Βραζιλιάνος 20 χρονών που έκανε μεταγραφή 18 μύρια στην ομάδα του Κριστιάνο και τον θέλουν Μπενφίκα, Σπόρτινγκ κτλ ...πάμε στον επόμενοektoras έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 17:58 https://www.transfermarkt.com/wesley/pr ... er/1007378
Δεν φαίνεται κι άσχημος ο μικρός
Η αναζήτηση βρήκε 788 εγγραφές
- Παρ 26 Δεκ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Σάβ 27 Δεκ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
λογικά θα προφέρεται "ντρικούσιτς"
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμπαθείς αρνούνται ότι ο Ιβαν έχει ξοδέψει πολλά, παρά πολλά για τον ΠΑΟΚ.
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ όταν όλοι αυτοί πήγαιναν μεταγραφή στο βαζελο το τι διαβάζαμε εδώ μέσα για τους παικταράδες και τον τσιγκούνη ιβαν δε λέγεται. Τέτοια αστεία κατάσταση νομίζω δεν παίζει να υπάρχει σε άλλο σύλλογο.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το καταλαβαινω αυτο που λετε για τα 100 χρονια. Ο ΠΑΟΚ ιδιους στοχους ειχε στα 99, ιδιους θα χει στα 101, ιδιους θα χει και στα 2000
- Τρί 30 Δεκ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δώσε χρόνο σε Μπάλντε και Χατσίδη, όπως σωστά έδωσες σε Μύθου, και ίσως δεν χρειαστείς μεταγραφή εξτρέμ.
Λίγο υπερβολή τοποθέτηση, αλλά ο Χατσίδη μου φάνηκε λίγο μπερδεμένος στο τελευταίο ματς που χρησιμοποιήθηκε φέτος. Μήπως να γινόταν ένας 6μηνος δανεισμός σε ομάδα εξωτερικού για τις εμπειρίες ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Μεξικανοί σωστά το παίζουν το παιχνίδι. Πιέζουν ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ να μπει απο τώρα σε συζητήσεις καθώς ξέρουν οτι δεν μπορούν να κρατήσουν τον παίκτη.
Δε μπορούν λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.
Παράλληλα δημιουργούν και θόρυβο καθώς ανδε δώσει ο ΠΑΟΚ 5 εκ να μπορούν να τα πάρουν απο ...
Δε μπορούν λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.
Παράλληλα δημιουργούν και θόρυβο καθώς ανδε δώσει ο ΠΑΟΚ 5 εκ να μπορούν να τα πάρουν απο ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσιμι αβιλα προτιμω απο μπακαμπου. Αλλα πηραμε γερεμεγιεφ... Αν παρουμε αλλον φορ κοβουμε Μυθου απο την 3αδα; Γιατι αν κοψουμε Γερεμεγιεφ γιατι τον πηραμε εξαρχης;Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 10:36 Στο σφυρι απο την Μπετις Μπακαμπου κ Τσιμι Αβιλα...και οι 2 ταμαμ για εμας...
Δε νομιζω να παρουμε φορ γωνια4.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
Υπερβολες.....
Πολυ προχειρα, θυμισου μερικες πιο ξενερωτες.....
Λεβεκ, Μπακαγιοκο, Χατσεριδης, Γκουγκεσασβιλι, Σαματα, Τσαλοφ ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να καταλάβω, ο ΠΑΟΚ τελικά χαντακωνει πιτσιρίκια? Γιατί αυτοί που κρατάνε για Μύθου τώρα κράζουμε γιατί θα είναι νο2 ο Μύθου...δεν κάνει τελικά?
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
- Τετ 31 Δεκ 2025, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε έπρεπε να παίξει και δεν έπαιζε ο Λύρατζης? Βασικός ήταν πριν τους τραυματισμούς, δυστηχώς δεν επανήλθε ποτέ στα επίπεδα που ήταν το 2022. Τον Σάστρε είχε να ανταγωνιστεί κανείς δεν του έκλεισε τον δρόμο.
- Τετ 31 Δεκ 2025, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη μεταγραφολογία μπηκα η στη καταστροφολογία;
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι. Κανέναν δεν χαντακωσαμε. Όσοι άξιζαν είτε παίζουν στον ΠΑΟΚ είτε παίζουν στο εξωτερικό.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Γι αυτό το ανέφερα. Είναι κουραστικό να μπαίνεις να μάθεις νέα και να διαβάζεις για Λύρατζη και Τζίμα με την υπόθεση του "what if".nunies4 έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 11:08Αν υπήρχε ρε Αποστολή θα διαβάζαμε αναλύσεις για τον Λυρατζη;