Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές

Return

από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ πάντως, πέρα από το ότι γελάω με την ξεφτίλα τους, έχω αρχίσει να τους λυπάμαι. Διότι ακόμα δεν έχουν υποστεί πραγματική πίεση και έχουν χάσει πασχάλια και αυγά. Όταν σφίξουν τα γάλατα, διότι νομοτελειακά θα αρχίσουν να σφίγγουν, ευελπιστώ ο κύριος Αριστοτέλης ο Θεσσαλονικεύς, πέρα από την ...
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;

το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.

θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.

Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι ...
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.

Πιο ...
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή δεν το έχω καθόλου με αυτά, την all time classic πια φώτο του εξαγριωμένου Άλκη μπορεί να τη φτιάξει κανένα τσακάλι κι αντί του μπουκαλιού νερού να κρατάει λχ ένα πακέτο σερβιέτες;
:mrgreen:
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοιες στιγμές μου λείπουν γουερίνοι, σπετσιαλ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις να δίνουν λίγο παραπάνω πάθος στο κουβεντολόι.
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί ρε αδερφέ; Δεν τραβιέται δηλαδή τώρα ένα "Τον κώλο σας κάτω να χτυπάτε, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ο Τέλαρος είναι ΕΔΩ!"; :|
από navigator11
Τρί 21 Οκτ 2025, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Πλέον σαν να έχουν παγώσει ακόμα και οι διαρροές, πολλώ δε μάλλον η ενημέρωση, γύρω από την εξέλιξη της υπόθεσης της αλλαγής σελίδας στην ΚΑΕ ή ιδέα μου;
από navigator11
Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
από navigator11
Τρί 21 Οκτ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Fawkes έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 19:23 Τα μεγαλύτερα σκουλήκια δεν είναι αρειανοί...

Γιατί, είναι ΠΑΟΚ αυτός ο αιδοιοκύων;;
:lol: :lol: :lol: :lol:
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.

Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.

Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.

Με αφορμή ...
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, πήραν θέση. Είπαν ότι ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους κι όλα και να προχωρήσει το ζήτημα της ανέγερσης του γηπέδου, που τόσο έχει καθυστερήσει, ... ΤΑΧΙΣΤΑ. Δε χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο, κομβικής τε και ιστορικής σημασίΑΣ επίρρημα αλλά η ουσία δεν αλλάζει. ;) :|
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Το πολιτικό έρεισμα, που εξασφάλισε ο Σαββίδης ελέω ΠΑΟΚ, ποιό ακριβώς είπαμε ότι υπήρξε/είναι;;
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Το κοινωνικό, ρε συ @DamoN είναι αποδεκτό. Δε χρειάζεται να εθελοτυφλούμε. Αναφερόμενοι, εννοείται, αποκλειστικά στον ΠΑΟΚτσήδικο μικρόκοσμό μας. Το πολιτικό πότε και πώς κερδήθηκε και πώς έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης;;
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, που αποκόμισα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την αίσθηση μαλώματος στον ερασιτέχνη, επειδή χρονοτριβεί, ενώ το θέμα του νέου γηπέδου δε γίνεται να καθυστερήσει άλλο, εσάνς που μου θύμισε έντονα αύρα από την πανηγυρική 16η Ιουνίου 2025, είμαι κακόπιστος έναντι των ισορροπιστών από τις ανατολικές ...
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον, να είμαι απολύτως ευθύς, στο ριπαπά μου αν στον ΑΣ είναι κάποιοι ή όλοι αυτήν τη δεδομένη φάση στημένοι, ανθυπολαμόγια, απλά αφελείς, ιδιοτελείς ή ό,τι άλλο στον πούτσο θέλουν. Ένα είναι το απολύτως βασικό και κρίσιμο, είτε είμαστε φουλ εναντίον, είτε υπέρ, είτε "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, χωρίς ...