Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτό τελείωσε το 2020 που έχασαν 1-2 από την Κόλος Κοβαλίνκα. Πλέον ας αρχίσουν να μετράνε τις σεζόν χωρίς ευρωπαϊκούς ομίλους, τελευταία φορά παίξανε το 2010-11
ΥΓ εδώ που τα λέμε ικανούς τους έχω να μην το μετράνε επειδή ήταν κεκλεισμένων λόγω covid ...
Ο βάζελος έχει πολλά κενά και στα άκρα και στον άξονα, από που να ξεκινήσεις. Επίσης έχει τρομερές αυξομειώσεις στα συμβόλαια. Θα είχε και το πλεόν χάλια κλίμα άμα δεν ήταν ο ΑΣ του ΠΑΟΚ. Κυριολεκτικά είναι σαν να σχεδιάστηκε από ένα παιδάκι στο fm.
Κάθε χρόνο τα ίδια και μυαλό δεν βάζετε... Τι μεταγραφαρες κάνουν οι άλλοι και πόσο πίσω μας έχουν αφήσει. Φέρνουν Μαρσελο, Γουίλιαν, Χαμες, Λαμελα, Μαρσιαλ και δεν μας βλέπουν ποδοσφαιρικά. Βέβαια όταν εμείς κάνουμε το λάθος να φέρουμε αντίστοιχα ονόματα είναι σαπακια και μανατζεροδουλειες.
1. Δεν έχουν τελειώσει η μεταγραφές, ξέρουμε ότι η ομάδα θα αποκτήσει (ή ψάχνει για να αποκτήσει τελοσπαντων) 1 χαφ και 1 στόπερ. Όταν ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές θα έχουμε 5 χαφ και 5 στόπερ με τον 5ο να είναι από τις ακαδημίες (τουλάχιστον στα στόπερ, στα ...
Unpopular opinion/prediction, το φετινό πρωτάθλημα θα είναι άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Οι "αιώνιοι" θα αρκεστούν στην κόντρα τους σε GBL και Ευρωλίγκα.
Ξηγησου Αφανα μου,επειδη κατ εμε το κατεχεις,θελω να διαβασω το σκεπτικο σου.
Κατά τη γνώμη μου, ολόκληρος ο περίγυρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη φετινή σεζόν με υπεροψία και εφησυχασμό. Αυτό οφείλεται στο ότι έχουν διαβάσει λάθος την άνεση με την οποία κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα ...
Καλά κάθε χρόνο γαμάει ο βάζελος μεταγραφικά εδώ μέσα , τι να θυμηθώ τι έχουμε γράψει για Βιλένα, Τζούρισιτς, Μαξίμοβιτς, Τετέ, Πελίστρι, Ίγκανσον, μέχρι και Σιώπη και μετά ξεκινά η χρονιά και είναι τραγωδία. Φέτος θα χαλάσει? κοτζάμ Ταπόρδας ήρθε
Αυτός ο Νασιμεντο είναι ο υδραυλικός που μας λέγανε για το κέντρο που χρυσό πλήρωσαν 4 μύρια? Αν μας φέρνανε τέτοιο χαφ ενώ είχαμε ήδη μπει champions league θα γινόταν μακελιδι εδώ μεσα