Η αναζήτηση βρήκε 208 εγγραφές

Return

από gika
Κυρ 07 Δεκ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports

Κάνουν δουλειά η γκρίνια και οι ανακοινώσεις.
από gika
Κυρ 07 Δεκ 2025, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports

Το έχουμε παίξει 3-1 δεν εξηγείται
από gika
Τρί 09 Δεκ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ωχ ωχ ωχ και κάποιοι δεν τον ήθελαν
Αγριεμένος έρχεται
από gika
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το πρόβλημα της ομάδας πέρσι ήταν τα φορ όπου Σαματα, Τσάλοφ, Μπράντον ήταν για τα σκυλιά και η άμυνα όπου με συνταξιούχο Λοβρεν, έναν μέτριο Κεντζιορα, και κάτι τυχάρπαστους που περνάνε δανεικοί και φεύγουν άκρη δεν βγαίνει.

Μυαλό δεν βάλαμε. Το πληρώνουμε τώρα.

Τα 100 χρόνια είναι μπροστά μας ...
από gika
Δευ 15 Δεκ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Μάνατζερ Τσάλοβ: «Ελπίζω να φύγει»
ΠΑΟΚτσάκι ο μάνατζερ του, ούτε αυτός δεν τον αντέχει στον ΠΑΟΚ.
από gika
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Προσωπικά περίμενα ότι ο φορ που θα έρθει θα είναι χειρότερος του Τσάλοφ μιας και έχουμε παράδοση στο κάθε πέρσι και καλυτερα, αλλά χειρότερο του Μύθου δεν το περίμενα.

Στον χάλια παναθηναϊκό και δεν παίζει. Αναπληρωματικός του αναπληρωματικού του αναπληρωματικού του Σβιντερσκι που δεν μας κάνει ...
από gika
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο έτσι στέκει.
Μύθου ΠΑΟΚ Β να σωθεί η κατηγορία, Γερεμέγιεφ τρίτος σε παιχνίδι που θέλουν φόρτωμα.
Γιακουμάκης και παικταράς να εναλλάσσονται.
Αλλά μεταξύ μας τώρα, το πιστεύει κανείς αυτό?

Εγώ το πιστεύω γιατί δε θέλω να πιστέψω την εναλλακτική.
Μακάρι να γίνει έτσι

Οχι όχι τον ...
από gika
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ευχαριστούμε για την φορακλα. :|

Έβλεπα τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και έλεγα με τους γύρω μου ένας Γιερεμεγιεφ λείπει από αυτήν την ομάδα να πλαισιώσει τον Τσάλοφ.
από gika
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

εμένα κάτι μου βρωμάει
κάποια εξυπηρέτηση γίνεται

δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση και είναι παράλογο να έρχεται για 2ος

Αν συνέβαινε πρώτη φορά μαζί σου.

Κάθε μεταγραφική τα ίδια. Προσπαθούμε να κάνουμε σενάρια που να δικαιολογούν τις μαλακιες της διοίκησης και του Ιβάν.

Μεταφέρει ο φίλος ...
από gika
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Oυδεν μονιμότερο του προσωρινου.

Κάπως έτσι είμαστε με Κεντζιορα σεντερ μπακ τόσα χρόνια μετά και μας βάζει γκολ ο κάθε πικραμένος.

Το αστείο είναι πως 32 Αυγούστου θα κλείναμε Μαυροπανο και τώρα παρακαλάμε Μητογλου και το βαφτίζουμε και αναβάθμιση.

Δηλαδή αν το ρόστερ μας είναι κλάσεις ...
από gika
Τετ 17 Δεκ 2025, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.

Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.

Καλοκαίρι με ...
από gika
Τετ 17 Δεκ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψα το μεσημέρι, δεν με ανησυχεί ο Γερεμεγεφ από την στιγμή που προοριζεται για συγκεκριμένες καταστάσεις και αγώνες.
Ποιος θα έρθει ως πρωτη επιλογή είναι το θέμα, αυτός που θα μοιραστεί παιχνιδια με τον Γιακουμάκη.
Βέβαια θα μου πεις, ειναι σίγουρο ότι θα φέρουν κι άλλον φορ; Αυτό ...
από gika
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Ε εντάξει αφού κάποτε ελπίζαμε σε τίτλους με φρουντζα φορ, τώρα πρέπει ντε και καλά να ελπίζουμε σε τσαμπιολι και πρωτάθλημα με γιερεμεγιεφ.

Κίνηση που προκαλεί την λογική μας.

- Αν συμφωνήσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του επιπέδου μας, και ένα κλικ κάτω, θεωρητικά θα θέλαμε για μεταγραφή ...
από gika
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Joshua δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι των ανθρώπων που υπάρχουν στην ομάδα. Εχουμε ποδοσφαιρανθρωπους σε πολλά πόστα. Το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στον Ιβάν. Αυτός έχει το μαχαίρι και το καρπούζι.

Όσους και να βάλεις από κάτω του, αν δεν ανοίξει η κάνουλα, ούτε θα σταματήσουμε να πουλάμε ...
από gika
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λεω οτι είναι προτιμότερο, ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ θέλουμε ΚΑΙ ποιότητα ΚΑΙ βάθος, να δώσουν Ντεσπότοφ, και να φέρουν ΚΑΙ ένα πραγματικά καλό εξτρέμ δεξιά/αριστερά, ΚΑΙ ένα σοβαρό φορ.

Με όλο τον σεβασμό, αν φύγει ο Ντεσποτοφ θα έρθει ο άλλος ένας Ιβανουσετς δανεικός κι αγύριστος, ή κανένας Λημνιος ...