Δεν θελω να το πιστέψω οτι ηθελε ο λουτσος μπερδεγουει, τον ειχες ετοιμο και κυνηγουσες αλλους. Δεν θελω γιατι θα αρχισω να κυκλοφορώ με σκουφι σεπτεμβρη με 35 βαθμους.Patron έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 10:39
Τους ρωτάει η μάνα τους: ο Ραζβαν τι θέλει ρε λεβέντες;
- Μπερδεγουει κ Ζιγο
Η αναζήτηση βρήκε 143 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Όχι δικιά μου πληροφορία, σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε ακραίο μπακ τύπου Οττο που παίζει και τις δύο πλευρές
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό βέβαια με τα παζάρια παίζει να συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ.Μπορει να τραβήξουν ένα δύο μήνες..δεν είμαι υπέρ να δώσουμε όσα θέλουν αλλά αποκλείεται να υπάρχει μόνο ο Ντρουκιτς διαθέσιμος σε τέτοια ποσά που μιλάμε..Ως επακόλουθο δημιουργείται άσκοπος εκνευρισμός στον κόσμο ενώ θα μπορούσαμε να τον ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα στόπερ η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Αν βλέπουν ότι ο Λοβρεν είναι καλά και πιστεύουν στον Βολιακο, μπορεί να είναι ήσυχοι. Εγώ δεν θα είμαι αλλά δεν αποφασίζω εγώ.
Στα μπακ είναι πιο απλή η κατάσταση. Σαστρε και Τέιλορ δεν είναι ότι θα λείψουν. Και καλά να είναι δείχνουν ότι δεν πολύ ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δε μας τα λες καλα. Μπορεις να εχεις αντιπαλοτητα και να θες να παρεις την ΠΑΕ. Πηρες την ΚΑΕ για να γιγαντωσεις το τμημα και να μας αποδειξεις οτι εισαι εδω. Εισαι ζεστος και εισαι ορεξατος.
Αν θες να τα αποδειξεις αυτα στον ΚΟΣΜΟ, πληρωσε τα χρεη της ΚΑΕ. Το οτι δε σ'αρεσει που ειναι αυτα δεν ...
Αν θες να τα αποδειξεις αυτα στον ΚΟΣΜΟ, πληρωσε τα χρεη της ΚΑΕ. Το οτι δε σ'αρεσει που ειναι αυτα δεν ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχει κανεις μας που σε αυτη την πουτανα την χωρα να μην εχει χασει καποιον κοντινο του (ειτε πολυ κοντινο του ειτε λιγο) απο τροχαιο. Ξερουμε οτι δυστυχως οταν ο χρονος περασει και οι πορτες κλεισουν τα βραδυα, αυτοι που θα μεινουν για παντα με τον πονο ειναι οι συγγενεις.
Για τους ...
Για τους ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σχέση μου με την εκκλησία και τους ανθρώπους της είναι ανύπαρκτη αλλά δεν γινόταν να μην το βάλω αυτό.
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
π. Λίβυος
«Μην κουνάτε το δάχτυλο στους νεκρούς, γιατί θα σας δικάσει η ζωή…»
Άραγε δεν έφταναν τα νιάτα τους για να μας πονέσουν. Δεν έφτανε η βία του δυστυχήματος, τα διαμελισμένα κορμιά ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Βλέποντας προχθές το χαρτί γάβρος είδα τον Μεντιλίμπαρ να βάζει τον Αντρέ Λουίζ μόλις ήρθε από τη Ριο Άβε και για την αυριανή αποστολή παίρνει αμέσως τον Κλέιτον. Με τον τρόπο που παίζει ο γάβρος απολύτως λογικό. Ούτε συστήματα, ούτε πάσινγκ γκέιμ, ούτε συνδυασμοί με συμπαίκτες. Γιόμα κι άγιος ο ...