Αναζήτηση για περισσότερες από 1276 εγγραφές
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και σκέψου, αδερφέ, ότι, όπως έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς διάφορα "πετσιά" συνοπαδοί σε σοσιαλ κλπ, είχε/έχει να διαχειριστεί μια ομάδα παρατημένη. Πέρα από τον "πόλεμο", που είχε να αντιμετωπίσει από τους διοικούντες και το υπαλληλικό σκυλολόι τους. Φαντάσου πόσο πολύ έχει ταυτιστεί με τον ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 11/12 19:45 CosmoteSports
Σοβαρευτείτε και κυνηγήστε το τρίτο γκολ οπωσδήποτε.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 11/12 19:45 CosmoteSports
Δυστυχώς χάσαμε μόνοι μας σήμερα, διότι περί ήττας πρόκειται. Δε νοείται ο Μπιάνκο να έπαιξε σήμερα 10 λεπτά. Αδίκησε κι ο Λουτσέσκου και οι παίχτες την ομάδα.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Πέρα από τις όποιες υπερβολές, οκ, δε φαίνεται να έχει πάρει ο μικρός τον χρόνο που στα μάτια των ποδοσφαιρικά κατσαπλιάδων ημών θα ήταν δίκαιο.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Βγαίνοντας λίγο εκτός κλίματος, την Κυριακή να πάρω το διπλό και παρά τη σκασίλα για το αποψινό έχω τη σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί, κάνοντας νίκη σε έναν από τους εναπομείναντες αγώνες. Σήμερα δεν ήρθε η καταστροφή. Μένει ένα τεράστιο "μαμώ το ξεσταύρι μου" αλλά την Κυριακή είναι πρώτης τάξεως ...
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2
Εγώ ψυχολογικά πάντως προετοιμάζομαι για "Λεβαδειά: Η επιστροφή" αναφορικά με τη διαιτησία που θα δούμε αύριο. Μην πείτε εκ των υστέρων ότι σας άφησα να κοιμάστε τον του δικαίου ύπνο.
Α-τσαλοφ-είτε, λεβέντες!!
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Επειδή έχω κόψει μαχαίρι το τουίτερ, οι κλασικοί τρόμπες, μόνο με παραισθησιογόνα δυνάμενοι να αντιμετωπιστούν ως ΠΑΟΚτσήδες, συνεχίζουν απτόητοι τις ειρωνείες, ύβρεις και κατάρες;
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ψυχολογικά πάντως προετοιμάζομαι για "Λεβαδειά: Η επιστροφή" αναφορικά με τη διαιτησία που θα δούμε αύριο. Μην πείτε εκ των υστέρων ότι σας άφησα να κοιμάστε τον του δικαίου ύπνο.
Δεν ξέρω διαιτητικά τι θα γίνει.
Πάντως ότι θα δούμε θρίλερ Λιβαδειάς είναι αρκετά ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εχει πάνω από 5 χρόνια που ο Ιβαν θέλει να φύγει και θα μας παρατήσει οπότε δεν δίνω σημασία ακόμα και αν το σενάριο έχει κάποια δόση αλήθειας .
Ευσεβείς πόθοι
Πάντως να ξέρετε εσείς της έντονης κριτικής για αυτοβελτίωση ότι κοιμούνται και ξυπνούν και οι δίπλα και οι από κάτω με όνειρο ο Ιβαν να ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Μετά από Λουτσόσκυλο προβλέπω να γίνομαι και Ζντοβτσόσκυλο. Τον γουστάρω τον τύπο.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετικά απίθανο να μην σκοράρουμε. Το θέμα είναι πίσω τι άλλες μαλακίες θα γίνουν.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ, ό,τι κι αν ήταν η συγκεκριμένη φάση του Ντεσπότοφ, θα κάνει το κάθε γραικυλικό θρασίμι τον επαναστάτη.
2ο παιχνίδι σε μια σειρά από 3 αγώνες που αγνοείται το VAR από το κοράκι για επανεξέταση φάσης με εν δυνάμει όφελος του ΠΑΟΚ. Όχι σύνηθες, αν μη τι άλλο.
2ο παιχνίδι σε μια σειρά από 3 αγώνες που αγνοείται το VAR από το κοράκι για επανεξέταση φάσης με εν δυνάμει όφελος του ΠΑΟΚ. Όχι σύνηθες, αν μη τι άλλο.
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε τώρα όλοι μαζί (όχι σε μια παραλία) λίγο να στείλουμε θετική ενέργεια στην ομάδα για να το "γυρίσει". 
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα στο 85 κι ένα στο 93 και γεια σας.
Εντάξει ρε, μη βαράτε

Εντάξει ρε, μη βαράτε
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Προς ώρας θα επιλέξω συνειδητά, όχι ορμώμενος πρωτίστως από το συναίσθημα, να μη βγάλω τους πάντες άχρηστους και ανίκανους. Η ομάδα από έναν συνδυασμό αιτιών είναι σε μια ζόρικη καμπή. Στήριξη μέχρις εσχάτων σε όσους είναι διαθέσιμοι και καλούνται να ξελασπώσουν την ομάδα. Το να τους χλευάσω και να ...