Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές

Return

από navigator11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Επειτα απο σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Α.Σ.,αναμενω να μου στειλουν μεσω email την αιτηση.Αι να δουμε.....

Αν μεχρι το απογευμ; δεν μου την στειλουν,θα ξαναπαω απο τα γραφεια τους,αυτη την φορα ελπιζω να ειναι ανοικτα.

Υ.Γ. τα τηλ τα σηκωνουν κατευθειαν παντως.

Εκτός αν καλούν από ...
από navigator11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Γρήγορα πόδια, σωστη προσέγγιση στις φάσεις, σχετικά άνετος με τη μπάλα

Και τα πλασαρίσματα του για γκολ ήταν καλά, τα τελειώματα μέτρια αλλά οκ

Λίγο μέτρια η αναλογία υψους-δυναμης αλλά πολύ κινητικός

Για αυτό που είναι σήμερα στην ομαδα, είναι καλή μονάδα. Με περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης ...
από navigator11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Psaras έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:24
Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control :mrgreen: :D
Σε 3 χρόνια. Μην βιάζεσαι! :D
Double account alert.
Psaras και Taseos.
Εικόνα
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!

Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOU

Στείλε ΙΒΑΝ!

Έτσι όπως το ...
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση. Δε νοείται σε αυτό το μομέντουμ κανένα πισωγύρισμα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμανε την απόλυτη ταφόπλακα για το σίριαλ της εισόδου Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ. Με το καλό, έστω και στο ... σπρωχτό κατά τη δική μου εκτίμηση, να αναλάβει τις τύχες της καλαθόσφαιρας ...
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

aivas19 έγραψε: Σάβ 25 Οκτ 2025, 11:19 Πως θα μαζευόταν ο διχασμος; Ειλικρινά δεν καταλαβαινω.
Έπρεπε να τοποθετηθεί δημόσια ο Ιβάν μετά τις ιστορικές ανακοινώσεις του Ιουνίου, λέγοντας "μη λιθοβολείτε τους ΑΣ(ο)χετους, ου γαρ οίδασιν από την πίεση τι ... Τελούσιν".
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος δεν θέλει να βλέπει ας μην βλέπει. Βαρέθηκα να αναλώνομαι και να διαβάζω και από άλλα παιδιά εδώ μέσα τα προφανή.

Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν ...
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία ...
από navigator11
Παρ 31 Οκτ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Αναμένω με τρομερό ενδιαφέρον να δω τι νέα δικαιολογία θα βρεθεί

Ελπίζω να μην έχουμε νέα δράματα τη Δευτέρα με αλλαγμένα κειμενα

Θα τους προσφέρουν οι παετζήδες του ασετζήδες Σουρωτή ήδη στα ποτήρια αντί για σφραγισμένη Δουμπιά και θα αποχωρήσουν οι τελευταίοι, αλαλάζοντες ότι αισθάνθηκαν ...
από navigator11
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ σε όσους επιχειρούν τώρα να εγγραφούν, αν δεν έχω καταλάβει λάθος, δεν παρασχέθηκε κάποια διαβεβαίωση ότι οπωσδήποτε το αίτημά τους θα γίνει δεκτό. Όταν συνεδριάσουν οι αρμόδιοι, θα φανεί. Προς τι τέτοια πρεμούρα και σπουδή υπεράσπισης; Η δε επίκληση των προγόνων μας, με βάση ακραία ...
από navigator11
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2

Taseos έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 19:55 29-9 οι βολές γαμημενοι
Και γι' αυτό δεν μπορώ να παρακολουθήσω στα σοβαρά το συγκεκριμένο άθλημα. Σε εγχώριο επίπεδο. Που υποθέτω ότι και σε ανώτερο επίπεδο δεν είναι ακραία διαφορετική η κατάσταση.
από navigator11
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2

Rexaris έγραψε: Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:01 Όπως παλιά με τον Δουβή και τα άλλα αστεράκια. Τίποτε δεν άλλαξε. Κάτσε να έρθει ο Μυστακίδης και να δω αν θα κάνουν τέτοιες πουτανιές.
Ανέπνεες κοντά στα γεωργαλάκια και σε φόρτωναν φάουλ.
από navigator11
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-ΠΑΟΚ 73-78,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μόνο που βλέπεις τον Χατζόπουλο να πανηγυρίζει με την ψυχή του σιχαίνεσαι την πέτσα σου με κάτι κωλόπανα, δήθεν συνοπαδούς, που τον καθύβριζαν το τελευταίο διάστημα. Ξόανα.
από navigator11
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

σουταραν 39 βολες και φωναζαν, "γαμησι και βια στη διαιτησια". αυτοι, που ειναι μπασκετικος λαος και νιωθουν απο μπασκετ. για γελια ειστε ρε καημενοι

Ακούω λίγο πλερέζα εφεμ εδώ και λίγο. Η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα, 2-3 όχι κραυγαλέα λάθη έκανε, οι 39-11 βολές υπέρ τους εξηγείται ...