Η αναζήτηση βρήκε 42 εγγραφές
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Προτείνω να τον φωνάζουμε Κρονο πλεον με τόσα παιδιά που έχει καταπιεί... 
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Φιλε black death δες τι κανει στη γραμμη του αραουτ ο Γιακουμακης που του ορμανε δυο και τους κανει ζαφτι και κερδιζει αραουτ νομιζω. Ο Τσαλοφ θα την εβγαζε μονος του αραουτ. Επισης, αν δεν εβρισκε ο αμυντικος τη μπαλα στη σεντρα του Κενι θα το καρφωνε ο Γιακουμ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Τον καταπιαν στη Μπριζ οποτε οχι. Εξαλλου μαλλον η Λιλ και η Άιντραχτ ειναι κατωτερες. Καλα τα λεω;
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με το τακουνακι που το κάνουν λίγοι φορ στην Ελλάδα παιδιά, να το κοιτάξουμε λίγο. Εγώ θέλω ο τρίτος φορ μου να μπορεί κατ'ελαχιστον να μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ο Ζιφκο στο δεύτερο γκολ. Να πάρει μια καλουτσικη πάσα στο χώρο, να έχει το ξεπεταγμα να τη κυνηγήσει και να μην είναι μονίμως ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μοναδικη παραφωνια χθες
Μοιαζει ξενο σωμα
Μοιαζει ξενο σωμα
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Είμαστε μια χαρά στη θέση του τερματοφυλακα.
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την ...
Ο Τσιφτσής είναι καλός.
Δυο είναι τα δυνατά του σημεία, απ'οσα έχω δει μέχρι στιγμής.
1. Είναι πολυ συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα γεγονός που τον κάνει να μπορεί να
μπλοκάρει την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις, δεν αρκείται στο να την ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα στιγμιότυπα της προπόνησης που είδα προχθές φαινόταν σαν ο πιο ποιοτικός παίχτης ... στον αγώνα μέσα είναι επιεικώς γελοίο να τον βλέπεις να προσπαθεί να επιταχύνει και να φαίνεται σαν να μην πηγαίνει ... σαν μέσα σε όνειρο ένα πράγμα ... δεν ξέρω τι συμβαίνει ... αλλά δεν γίνεται αυτός ο ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Γιατί; Ακόμα κι εγώ που πολύ συχνά τον κριτικάρω θεωρώ ότι είναι πολύτιμοςtad έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 11:01 Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί ένας χριστιανός να πληρώσει την χρηματιστηριακή αξία σου και να σε αγοράσει ... και άλλης θρησκείας δεν με χαλάει
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Με αφορμή το ιδιαίτερα εύστοχο σχόλιο του keep_paokizein στο τοπικ του γηπέδου θέλω να αναφέρω το εξής.
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
Σε κάθε διαπραγμάτευση, η πορεία έκβασης αυτής, εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το συσχετισμό δυνάμεων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όχι γενικά και αόριστα από την ισχύ της κάθε πλευράς, αλλά από ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
«Να πω την αλήθεια δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καταλαβαίνω απλά ότι μου... προσέφεραν ένα δώρο στο τέλος του αγώνα. Ρώτησα τον συνεργάτη μου αν είναι πολλές αυτές οι νίκες. Με την έννοια ότι είμαι τόσο καιρό και ήθελα να είναι παραπάνω. Είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, για αυτή την έκπληξη να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα ακόμη χρόνια πρέπει να μείνεις, για να μπορέσεις να βρεις ένα σύστημα που χωρίς τον Ντέλια να μπορεί η ομάδα να δημιουργεί επιθέσεις;
Αν η ομάδα χωρίς Κωνσταντελια απέδιδε το ίδιο με την ομάδα με Κωνσταντελια, θα σημαινε ότι ο Ραζβαν δεν παίρνει το 100% του Κωνσταντελια.
Δεν γίνεται να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήνω αυτό εδώ..
Είσαι ο φανερός αλλά και ο αφανής ήρωας για όλες τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αποθεώθηκες αλλά και λοιδορήθηκες ταυτόχρονα από οπαδούς που τόσα εύκολα ξεχνάνε.
Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναγνωρίζω τα καλά σου ...
Είσαι ο φανερός αλλά και ο αφανής ήρωας για όλες τις επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αποθεώθηκες αλλά και λοιδορήθηκες ταυτόχρονα από οπαδούς που τόσα εύκολα ξεχνάνε.
Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο καλύτερος προπονητής για τον ΠΑΟΚ.
Αναγνωρίζω τα καλά σου ...