Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Προς ώρας θα επιλέξω συνειδητά, όχι ορμώμενος πρωτίστως από το συναίσθημα, να μη βγάλω τους πάντες άχρηστους και ανίκανους. Η ομάδα από έναν συνδυασμό αιτιών είναι σε μια ζόρικη καμπή. Στήριξη μέχρις εσχάτων σε όσους είναι διαθέσιμοι και καλούνται να ξελασπώσουν την ομάδα. Το να τους χλευάσω και να ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο πέναλτι σίγουρα από αυτά που πήραν βαζελος και Κούλα την προηγούμενη αγωνιστική ή από αυτά που πήρε ο γαύρος με Κηφισιά και Ατρόμητο.
Παρόλα αυτά είναι αρκετά τραβηγμένο και συμφωνώ με τον ρεφ που δεν το έδωσε, παρόλο που σε αυτές τις περιπτώσεις εκθέτεις τον βαριστα (όπως έκανε και ο Σιδηρο ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν είδα κανένα πέναλτι. Δεν θα ήθελα να έδιναν τέτοιο πέναλτι κατά μας. Με τίποτα όμως.
Να υπενθυμίσω ότι σου σφύριξαν μέσα στον Βόλο πέρσι "πέναλτι" του Καμαρά, το οποίο πιθανώς θα ντρεπόταν να καταλόγιζε ακόμα και ο έχων πάει με μαύρη καλλονή Αχιλλεύς σε περίπτωση που ξέρω γω ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Επειδή δεν έχω τη δυνατότητα καλά καλά να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον οποιονδήποτε άλλον, αυτός ο τζερεμέγιεφ :mrgreen: ήταν από τους ελάχιστους λόγους που αγχωνόμουν, όταν παίζαμε απέναντι στον λαγό, τα τελευταία χρόνια. Μας είχε ελαφρώς πελάτες, με δεδομένο τον χρόνο που έπαιζε. Προφανώς και ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελό plot twist
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Λένε ότι είναι επιλογή προπονητή, οπότε ξέρουμε ότι τουλάχιστον δεν θα είναι μεταγραφή τύπου Πένια που δεν τον ήθελε ο Λουτσέσκου. Εγώ τον βλέπω σαν τον Μπακαγιόκο/Αναστασάκο της δεύτερης σεζόν Σάντος, που έμπαιναν στο 65' για το γκολ. Ότι πρέπει για μας δηλαδή. Έχει το εύκολο γκολ, μην τον ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως απέκτησε αίφνης μια άλλη δυναμική το κουβεντολόι με τα σημερινά μαντάτα. Καλύτερα θερμόαιμο ξέσκισμα και πουστλούκιασμα από ξενέρωτες πλερέζες και κλαψομουνίαση

- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω επιτοίχιο ημερολόγιο μήπως και το ψηφιακό στο κινητό έχει τραβήξει κανένα τρελό κοκομπλόκο. 16 Δεκεμβρίου τελικά. Επιβεβαιωμένο από τουλάχιστον 2 συσκευές. 
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σέρνω" τώρα απίστευτα άσχημα παρέμβαση @Equalizer για το πόσο γουστάρει κι εκτιμά τον Γιερεμέγιεφ να γίνει Κούγκι το νήμα

- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον Πενια μας λέγανε ότι ήταν επιλογή Λουτσεσκου, ότι έχει στοιχεία να κουμπώσει κλπ.
Η κατάληξη γνωστή.
Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόπερσι οηρες τίτλο, εσύ πες ότι ήρθε κατά λάθος γιατί μιλάς για μια 10ετια, απο το 2015 δηλαδή? Ή η ομάδα δεν πρωταγωνιστει? Εχθρός του καλού το καλύτερο αλλα όταν βάζεις ζυγαριά να μπαίνουν όλα. Οχι να βαζεις μόνο γερεμεγεφ και οχι ζαφειρη. Μεταγραφή είναι οχι στο μπλα μπλα. 17/12 οχι 31 ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονα ζυγα δικα μας μονιμα navi
Εμένα φίλε George δε με ενοχλεί να υπάρχουν ενστάσεις, ξινίλα, αμφισβήτηση κλπ. Σε ένα πλαίσιο λογικής, βέβαια. Τρελαίνομαι όμως όταν διαβάζω τέτοιου τύπου τοποθετήσεις. Κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν τι περιβάλλον ασφάλειας και υποστήριξης προσφέρει ο ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει λάβει ντροπιαστικές διαστάσεις το όλο πράγμα. Ακραία θλιβερότερη η εικόνα εδώ μέσα - χωρίς να έχω εικόνα από το τι γίνεται εκτός φόρουμ παρότι υποψιάζομαι - κι από την εικόνα της ομάδας εσχάτως.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μ αυτά που διαβάζω ήδη έχω κάνει κωλοτουμπα.
Παιχταρας είναι
:lol: :lol: :lol:
Γελάω με όλους τους οπαδούς κάθε ομάδας της εδώ μπανανίας. Ίδια κοψιά όμως όλοι ανεξαιρέτως να είμαστε!!
Θυμάμαι στο τελευταίο μας πρωτάθλημα στα space(s) του τουιτερ, που έκαναν αλλόθρησκοι και έμπαινα να ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Η αύρα του Γιερεμέγιεφ μόνο μπορεί να εξηγήσει την ανετίλα του κόουτς