Αναζήτηση για περισσότερες από 1276 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 19 Απρ 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

geobila έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 17:33 Εμένα πάντως το χαρτί κουρασμένη ομάδα δε μου φαίνεται να είναι

Θα φανεί αυτό σε κανένα μισαωράκι.
από navigator11
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Από κει που δεν βλέπαμε κανέναν, πλέον δεν βλεπόμαστε..

Τι σκατα έχουν πάθει..

Στρατηγέ είσαι η μόνη μου ελπίδα..

Κανε βουντου, ξεματιασε τους, δε ξέρω τι άλλαξε την εικόνα..

Ο άνθρωπος ακόμα πνευματικά και συναισθηματικά, μη σου πω και σωματικά, δικαιολογημένα βρίσκεται αλλού. Εδώ άλλοι ...
από navigator11
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δηλαδή, το χαρντ ροκ πώς ερμηνεύεται; Θα τους ρίξετε και μάπες, ας πούμε;
από navigator11
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Πάνω στο πανηγύρι του ξεσκίσματος, αυτό που σκέφτομαι είναι ένα. Μην ολοκληρωθεί τυχόν η μαλακία που πήγε να γίνει το περασμένο καλοκαίρι με την πάρτη του.
από navigator11
Δευ 20 Απρ 2026, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Υπερκαψούρα ΠΑΟΚαρα μέχρι τέλους, χρόνια πολλά και με όσο λιγότερες άδικες απώλειες γίνεται εφεξής. Και δεν αναφέρομαι σε κάποιον τίτλο. Αυτό είναι αναπόφευκτο στη βαλκανική κωλοτρυπίδα, που έχουμε το "προνόμιο" να αναπνέουμε. Σημαντικοί και οι τίτλοι και οι διακρίσεις αλλά δε θα γίνουν ποτέ ο ...
από navigator11
Δευ 20 Απρ 2026, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πλέον, να πω την αμαρτία μου μέρα που είναι κιόλας, ούτε κι εγώ βλέπω πλέον με τόσο απόλυτα αρνητικό μάτι μια μετάβαση σε εποχή Μύστα και στην ΠΑΕ. Με έχει κερδίσει η ως τώρα πλήρης ακολουθία ανάληψης και εκπλήρωσης ανειλημμένων δεσμεύσεων από πλευράς του και το φιλειρηνικό του προφίλ δράσεως ...
από navigator11
Δευ 20 Απρ 2026, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Μισο ωπα ωπα... για να καταλάβω...

Υπάρχει κόσμος εδω περα που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έκ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μπορει να πάρει τίτλους και δη πρωταθλήματα, σε αυτο το μπουρδελόκρατος το ιδιο ευκολα με τις ομαδες του ΠΟΚ;

Μη τρελαθούμε τελείως! Γιατί καλη η κριτική αλλα για καποια πράγματα ξεχνάτε πολυ ...
από navigator11
Δευ 20 Απρ 2026, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Αν εχει ορεξη, διαθεση και το οραμα να παει σε παιρεταιρω επιπεδο την ομαδα απο τον Ιβαν, δε με νοιαζει το ονομα του. Αλλα επειδη εσυ θες να με βαφτισεις με το στανιο θα στην κανω την χαρη. Εμενα δε θα με χαλουσε καθολου να επαιρνε την ΠΑΕ ο Μυστακιδης.

Οι αλλαγές γίνονται με τίμημα. Και ...
από navigator11
Τρί 21 Απρ 2026, 14:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δε δίνω ούτε 15% πιθανότητα να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Γιακούμ, αν δε δεχτεί κι ο ίδιος υπεργενναίο ✂️ στο συμβόλαιό του και οι Μεξικάνοι να πέσει το ποσό που ζητούν κατά 50+% για πλάκα.
από navigator11
Τρί 21 Απρ 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Κανείς δεν μιλάει για τον τελικό κυπέλλου απο την ομάδα .

Κανείς δεν λέει πάμε να πάρουμε το κύπελλο.

Δεν μου αρέσει αυτή η νοοτροπία .

Όλος ο περίγυρος εντός και εκτός ομάδας έπρεπε να το φωνάζει δυνατά , να δημιουργηθεί κλίμα πίστης συσπείρωσης και αισιοδοξίας.

Αντί αυτού....το αμίλητο ...
από navigator11
Τρί 21 Απρ 2026, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

κάποιοι κράζουν που δεν ήρθε στην γιορτή, άλλοι γιατί δεν είπε αν θα έρθει στον τελικό....

το ότι αποφεύγει εδώ και κάποια χρόνια να εμφανιστεί σε μέρη με πολύ κόσμο δεν το έχετε καταλάβει;

Πρόεδρο με αγοραφοβια μόνο εμείς.

Κάποια στιγμή πρέπει να προσέχουμε τι λέμε γιατί μερικά πράγματα ...
από navigator11
Τετ 22 Απρ 2026, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς όμως μιλάμε για την ψυχή αυτής της ομάδας. Οι απουσίες του Ζιλε και του Μίχα κατά τη γνώμη μου είναι μη διαχειρίσιμες. Το 90+% αυτό θεωρεί ότι ισχύει πρωτίστως για τον Μεϊτέ, που επίσης είναι τεράστια απώλεια. Αλλά χωρίς τους άλλους 2 επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα.
από navigator11
Τετ 22 Απρ 2026, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αντιλέγω σε αυτά που αναλύεις, αδερφέ. Εστιάζω πιο πολύ σε αυτό που αναφέρεις σχετικά με το φρένο στην κατηφόρα. Κι η δική μου πεποίθηση αυτή είναι. Ότι τη δεδομένη στιγμή θα βρισκόμαστε ακόμα, με όχι αμελητέο μειονέκτημα έστω, στο κόλπο του πρωταθλήματος. Ο γέγονε όμως γέγονε, ας ευχηθούμε ...
από navigator11
Τετ 22 Απρ 2026, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

:cry:
...
Ούτε λάθος του προπονητικού τιμ είναι....

Η....θλάση....δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την...αποθεραπεία...η οποία σε αυτό το επίπεδο είναι...ιατρικά ολοκληρωμένη...

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες....
Κατασκευή των ινών...ηλικία..συγκυρία της κίνησης....

Ότι και να γίνει αν είναι ...
από navigator11
Τετ 22 Απρ 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1

Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 12:24
st4this έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 12:14 Ελπίζω να έχει κανένα πάγκο απέξω γιατί ο μλκς ξέχασα το δικό μου σπίτι 🤦🏻‍♂️

Τι παγκο θελεις καλε?
Λαϊκής :mrgreen: