Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εμένα δεν με χάλασε το μπάσιμο Μυστακίδη. Είπα όμως μη μιλάς και μη γράφεις αφού οι περισσότεροι συνοπαδοί είναι με τον Ιβάν. Αχαριστία είπανε πως ήταν η υποστήριξη της προοπτικής Μυστακίδη, πήρε πόδι κι ο Κατσαρής που ξεβάλτωσε το θέμα του γηπέδου, το βουλώσαμε όσοι πήγαμε να πούμε κάτι διαφορετικό ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.
Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.
Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.
Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όπως έγραψα και χτες ένα πλάνο μοιάζει να έχει μονιμως η ΠΑΕ. Την άρνηση να πληρώσει πέρα από αυτό που κρίνει κάθε φορά ότι πρέπει να πληρώσει βασισμένη σε κριτήρια που δεν μοιάζουν ρεαλιστικά. Κάποιοι μπορεί να κρίνουν αυτή την τακτική σωστή,καποιοι λάθος το θέμα είναι πολλές φορές καταλήγουμε αντί ...