Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές

Return

από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

καλό θα είναι να κλεισει εγκαιρα ο Γιακουμακης γιατι οπως με πληροφορει καποιος ο βαζελος παραμονευει και ειναι ετοιμος να δωσει οσα χρειαζονται για να τον κανει δικο του.
Δεν θα εχει κανενα προβλημα με την ομαδα του με τον ιδιο να δουμε

Ο βάζελος είναι ικανός να καραδοκεί για να πάρει πίσω ...
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Hayate έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:10 Δεν καταλαβαίνω αλήθεια ...Με το cube υπάρχει ή δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας??
Με βάση τα ως τώρα δείγματα και πεπραγμένα του Παγκοσμίου μεγιστάνα και τα αντίστοιχα του Χατζόπουλου, είμαι 99,9% σίγουρος ότι πρόκειται για μπαρούφες του πρώτου στο πλαίσιο της αντεκδικητικής του λογικής.
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αν τίθεται όντως ζήτημα ασφαλείας, θα πρεπει να κλείσει το παλατάκι μέχρι να ολοκληρωθούν οι μελέτες. Επισης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αν δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τον ΑΣ και αν (όντως) δεν υπάρχει ενοικιαστηριο μεταξύ των 2 (κάποιος το ανέφερε εδω μεσα) δεν θα πρεπει να χρησιμοποιεί το ...
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα ή το ερωτηματικό δεν έχει να κάνει με το proof of funds του Μυστακίδη. Προφανώς. Το θέμα είναι η λογική του ανδρός "σας έκανα τη χάρη κι ανέλαβα, το μαγαζί είναι δικό μου πλέον, το ... αξιοποιώ όπως και για όποιους σκοπούς γουστάρω και σας έχω γραμμένους". Fine by me. Αφού προφανώς θα είναι ...
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι αγνά ΠΑΟΚτσάκια όπως blooper, looper κλπ που μας έχουν πεθάνει στην ειρωνεία για τον Ιβάν, την Γκοντσάρεβα και την ΠΑΕ, θα αναφέρουν τίποτα τώρα ή είναι αργό το δίκτυο και δεν έχουν ακούσει τίποτα ακόμη;

Με αφορμή την απορία σου, το μέσον παοκτσήδικης ενημερώσεως ...
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Ειρωνικά θεωρώ ότι το εννοεί πάλι, μην τρελαίνεσαι. Για αυτό και τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ :lol:

Καναδέ, μαθαίνεται στα 63 να είσαι φερέγγυος και αξιοπρεπής. Θέλει τον χρόνο του. Θα δουλέψει με τον εαυτό του και μέχρι τα 65 του το πολύ θα έχει γίνει αγνώριστος.
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Να βγει άμεσα το cube. Πιο άμεσα ακόμα να πληρωθούν οι υποστηριζόμενες ως συντρέχουσες εκκρεμότητες του παγκόσμιου μεγιστάνα, βάσει ενός άλλου εξωδίκου. Είτε, αν ψεύδεται ο Χατζόπουλος, να βγει κάποιος από την ΚΑΕ έστω κοντά ένα μήνα μετά, να ψελλίσει κάτι.
από navigator11
Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Το σίγουρο είναι ότι δεν αποσιωπάς τυχόν επικινδυνότητα, την οποία δεδομένα γνωρίζεις, αν κι εφόσον αληθεύουν όσα διατείνεσαι, προ πολλού, με στόχο να την αξιοποιήσεις σαν ... υπερασπιστικό δήθεν ατού την κατά σε θεωρούμενη κατάλληλη στιγμή, ήτοι όταν έχεις σφιχταγκαλιάσει την ξεφτίλα. Διότι, πέρα ...
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κλείτος μετά βεβαιότητας ενημέρωνε και ότι είχαν αποπληρωθεί τα πάντα από τον μεγάλο κι η ΚΑΕ πλέον είναι λευκή ωσάν κρίνος.
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:15
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο ηθελα να γραψω κι εγω

Αργα η γρηγορα.

Για να είμαστε δίκαιοι, το γήπεδο τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διά της σιωπής του, μιλάει.
Μπορεί να είναι επιδοκιμασία (δεν το νομίζω), μπορεί να είναι ανοχή και καλή προαίρεση (το πιο πιθανό).

Στην ανοχή πατάει, ρε συ. Στη λογική του "Ξανά ...
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 02:30
Jump to forum
Jump to topic

Οσα αίσχη και αν κάνει αυτό το παρεακι που μπήκε στα του μπασκετ οψιμα, κάποιοι θα διυλησουν τον κώνωπα και θα βγάλουν την χολη τους σε ευεργέτες όπως ο Χατζόπουλος και ο Ιβάν. Απο ολα οσα έγιναν αυτο που έμεινε σε κάποιους ειναι "το cube του Χατζόπουλου"... Ότι θα γράφει και θα ανακυκλωθεί από τα ...
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Ξήλωμα χθες το cube του Χατζόπουλου. Προέχει η ασφάλεια .

Σε κάθε περίπτωση με αυτά δεν παίζουν . Οπότε είναι σωστό το ερώτημα του Κλείτου ''αυτό από πότε το ξέρεις;''.
Αν το έμαθες μόλις τώρα και τώρα έστειλες το εξώδικο, τότε ναι, υπάρχει θεωρώ νομική κάλυψη.

Αλλά μιας και υπάρχουν παιδιά ...
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports

Νιώθω ακόμα πιο ήσυχος για το διπλό. Έτσι, κόντρα στα πάντα όλα. Δώσε πόνο, λέέμεεεε
:opaokara:
από navigator11
Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports

Αφού δεν θα παίξει ο Μειτέ, η ενδεκάδα πρέπει να αρχίσει από τον Οζντόεφ.

Γιατι; 10 χαφ έχουμε, 90λεπτο εβγαλε την Τετάρτη.

Μετά τον Αντρίγια είναι ο αμέσως πιο κωλοπετσωμένος για τέτοια παιχνίδια. Θέλει να υπάρχει και κάποια σκληράδα στην 11άδα. Θέλω να πιστεύω ότι στον Ζαφείρη έχουν ...