Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Επειτα απο σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Α.Σ.,αναμενω να μου στειλουν μεσω email την αιτηση.Αι να δουμε.....
Αν μεχρι το απογευμ; δεν μου την στειλουν,θα ξαναπαω απο τα γραφεια τους,αυτη την φορα ελπιζω να ειναι ανοικτα.
Υ.Γ. τα τηλ τα σηκωνουν κατευθειαν παντως.
Εκτός αν καλούν από ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Γρήγορα πόδια, σωστη προσέγγιση στις φάσεις, σχετικά άνετος με τη μπάλα
Και τα πλασαρίσματα του για γκολ ήταν καλά, τα τελειώματα μέτρια αλλά οκ
Λίγο μέτρια η αναλογία υψους-δυναμης αλλά πολύ κινητικός
Για αυτό που είναι σήμερα στην ομαδα, είναι καλή μονάδα. Με περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Double account alert.Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι!Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control![]()
![]()
![]()
Psaras και Taseos.

- Παρ 31 Οκτ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOU
Στείλε ΙΒΑΝ!
Έτσι όπως το ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση. Δε νοείται σε αυτό το μομέντουμ κανένα πισωγύρισμα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμανε την απόλυτη ταφόπλακα για το σίριαλ της εισόδου Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ. Με το καλό, έστω και στο ... σπρωχτό κατά τη δική μου εκτίμηση, να αναλάβει τις τύχες της καλαθόσφαιρας ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Έπρεπε να τοποθετηθεί δημόσια ο Ιβάν μετά τις ιστορικές ανακοινώσεις του Ιουνίου, λέγοντας "μη λιθοβολείτε τους ΑΣ(ο)χετους, ου γαρ οίδασιν από την πίεση τι ... Τελούσιν".
- Παρ 31 Οκτ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος δεν θέλει να βλέπει ας μην βλέπει. Βαρέθηκα να αναλώνομαι και να διαβάζω και από άλλα παιδιά εδώ μέσα τα προφανή.
Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένω με τρομερό ενδιαφέρον να δω τι νέα δικαιολογία θα βρεθεί
Ελπίζω να μην έχουμε νέα δράματα τη Δευτέρα με αλλαγμένα κειμενα
Θα τους προσφέρουν οι παετζήδες του ασετζήδες Σουρωτή ήδη στα ποτήρια αντί για σφραγισμένη Δουμπιά και θα αποχωρήσουν οι τελευταίοι, αλαλάζοντες ότι αισθάνθηκαν ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Και γι' αυτό δεν μπορώ να παρακολουθήσω στα σοβαρά το συγκεκριμένο άθλημα. Σε εγχώριο επίπεδο. Που υποθέτω ότι και σε ανώτερο επίπεδο δεν είναι ακραία διαφορετική η κατάσταση.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2
Ανέπνεες κοντά στα γεωργαλάκια και σε φόρτωναν φάουλ.Rexaris έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:01 Όπως παλιά με τον Δουβή και τα άλλα αστεράκια. Τίποτε δεν άλλαξε. Κάτσε να έρθει ο Μυστακίδης και να δω αν θα κάνουν τέτοιες πουτανιές.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μόνο που βλέπεις τον Χατζόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του σιχαίνεσαι την πέτσα σου με κάτι κωλόπανα, δήθεν συνοπαδούς, που τον καθύβριζαν το τελευταίο διάστημα. Ξόανα.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
σουταραν 39 βολες και φωναζαν, "γαμησι και βια στη διαιτησια". αυτοι, που ειναι μπασκετικος λαος και νιωθουν απο μπασκετ. για γελια ειστε ρε καημενοι
Ακούω λίγο πλερέζα εφεμ εδώ και λίγο. Η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα, 2-3 όχι κραυγαλέα λάθη έκανε, οι 39-11 βολές υπέρ τους εξηγείται ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic