Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 02 Νοέμ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime

Εγώ, αδερφέ, τέτοια ανύποπτα παιχνίδια φοβάμαι. Φέτος έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, πέρα από την, κατά τη γνώμη μου πάντα, αδικαιολόγητη στραβοτιμονιά στην Τρίπολη.
από navigator11
Δευ 03 Νοέμ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Ένα άνετο απογευματόβραδο, όπως θεωρητικά φάνταζε και το πιο φυσιολογικό. Ωραία η παραμονή στην κορυφή αλλά σε 16 ώρες ακολουθεί άλλο ματσάκιον, σίγουρα πιο αγωνιώδες. Ας έχουμε θετική προδιάθεση.
από navigator11
Δευ 03 Νοέμ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως οι υπόλοιποι έχουν πάρει αρκετά παιχνίδια στα οποία λόγω πιθανοτήτων θα έπρεπε να είχαν γκελάρει σε κάποια από αυτά.
Η εικόνα του γηπέδου δεν αντικατοπτρίζει τη βαθμολογική διαφορά. Είναι λίγοι οι 4 βαθμοί από την άεκ και ο ένας από τον οσφπ.
Η άεκ έχει πάρει νίκες ...
από navigator11
Δευ 03 Νοέμ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σύντομή ήταν η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της αντιπροσωπείας του ΑΣ, με θέμα την παράδοση του προτεινόμενου μνημονίου για τη Νέα Τούμπα, που προέκυψε, μετά από την ψηφοφορία στο Δ.Σ. του Ερασίτεχνη.

Λίγο πριν τις 17:00 τα στελέχη που συμμετείχαν σε αυτή, άρχισαν να ...
από navigator11
Δευ 03 Νοέμ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

ο μουστακιας που στο θεμα παε-ας εχει καλη πληροφορηση γραφει ενα ενδιαφερον αρθρο στη σφηνα και οτι παμε για ναυαγιο

Μολις διαβασα το αρθρο,γελασα λιγακι,λες κ διαβαζα sportdog Ας περιμενουμε λιγο,αν επιβεβαιωθει ο μουστακιας,τοτε φοβαμαι πως πρεπει να παει κοσμος ειτε οργανωμενοι ειτε ...
από navigator11
Δευ 03 Νοέμ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Η επικλήση στην ... κοινή λογική, λοιπόν, καταδεικνύει - σε εμένα τουλάχιστον - ότι έχουν συμπεριληφθεί στο κωλόχ εεε το μνημόνιο της ΑΣτοάς όροι, ερωτοτροπούντες με τον παραλογισμό.
Πάντως μου αρέσει πολύ η στάση, έστω σε επίπεδο διαρροών, από μέρους της ΠΑΕ. Δεν οξύνει τα πνεύματα, δεν αντιδρά με ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θα κανω μια αλλη ερωτηση.
Αν ακριβως το ιδιο μνημονιο παει στον Μυστακιδη θα το δεχθει?

Το ... μουνημόνιο, που θα προταθεί, αν έρθει η ευλογημένη για τους τσάτσους εκείνη στιγμή, στον υπερπαγκόσμιο Θεσσαλονικέα, μην μπερδεύεσαι, θα είναι της εξής μορφής

https://i.ibb.co/9S3DY3x/blowjob ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση

Είχε βγει στις 16 του περασμένου Ιούνη και πανηγύριζε, αγκαλίτσα με τα ρετάλια του ερασιτέχνη και συγκεκριμένους συνδεσμίτας, που επιτέλους το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή απανταχού γινόταν ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:31
Jump to forum
Jump to topic

Άσχετο, ο Τζιμάκος είχε πραγματικά σπουδαία φωνή.
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Από που ακριβώς προκύπτουν οι πληροφορίες που αναφερουν τα παιδια γιατί εγώ δεν βρίσκω κάτι. Κάποια από αυτά που αναφέρονται είναι τόσο εξωφρενικά που μοιάζει απίθανο να έχουν σχέση με τη πραγματικότητα και θεωρώ πως αν ίσχυαν η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ δεν θα ήταν αυτή που ηταν. Μήπως να ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 08:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αντιλέγω. Κι εγώ δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να το πιστέψω. Θεωρώ ωστόσο πως σίγουρα υπάρχει απόσταση σε σχέση με αυτό που περίμεναν στην ΠΑΕ. Εξού και ο σχολιασμός της ΠΑΕ περί ανάγκης σημαντικών διορθώσεων.

Πάντως, η ήπια αντίδραση της ΠΑΕ ή γνώμη μου είναι ότι είναι προϊόν πιο πολύ τακτικής ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 10:14 Θα ηθελα απο την ΠΑΕ να βγαλει ενα προς ενα τα σημεια που υπαρχει διαφορα με το μνημονιο της επιτροπης.
Για να μην το κανει ακομα, θελω να ελπιζω οτι θεωρουν οτι υπαρχουν καποιες ελπιδες για συνενοηση.
Εφόσον χρειαστεί, μην έχεις καμία αμφιβολία ότι θα γίνει.
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Επί της ουσίας στο ψιλοσκοτάδι ήμασταν, είμαστε και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνουμε σχετικά με την υπόθεση του γηπεδικού. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα. 2 τινά "παίζουν". Είτε οι φιλοκυβερνητικοί ΑΡΔζ διαβάλουν τους ... ερασιτέχνες, προπαγανδίζοντας οτιδήποτε τους λέει η ΠΑΕ, χωρίς να αλλάζουν ...
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:16
Maklaz έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:08 Οι βόθροι πως γίνεται να έχουν το MoU ?? NDA?
Εν τω μεταξυ λενε «εξασφαλισαμε το μνημονιο και σας το παρουσιαζουμε» δε λενε απο που το πηραν
Το ξετρύπωσαν με στελθ, χειρουργικές κινήσεις ο κωτσοπετρωτόστ, ο γιωργοκάστανος κι ο ζαΐραθασεκλεψωκαποιαβραδιά :lol: :lol: :lol:
από navigator11
Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπως έτσι, εκτιμώ, αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πλέον καλοκάγαθος φίλος της ομάδας, ειδικά οι κατ' αποκλειστικότητα υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ και δεν το γράφω αυτό δηκτικά, πόσο ... από σπόντα είναι ο γκαϊλές του μίστερ Τέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της καρδιάς του ...