Η αναζήτηση βρήκε 218 εγγραφές

Return

από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Η "εγγυητική" Μυστακίδη είναι για το 2025 ό,τι ήταν η υπερμαλακιάρα "αν δεν είχαν ξεπουλήσει τον Τσίμιροτ, θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα" για το 2018
:lol: :opaokara:
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:07
Jump to forum
Jump to topic

1. Μοντρεαλιωτης 1 βδομάδα εκτός για επίθεση σε άλλα μέλη

2. Σπεσιαλ4 1 βδομάδα εκτός για ειρωνίες και συγκεκαλυμμένη χαρά σε τεταμένη και προβληματικη περίοδο για τον σύλλογο

3. Η ανακοίνωση του ΑΣ ως σύνταξη και ως νόημα είναι πλήρως ανεπαρκής, στα όρια του αστείου και σίγουρα προσβλητική για ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.

Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.

Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Συγγνώμη αλλά επειδή μάλλον δεν κατάλαβα.

- Στην ανακοίνωση του ο ΑΣ αναφέρεται στην προσφορά του Ιβαν στην γιγάντωση του συλλόγου.

-Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως προτεραιότητα για το γήπεδο έχει ο ιβαν λόγω της προσφοράς του στο σύλλογο.

Το ότι ανακοινώνεται ένα χρονικό διάστημα 5 μηνών για ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Τι είναι αυτά που λέτε , είστε σοβαροί τώρα ;

Έχουν κομματική ταμπέλα γιατί ζητάνε εγγυήσεις για την νέα τούμπα ;

Λέτε δηλαδή να έχουν εγγυήσεις και να το κρύβουν ; Διαβάσατε εσείς το μνημόνιο της ΠΑΕ και είδατε τί γράψει;

Είμαστε καθόλου σοβαροί;

Εμείς δεν το διαβάσαμε και ευλόγως. Αν το ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Σωστή σε γενικές γραμμές η προσέγγιση του ΑΣ.
Η προτεραιότητα παραμένει στον Ιβάν και μάλιστα του δίνει και χρόνο.
Αν ήταν έτσι όπως θέλουν πολλοί να διαρρέουν θα μπορούσαν να ζητήσουν τις εγγυήσεις άμεσα.

Ε ναι, θα μπορούσε να έχει ζητηθεί να προσκομίσει τις εγγυητικές αποδείξεις μέχρι τα ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:28
Jump to forum
Jump to topic

Κρατήστε, λέω εγώ, ακόμα και σε ενδεχόμενο εμφάνισης των αιτηθεισών εγγυήσεων από τον Ιβάν στον "εύλογο και δίκαιο" χρόνο του πενταμήνου, πολύ μικρό καλάθι οι μη σκούζοντες. Λεφτά με λεφτά, αν χρειαστεί, μπορούν μια χαρά να τύχουν διαφορετικής αξιολόγησης, ακόμα και ακριβώς ίδια να είναι σε ποσότητα.
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Εννοείς τότε που εμφανίζονταν συνεχώς εμπόδια για το έργο. Με συνεχείς καθυστερήσεις και ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Τιποτα δεσμευτικο δεν υπεγραψε ο ΑΣ. Δεν θα υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα αν ειχανε δεσμευτει. Το λαθος του Κατσαρη ειναι οτι το παρουσιασε ως τελειωμενη συμφωνια με τον Μυστακιδη ενω δεν ηταν.

Κοντολογίς δηλαδή πουλήσαν παραμύθα στον κοσμάκη, λόγω ηλιθιότητας στο ευμενέστερο για αυτούς σενάριο ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Βρε άλλες εποχές θα είχε ανακοινώσει ανανέωση Ντελια και κάνα δυο παιχταράδες και θα πήγαινε στην συνέλευση καβάλα στ άλογο . Αλλα δεν μπορεί για 1002 λόγους.

Το ότι δεν μπορεί να φτιάξει γήπεδο στα επόμενα δυο τρία χρόνια για τους ιδιους λογους το ξέρουμε όλοι κατά βάθος . Το πρόβλημα είναι ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Εαν ο Μυστακιδης βγει και πει κυριοι ειμαι εδω και θελω να φτιαξω το γηπεδο και να αγορασω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθως ενδιαφερομαι αμεσα να ασχοληθω με την ομαδα, θα πει ο κοσμος ωραια κυριε Μυστακιδη καντε τις αναλογες προτασεις σε ΑΣ και Ιβαν ή θα τον παρει ο διαολος και ποιος εισαι εσυ και Ιβαν ή τανκσ ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ κάποιες ερωτήσεις, και όποιος ξέρει ας απαντήσει.

1. ο ΑΣ λέει οτι αν δει τα λεφτά μέχρι 30.12.2025 θα υπογράψει ένα μνημόνιο συναντίληψης. Δε λέει πουθενά ότι θα υπογράψει αυτό που συνέταξε η ΠΑΕ. Δηλαδή θα καθίσουν αρχές του 2026 να συζητάνε όρους του στιλ ποιος θα ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:04
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ ζήτησε εγγυήσεις οικονομικές αμφότερα. Ο ένας τις έστειλε ο άλλος έδωσε χρονικό ορίζοντα 1,5 έτους. Ο ΑΣ προτιμάει να δώσει το γήπεδο στον Ιβάν αλλά να δείξει τις εγγυήσεις νωρίτερα, σε μισό χρόνο. Που είναι το λάθος σε όλο αυτό?
Βλέπω ανθρώπους έτοιμους να μπουν σε έναν εμφύλιο πόλεμο ...
από navigator11
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:05 Ο Μυστακιδης εστειλε ενα χαρτι οτι υπαρχουν τα χρηματα γενικοτερα..αυτο ζητανε απο τον Ιβαν?η εγγυητικη?
Ζητάνε ευσχήμως να μην τους ζαλίζει τον πάπαρο περαιτέρω, σεβόμενος την προαπόφασή τους να συνεργαστούν με τον Θεσσαλονικέα. Καλύφθηκες;;