Η αναζήτηση βρήκε 164 εγγραφές
- Δευ 27 Οκτ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων του γηπέδου θα είναι από την ίδια την ΠΑΕ, οπότε ακόμα και αν η εταιρία που διαχειρίζεται το γήπεδο είναι φαινομενικά κερδοφόρα, δεν σημαίνει ότι η οικογενεια Σαββιδη κερδίζει από το γήπεδο.
Στο φιναλε, τι διαφορετικό θα έχει το να φτιάξει ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αυτό τώρα το πήρε το μάτι μου.hawklord έγραψε: Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:55 Γυναικα βοηθος. Εβλεπε τα @@ καποιανου αντι να δει τη φαση, ανακαλυπτει οφσαϊντ, αντεπιθεση και γκολ. Ειχαμε τους μαλακες, οι ηλιθιες μας ελειπαν.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν οι όροι είναι ίδιοι και για τον Μυστακίδη, και τους έχει αποδεχτεί, καλώς να κάνει το γήπεδο και να πάρει και την ΠΑΕ. Άλλον τέτοιο μ@λάκα δισεκατομμυριούχο δεν θα βρούμε.
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
Σε κάθε άλλο σενάριο, αυτοί του ΑΣ θέλουν δημόσια διαπόμπευση στο ταρτάν της Τούμπας.
Απίστευτο το πως μια ομάδα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Γήπεδο τέλος.
Σε αυτά τα νούμερα που ακούγονται κανείς δεν θα κάνει το γήπεδο του ΠΑΟΚ, μην τρελαθούμε.
Με ένα γήπεδο που θα κοστίσει 100-150 και το 30% θα είναι από το κράτος, και ο περιβάλλοντας χώρος με έξοδα της νομαρχίας, του δήμου ή κάτι ανάλογο, με τον ΑΣ να παίρνει τα ίδια με τώρα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ο Μυστακίδης, το πρόβλημα είναι ο ΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη μπορεί να ήταν καλύτερα από ότι με τον Ιβάν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή και μόνο ντροπή. Σε όλες τις ομάδες ο ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου, ο θεματοφύλακας των ιδεών που πρεσβεύει κάθε ομάδα, το ανάχωμα σε κάθε περίεργο επενδυτή που θα ασχοληθεί με ΠΑΕ, ΚΑΕ.
Σε μας συμβαίνει το αντίθετο.
Και σε μας μάνα είναι, απλά είναι κράμα Πισπιριγκου ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρεμήστε όμως λίγο οκ;
Ο συνοπαδος έχει μια διαφορετική άποψη και την εκφράζει με όμορφο τρόπο .
Δεν θα την πέφτετε όλοι μαζί λες και λέει κάτι παράλογο .
Το φόρουμ έχει συγκεκριμένους κανόνες και ο βασικότερος είναι η ελευθερία του λόγου
Το φόρουμ έχει και κανόνες για διπλούς λογαριασμούς αλλά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή φίλε @ak60 για να το καταλάβουμε, αυτό που λες και υποστηρίζεις εσύ είναι ότι καλώς ο ΑΣ προσπαθεί να γδύσει την ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου και αν η ΠΑΕ δεν θέλει να αλοιφθεί με βαζελίνη και στηθεί στα 4 έτοιμη για σεξ, καλώς να δοθεί το γήπεδο σε άλλον, που φυσικά θα συμφωνήσει στους ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αναμένω με αγωνία ποστ renegade. Ευκαιρία σήμερα. Ένας μήνας πέρασε από το τελευταίο post, όσο περίπου το σερί νικών μας. 
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.
Μακράν η πιο ...
Μακράν η πιο ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πόσα ακόμη χρόνια πρέπει να μείνεις, για να μπορέσεις να βρεις ένα σύστημα που χωρίς τον Ντέλια να μπορεί η ομάδα να δημιουργεί επιθέσεις;
Αν η ομάδα χωρίς Κωνσταντελια απέδιδε το ίδιο με την ομάδα με Κωνσταντελια, θα σημαινε ότι ο Ραζβαν δεν παίρνει το 100% του Κωνσταντελια.
Δεν γίνεται να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τα υπεραναλυετε νομίζω.
Για τον Χατζόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι η πρεζα του, κι ακόμα κι αν του στοιχίζει, φτιάχνεται από αυτό και δεν είναι εύκολο να το αφήσει.
Επίσης είναι έξυπνος άνθρωπος και δεδομένου της περιορισμένης δύναμης που έχει, αν πρέπει να ανέβει σε κάποιο άρμα, αυτό ήταν, είναι και θα ...
Για τον Χατζόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι η πρεζα του, κι ακόμα κι αν του στοιχίζει, φτιάχνεται από αυτό και δεν είναι εύκολο να το αφήσει.
Επίσης είναι έξυπνος άνθρωπος και δεδομένου της περιορισμένης δύναμης που έχει, αν πρέπει να ανέβει σε κάποιο άρμα, αυτό ήταν, είναι και θα ...
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Για καλό το λες αυτό; Έχουμε χάσει τα νιάτα μας με την district στο south west κομμάτι.Мир έγραψε: Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:57 Ίσως έχω καλομάθει από το μέτρο Λονδίνο και είμαι απλά γκρινιάρης.
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πρωταθληματικο διπλό.
MVP Λουτσεσκου που έχει κάνει μέχρι και τον δανεικό κι τελευταίο χαφ στην ιεραρχία Μπιανκο να ουρλιάζει γκολ για 3 λεπτά συνεχόμενα.
ΠΑΟΚαρα να σου βγάζει την ψυχή και να χαίρεσαι.
MVP Λουτσεσκου που έχει κάνει μέχρι και τον δανεικό κι τελευταίο χαφ στην ιεραρχία Μπιανκο να ουρλιάζει γκολ για 3 λεπτά συνεχόμενα.
ΠΑΟΚαρα να σου βγάζει την ψυχή και να χαίρεσαι.