχρονο κι εγώ συγκλονιστικό τον είδα. Και ήταν το κομβικό σημείο που έπαιρνε ψυχολογία η ομάδα. Στο δεύτερο έκανε τα λάθη του αλλά ας σκεφτούμε και το επίπεδο του αντιπάλου και το πόση πίεση άσκησε
από Psaras
Παρ 24 Οκτ 2025, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Θα ήθελα να δω τα στατιστικά του για να βγάλουμε ασφαλή συμπερασματα γιατι αν και δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο (ελέω Μειτε) εχω την αίσθηση πως ετρεξε πολύ και εκανε αρκετή βρώμικη δουλειά...Ελπίζω σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και ψμονιμοποίηση στην βασική εντεκάδα ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 24 Οκτ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Πείτε ότι θέλετε, το τακουνάκι στον Ντέλια στο 0-3 το κάνουν ελάχιστοι επιθετικοί στην Ελλάδα. Πήρε σωστή απόφαση γρήγορα, την εκτέλεσε σωστά, και άνοιξε την άμυνα της Λιλ. Για να μην λέμε τι είδαμε σ'αυτόν και τον πήραμε και δεν κάνει ούτε για Β'Εθνική.
από zissos
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Τον Τζόρτζεβιτς τον ζητούσε η Γιουβέντους Κάθε χρόνο, από το 99 μέχρι το 2003, τότε ήταν ομαδάρα, πραγματικά ελίτ. Βέβαια και ο γάβρος τότε έδινε τρελά λεφτά, ανταγωνιστικά με το τι θα έπαιρνε ο παίχτης οπουδήποτε στην Ευρώπη. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και υπάρχουν παίχτες που παίρνουν 5 ...
από Psagmenos4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

ΧΑΦΑΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, δεν το ζω αυτό.
Εγώ πιστεύω πως θα κάνει πολύ καλό δίδυμο με ζαφείρι αυτός.

Θα είναι πολύ καλό δίδυμο για παιχνίδια στην Τούμπα που θες να πνιξεις από την αρχή τον αντίπαλο στο pressing κυρίως με μικρές ομάδες τυπου Σέρρες κτλπ. Κατά τ άλλα 2αδα στα χαφ θα είναι δύσκολο σε ένα ...
από DamoN
Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ είναι το τοπικ του Πέδρι των φτωχών;
Λοιπόν επειδή μόλις γύρισα από το γήπεδο είδα στιγμιότυπα δεν φαίνεται ούτε η ένταση ούτε η ταχύτητα ούτε οι επαφές του από την τιβι .Πχ έπαιξε ένα δυο με τον Ντεσποντοφ που από τηλεόραση φαίνεται κλαιν αλλά από το γήπεδο έτσι όπως είχε το σώμα του ήταν ...
από Equalizer
Παρ 31 Οκτ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Γρήγορα πόδια, σωστη προσέγγιση στις φάσεις, σχετικά άνετος με τη μπάλα

Και τα πλασαρίσματα του για γκολ ήταν καλά, τα τελειώματα μέτρια αλλά οκ

Λίγο μέτρια η αναλογία υψους-δυναμης αλλά πολύ κινητικός

Για αυτό που είναι σήμερα στην ομαδα, είναι καλή μονάδα. Με περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης ...
από Equalizer
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Πολύ θετικός στις Σέρρες

Με το που μπήκε πήρε μπρος η ομάδα, φαρμακερη τελική έκανε, ωραία ασίστ έγραψε, κινητικος ηταν

Άντε αγόρι μου λέμε σε πιστεύω
από astral
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Σταθερά ανοδική πορεία ,άσχετα αν βγαίνουν κάποια ματσ η όχι.
από Sardan
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Άντε πασακα μου και συ σιγά σιγά να μπαίνεις στην εξίσωση...άντε λεβεντακο μου...θετικός και ας έπαιξε από δεξιά...
από Maezono Masakiyo
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Στα τελευταία ματς παρουσιάζει βελτίωση και δείχνει στοιχεία της ποιότητας του. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.
από nkoss
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

ΑΚΟΥ ΜΑΝΑ..
Αυτόν πρέπει να τον κάνεις εσύ δώρο στην ΠΑΕ για τα 100 χρόνια. Ένα σωρό χορηγίες μάζεψες. Είναι και η στενότητα του Σαββίδη με τον πόλεμο...
από aivas19
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε λίγο βρε παικτάρα. Μπες στην ομάδα
από sourmenetes
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Sera4 έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:34 Με μέτριους δανεικούς της τελευταίας στιγμής δεν πας πουθενά. Παρατημένη η ομάδα του Τσετσεν.
Σκληρός αλλά η πικρή αλήθεια αυτή είναι!
από george188
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα μπήκε κ έδωσε πνοή, δεν είδα κάτι αρνητικό