Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Τις κάρτες του μόνο δε φαίνεται να βλέπει. Η περιφερειακή του όραση ίσως είναι λίγο προβληματική.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ελπίσουμε στο δεύτερο να μη σπαταλήσουμε και την τουλάχιστον ακόμα μια τόσο μεγάλη ευκαιρία όπως του Βούλγαρου, που είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα βγάλουμε.
Λέτε να αποδειχθεί λυτρωτής κανένας Γιερεμέγιεφ;
Λέτε να αποδειχθεί λυτρωτής κανένας Γιερεμέγιεφ;
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιέρε.nunies4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:57Θα το πίστευα ότι αυτό είναι το πλάνο αλλά με ένα πάγκο γεμάτο.Λεμεσος4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:49 Θελει να το πάρει μεχρι της αλλαγες στο 0 και να φορτσαρει το τελειταιο ημίωρο μακαρι να του βγει
Σήμερα με τις απουσίες πέρα από τον Τάισον ποιόν άλλον game changer έχεις;
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιερεμέγιεφ στο 88. Πρώτοι εδώ.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μαρκαθηναϊκός δηλαδής;; Μαμώ τον αυτοδιορθωτή μου μέσα 
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας έχουμε επιτυχή αποτελέσματα την ερχόμενη Τετάρτη και Κυριακή και δε νομίζω πως το σημερινό θα έχει κάποιον σημαντικό αντίκτυπο για τη συνέχεια.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στατιστικα δεν μπορεις να περιμενεις οτι θα κερδισεις ολα τα ντερμπι.
Τωρα βλεπω οτι ολος ο οργανισμος μιλαει για εξαποντο ματς με το χαρτι.
Ε ας κερδιζες χτες να μην ηταν ματς-τελικος.
Ποιο ειναι πιο ευκολο να κερδισεις, την κουλα ή το ρουλη;
Για μένα το χαρτί. Και δεν αστειεύομαι. Αρκεί ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Εγώ πάντως νομίζω τον έχει πάρει η κάτω βόλτα. Αναμφίβολα έχει δείξει ότι είναι καλός παίκτης αλλά η ψυχολογία του είναι κάτω επειδή είναι στην σκιά του Ζιβκοβιτς. Θέλει να παίζει βασικός κι επειδή δεν γίνεται του τρώει το σαράκι. Είναι καθαρά δικό του ψυχολογικό θέμα. Τι να κάνουμε, δεν είσαι ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αν ο Λουτσέσκου και οι κομάντος του ήταν τόσο λιγόψυχοι όσο κάποιοι οπαδοί μας (γενικότερα το θέτω), μπορεί να είχαμε μείνει στα 2 πρωταθλήματα στην ιστορία μας.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Η μισή σεζόν τα 2 επόμενα παιχνίδια. Πρόκριση μεθαύριο και , αν στο μεσοδιάστημα δεν τραυματιστεί κι ο Λουτσέσκου ή δεν πάθουμε ομαδόν καμιά δηλητηρίαση ξέρω γω, νίκη την Κυριακή και θα είμαστε σχετικά καλά.
Επαναλαμβάνω, είναι για πολύ καλό που η ζέλα δεν ανεβαίνει με τσαλακωμένο ηθικό. Όσο πιο ...
Επαναλαμβάνω, είναι για πολύ καλό που η ζέλα δεν ανεβαίνει με τσαλακωμένο ηθικό. Όσο πιο ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε ρε φιλαράκι να το παίξουμε και λίγο ιστορία 
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Πώς μπορούμε να τον διώξουμε; Λαϊκό έρεισμα δεν έχει εξάλλου
Θα την κάνει μόνος του -εάν δεν αλλάξει τροπάρι- όταν δει ότι του γυρνάνε όλοι την πλάτη.
Αυτό είναι το ανέλπιστα καλό σενάριο, εφόσον κάποια στιγμή δε θελήσει άλλο να συνεχίσει (διατηρώ τεράστιες επιφυλάξεις ότι θέλησε συνειδητά ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αν υπάρχει καλοσχεδιασμένο πλάνο από πίσω και με δεδομένο ότι ο εν λόγω κάνει καραμπαμ ότι έχει προηγούμενα με τον Ιβάν, μια χαρά μπορούν να εξηγηθούν πολλά για την ως τώρα συμπεριφορά του ... αυτεξουσίου Θεσσαλονικέως.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεθαύριο, γνώμη μου, δε θα ήταν άσχημο να σταλεί κι ένα σύντομο ... διαφημιστικό μήνυμα στο ημισιτεμένο "πετσί" των τσιμέντων της Τούμπας. Ένα διακριτικό πανό ίσως. Θα αναρωτηθεί κανείς κι εύλογα, βέβαια, μη δεν το πάρουν καλά οι "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα".