Αναζήτηση για περισσότερες από 1275 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Πραγματικά. Εκεί σιγουρεύεσαι ότι θα γαμηθεί εν συνεχεία ο Δίας. Στο μόνο παιχνίδι μέσα στο 2026 που πάει να αλλάξει τελείως τη ροή ενός χαμένου αγώνα, βγαίνει νοκ άουτ

🤣🤣
από navigator11
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Πάρα πολλά, ψύχραιμα, υπερβολικά, τραβηγμένα από τις π@υτσότριχες, εντελώς παράλογα κοκ θα έχουν σίγουρα αναφερθεί για το παιχνίδι αυτό. Δεν τα έχω διαβάσει, ούτε και πρόκειται.
Εγώ θα προσθέσω απλά ότι απαγορεύεται, έχοντας την ΕΠΟ "δική σου" (καραλολ), να επιτρέψεις χθες το τσόκαρο, που στον αγώνα ...
από navigator11
Κυρ 26 Απρ 2026, 02:09
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί όμως ... υπάρχει πλάνο να αναλάβουν ξανά τις σφυρίχτρες και τη συμπαράσταση από το var στο εγγύς μέλλον. Χθες ήταν πετυχημένο το τεστ, πανέτοιμοι φάνηκαν 😂😂
από navigator11
Δευ 27 Απρ 2026, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Κατανοώ, φίλε, και την απογοήτευση, την ξενέρα, τον θυμό ενδεχομένως κλπ. Αυτή τη βουτυρομπεμπεδίστικη λογική του "φουτάνα όλα" και των άναρθρων κραυγών, ειδικά την ώρα που η ομάδα είναι εξακολουθητικά, για τους όποιους λόγους, συμπεριλαμβανομένων και δικών της λαθών και αστοχιών, στο τάρταρο εδώ ...
από navigator11
Δευ 27 Απρ 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 13:15 Ο κουτσιαυτης είπε ότι δεν το ήθελε ο παίκτης κ έγινε τυχαία. Δεν πολύ κατάλαβα τι σημασία έχει αυτό βέβαια
Ο Χατσίδης γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι κοιμόταν και ξυπνούσε τις τελευταίες βδομάδες πριν τον αγώνα αυτό με αχαλιναγώγητη επιθυμία να έκανε πέναλτι
😂😂
από navigator11
Δευ 27 Απρ 2026, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Δε θα ξαναγράψω στο συγκεκριμένο νήμα μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Θα πω μόνο ότι, εφόσον έχει ακόμα τη δίψα να κοουτσάρει την ομάδα, διότι άνθρωπος και επαγγελματίας είναι κι αυτός, μπορεί να μη νιώθει ότι πια θέλει να συνεχίσει, για μένα δεν υφίσταται καν το παραμικρό δίλημμα. Φέτος, για 3; έστω ...
από navigator11
Δευ 27 Απρ 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ως επιχείρημα και παίρνω αφορμή από αυτό που έγραψε ο navi χωρίς έχοντας την παραμικρή διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί του.

Πως μπορεί να είναι επιχείρημα το "έπαιξε φοβερή μπάλα 3 μήνες" όταν κατέληξε να μην μπορεί να κερδίσει Βόλο και ΟΦΗ; Και ειδικά όταν ...
από navigator11
Τρί 28 Απρ 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Να φύγει προχθές ο Λουτσέσκου. Μιας και τίθενται διάφορα ερωτήματα, μπορεί να απαντήσει κάποιος με πάσα ειλικρίνεια αν γίνουν τα βήματα προς τον εκσυγχρονισμό στη λειτουργία του αγωνιστικού, με έλευση τδ, προπονητή της επιλογής του και παιχτών άλλης φιλοσοφίας ως προς τα χαρακτηριστικά τους κοκ αλλά ...
από navigator11
Τρί 28 Απρ 2026, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Το ότι συνεχίζει και εκφέρει κανονικά όσα θέλει αυτός, που απεκάλεσε τον προπονητή "παλιόπουστα", επειδή χρησιμοποίησε τον Καμαρά το περασμένο Σάββατο, συνιστά ντροπή για το φόρουμ.
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 07:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals

Εγώ πάλι δεν έχω άγχος, επειδή με βάση τη λογική εκτιμώ ότι θα επιχειρηθεί η κλασική σφαγή. Οπότε οτιδήποτε ... ανέλπιστο έρθει καλοδεχούμενο. Μόνο στην ψυχή και τα @@ της ομάδας μας ποντάρω.
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ σήμερα. Μεγάλη μέρα, που στην ευκταία περίπτωση που θα κατακτήσουν τα παλικάρια μας το ευρωπαϊκό τρόπαιο θα δώσει μεγάλη ώθηση να διαβάζουμε ότι κάποιοι άλλοι έχουν από την πρώτη στιγμή πλάνο για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ μας.
😉
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

BlackMagicPAOK έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 10:52 Η ΕΡΤ2 Σπορ έχει προγραμματίσει pre game και post game εκπομπές.
Στις 20:30 θα γίνει η σύνδεση με το Μπιλμπάο για τα τελευταία νέα πριν από το τζάμπολ του αγώνα, το οποίο έχει οριστεί στις 21:00.
Αν γίνει το ... μοιραίο και το σηκώσουμε, προβλέπω να μη δείξουν καν την απονομή 😭😂
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Εγώ τον Ζαφείρη τον είδα live στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ομάδα του και είδα κατι πολύ διαφορετικό αποτι βλέπω μέχρι τώρα, ηταν παντού ,έκοβε, προωθούσε,σούταρε καλά.
Εδώ τίποτα, χαβαλέ κάνει.
Για πες μας και εσύ που έχεις καλύτερη εικόνα του παίχτη, τι να περιμένουμε ...
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μπανε πάντως σχετικά με αυτό που γράφεις έχω αναφέρει και παλαιότερα ότι αν ζούσα λαιβ εκείνη την περίοδο και ήμουν σε μια ηλικία να νιώθω , σίγουρα θα ήμουν πολύ διαφορετικός άνθρωπος από ότι είμαι σήμερα .
Και άντε για τα ευρωπαϊκά νομίζω είναι πίκρα μαζί με περηφανια αλλά εγχώρια ,αυτά που ...
από navigator11
Τετ 29 Απρ 2026, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

Εν τω μεταξύ στην προηγούμενή μας επίθεση παίζει να έγιναν το λιγότερο 2-3 φάουλ.