Αναζήτηση για περισσότερες από 2097 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για Ζαφείρη είπαν τίποτα στο Fox News?
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.
Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.
Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.
Τελειώνετε όμως..
Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.
Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.
Τελειώνετε όμως..
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μην σκαλωνετε σε αυτό το χαζό ερώτημα
Τίποτα απολύτως δεν δείχνει αν θα παίξει σήμερα
Εκτός ίσως από το αν είχε ήδη συμφωνηθεί να φύγει.
Αν παίξει και συμφωνηθεί μετά, αν του επιβάλλει η ομάδα, αν του ζητήθηκε να παίξειεχρι να φύγει, ή αν δεν πουληθεί ποτέ, ΔΕΝ φαίνονται από το αν παίξει σημερα
Τίποτα απολύτως δεν δείχνει αν θα παίξει σήμερα
Εκτός ίσως από το αν είχε ήδη συμφωνηθεί να φύγει.
Αν παίξει και συμφωνηθεί μετά, αν του επιβάλλει η ομάδα, αν του ζητήθηκε να παίξειεχρι να φύγει, ή αν δεν πουληθεί ποτέ, ΔΕΝ φαίνονται από το αν παίξει σημερα
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Bill kozikopoulos < BlackzonikopoulosDimpatra έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:44 Ένας Bill Kozikopoulos έγραψε στο Χ πριν 52 λεπτά ότι ο Ζαφείρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην παίξει.
Ότι δηλαδή είπε και ο Blackzone
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταίες τέσσερις σελίδες έχουν γραφτεί ατάκες που δικαιολογούν όλο το πρηξοπουτσι συντήρησης του σαιτ από όλα τα παιδιά που τρέχουν τόσα χρόνια
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι και κλεισει ο παλικαρος (φτου φτου), πρεπει να οργανωθει μαζικη συναξη να γκρεμισουμε καμια ταβερνα.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ποια η γνώμη Σαμπρακου; Φοβάμαι μήπως χαντακωθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ....
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
τον χειμώνα ήμουν Πράγα.. αν ήταν τοτε η μεταγραφή, ή αν ήμουν τώρα εκεί, χωρίς πλάκα θα περίμεν α εξω απ'το γήπεδο και θα ξεκαθάριζα τα πράγματα!!! 
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω ότι ανακοινώνεται την Δευτέρα 
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
ή κάτι χάνουμε στην μετάφραση ή ο τύπος είναι ΧΟΝΤΡΟ βύσμα
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αυτό που είπε ο Τσέχος ότι μας τον πουλάνε τώρα αλλά για Γενάρη, είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει.
Δηλαδή ο παίκτης θα βάζει τα πόδια του στη φωτιά;
Αγωνιστικά το όφελος θα είναι τελείως ανύπαρκτο για τη Σλάβια, να έχει έναν πουλημένο παίκτη για 5 μήνες.
Δηλαδή ο παίκτης θα βάζει τα πόδια του στη φωτιά;
Αγωνιστικά το όφελος θα είναι τελείως ανύπαρκτο για τη Σλάβια, να έχει έναν πουλημένο παίκτη για 5 μήνες.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά, κανένας νοήμων οπαδός δεν θέλει ξενερωμένους παίκτες στην ομάδα του.
Από την ώρα που έκανε τα πρωινά σχόλια ο πρόεδρος της Σλάβια, όλοι οι οπαδοί τους λένε ότι είναι προτιμότερο να τον δώσουν, ειδικά εφόσον δίνει καλά λεφτά ο ΠΑΟΚ. Όλα όσα είπε, δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Η δε δήλωση δεν ...
Από την ώρα που έκανε τα πρωινά σχόλια ο πρόεδρος της Σλάβια, όλοι οι οπαδοί τους λένε ότι είναι προτιμότερο να τον δώσουν, ειδικά εφόσον δίνει καλά λεφτά ο ΠΑΟΚ. Όλα όσα είπε, δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Η δε δήλωση δεν ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σύλλογος ΑΝ του κάνει ο παίκτης ξέρει τι απαιτείται για να τον κρατήσει.arrwstos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:23 Το ζήτημα είναι ο σύλλογος να έχει στόχο την παραμονή του παίκτη.
Τσουβαλιάζονται διαφορετικές περιπτώσεις δανεισμών απλά για να στηριχθεί το επιχείρημα της "κακής λειτουργίας" του συλλόγου.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο δανεικός όταν έρχεται έχοντας στόχο την παραμονή στον σύλλογο (όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις δανεικών που έχουμε) και όχι με την λογική του να συμπληρώσει χρόνο συμμετοχής για μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο κλαμπ του (όπως γινόταν συχνά τα πρώτα χρόνια Σαββίδη) είναι ακόμα καλύτερη ...