Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές

Return

από navigator11
Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ηρακλής 84-82 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Odi έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:13 Ποιον ειρωνεύτηκα;

Έγραψα πουθενά οτι δεν έιναι ήρωας ο Χατζόπουλος;

Εγώ θα του έκανα άγαλμα.

Αλλά δεν μίλησα γ αυτό. Για το αγωνιστικό μίλησα.
Βασικά, το πρότζεκτ "Νεα Τούμπα" να 'ναι καλά. Χάριν αυτού πρέπει να ανεγερθεί άγαλμα, εφόσον μπει στην ΚΑΕ ο δισεκατομμυριούχος.
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το γήπεδο έχει δοθεί στον μυστακιδη. Το τι εξελιξεις θα φέρει αυτό άγνωστο

Το ίδιο πιστεύω και δεν βλέπω τίποτα θετικο

Γελάει ο κόσμος μαζί τους. Ειλικρινά τώρα, ακόμα και πριν το ξεβράκωμα του ΑΣ και του μπάρμπα Τανάση από το Λάκκωμα από τους δυτικούς συνδέσμους, πίστευε στα σοβαρά ...
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
από navigator11
Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Συνιστά τρομακτική ξεφτίλα και μόνο η αίτηση της ΠΑΕ να συναντηθούν με τους ….. Και το γράφω δίχως εισαγωγικά. Κι αν αξιολογηθεί από τα παλικάρια που διαχειρίζονται τη φάση εδώ μέσα ότι ο χαρακτηρισμός προκαλεί, ας πράξουν τα δέοντα. Λίγη τσίπα, ρε ανθυποτσάτσοι του ΑΣ. Χίλιες φορές να είχατε τ ...
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Μου έχει ανέβει κυριολεκτικά το αίμα πάνω από το κεφάλι. Αδυνατώ να διανοηθώ ότι αυτά τα τυπάκια μπορεί να πιστεύουν ότι θα βρεθεί φόρμουλα να κάνουν αυτό που έχουν κατά νου και θα συνεχίσουν να παρασιτούν χωρίς να τρέχει μια. Αν πραγματικά το θεωρούν επιτεύξιμο, ειλικρινά τους ζηλεύω.
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:33 Θα κανουν λεει συμβουλιο στις 19¨00 και μετα θα εχουμε ανακοινωσεις. Βρειτε τα @@ να πειτε οτι επιλέγεται την προταση του μυστακιδη, κουρασε η φαρσοκωμωδία
Στις 7μμ αύριο για να απαντήσουν αν θα συναντήσουν τους της ΠΑΕ δύο ώρες νωρίτερα;; Δε θα μου φανεί απίθανο από τους συγκεκριμένους.
:lol:
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Μα τι να πάνε να πούνε στη συνάντηση; Ότι απαιτούν αυτά που έγραφε ο άλλος ο περίεργος μερικές σελίδες πίσω;; :lol:

Μια καλή δικαιολογία θα μπορούσε να είναι πάντως ότι λόγω ΠΣΚ η κυρία Κατερίνα έχει κανονίσει να πάει να ξεκουρασθεί και θα εγκαταλείψει πολύ πριν τις 5μμ την πόλη.
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Για να μην κουράζεται ο ΑΣ, ας στείλει στην ΠΑΕ τις εξής απαιτήσεις:

1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής, αλλά ...
από navigator11
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Λες να έχουν δηλαδή κάποιοι οπαδοί, που ομαδόν τους υποστηρίζουν τους τελευταίους μήνες, τον τρόπο - α λα Τέλης- όλους εμάς, που δε θέλουμε να τους ξαναδούμε ούτε ζωγραφιστούς τους ρουφ του ερασιτέχνη, να μας κάνουν να το σκεφτούμε καλύτερα, αν χρειαστεί;;
από navigator11
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:54
Jump to forum
Jump to topic

Να το βγάλουμε σε δημοπρασία

Έχει βγει εδώ και 6 μήνες. Με τον ΑΣ να ξερογλυφεται στην ιδέα Μυστακίδη γιατί περίμενε τον Ιβαν χρόνια και έβλεπε το έργο παγωμένο.

Ο ΑΣ παρότι διαχειρίστηκε με γελοίο και προσβλητικό τροπο, εξακολουθεί να έχει τα δικιά του. Ίσως να έχει και το μεγαλύτερο ...
από navigator11
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 17:25 Το τελευταίο σου αστεράκι ειδικά με έκανε να δω αστεράκια κανονικά
από navigator11
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol: :lol:

Και πού θα βρω - ο όποιος - εγώ , μωρ' λαλάκα ... συνάδελφε του Κουβεντίδη, 2 ήδη επί 3 χρόνια εγγεγραμμένα μέλη στη μασονική ΑΣτοά για να με προτείνουν;; Που μπορεί και να προτιμήσουν να προτείνουν εν τέλει άλλους, αφού περιοριστικά μπορούν να εγγράψουν μόλις 10 άτομα τον χρόνο ...
από navigator11
Παρ 17 Οκτ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ δεν ήξερα ότι ο εν λόγω γλίτσας εκπροσωπεί τον ερΑΣιτεχνη. Τους σιχάθηκα λίγο παραπάνω τώρα που το έμαθα. Το συγκεκριμένο αρδακι τυγχάνει να το είχα γνωρίσει πολύ παλιότερα. Ήταν της ... θεώρησης ερπετόπουλου τον καιρό εκείνο ότι ήτο προσβολή για το DNA του μεγάλου ΠΑΟΚ και του Λαού του ...