Η αναζήτηση βρήκε 472 εγγραφές
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ
Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ
Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα
Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Για να μην πούμε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι όχι εμένα με κέρδισε.
"Αφεντικό πιστεύω ότι αδικούμαι μισθολογικα. Θέλω αύξηση 45%. Που λέει ο λογος"
"Μωρό μου και γ@μω τις βζαρες έχει η φίλη σου η Βιβή. Που λέει ο λόγος"
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
......
Προσέξτε
Φέραμε πέρσι τρεις ποδοσφαιριστές με αρκετά καλά βιογραφικά Πενια Κολει Βιετεσκα και τους διώξανε κακήν κακώς
και τώρα φέραμε δύο κατώτερους!!!!!!......
Σαν βιογραφικά κ έχεις δίκιο. Βιετεσκα εθνική Πολωνιας, Πενια Περού κ βασικός στη Μάλμε κ Κολει παίκτης του εκατομμυρίου ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 06:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η κουβέντα ξεκινάει επειδή ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι οι μονάδες
Εγώ πιστεύω, και νομίζω το ίδιο και οι αρμόδιοι, ότι το πρόβλημα είναι η ομάδα. Το σύνολο
Πέρυσι ήταν βαθιά προβληματικό το σύνολο. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση του προπονητή που ξεκάθαρα ...
Εγώ πιστεύω, και νομίζω το ίδιο και οι αρμόδιοι, ότι το πρόβλημα είναι η ομάδα. Το σύνολο
Πέρυσι ήταν βαθιά προβληματικό το σύνολο. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση του προπονητή που ξεκάθαρα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε
Τερματοφυλακα έχεις τον Παβλενκα, τον Γεωργιανό και τον Τσιφτση με ποσους είσαι ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπες και γράψε και συ rumor για Avila στον Ηρακλή. Σίγουρα κάποιος θα το κάνει και άρθρο μετά
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Λιθοβολείστε με αν θέλετε, αλλά θα προτιμούσα Μπράντον αντί για Τσάλοφ.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι αλλο ρωσσο επιθετικο που να τον λενε κ Φεντορ..να χαρεις οτι αγαπας φιλε..
- Παρ 12 Σεπ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ ο προπονητής έχει πονοκέφαλο για το ποιους θα αφήνει εκτός αποστολής και εμείς ονειρευόμαστε ρόστερ 40 παιχτών.
Η καλύτερη μεταγραφή σε όλες τις ομάδες είναι τα ήσυχα αποδυτήρια, να ενσωματωθούν οι τελευταίες προσθήκες και φέτος θα είμαστε πολύ καλά.
Η καλύτερη μεταγραφή σε όλες τις ομάδες είναι τα ήσυχα αποδυτήρια, να ενσωματωθούν οι τελευταίες προσθήκες και φέτος θα είμαστε πολύ καλά.
- Παρ 12 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορώ να δεχθώ οτι μια και μόνο μεταγραφή και μάλιστα για παίκτη δεύτερης γραμμής μπορεί να επηρρεάσει την πορεία όλης της χρονιάς.
Ειμαι της άποψης οτι αν δε βρεις αυτο που θέλεις, καλύτερα να μεινεις μ' αυτό που έχεις.
Κι ουτε το εχεις 365 μερες για να βρεις αυτο που ψαχνεις ειναι αληθες ...
Ειμαι της άποψης οτι αν δε βρεις αυτο που θέλεις, καλύτερα να μεινεις μ' αυτό που έχεις.
Κι ουτε το εχεις 365 μερες για να βρεις αυτο που ψαχνεις ειναι αληθες ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω δεν βλεπω "τρανταχτα" προβληματα αλλα ενα μονο αγκαθι στο φορ.
Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρομητο εφερε απο τον παγκο Καμαρά, Τάισον, Πέλκα ,Τσάλοφ ενω δεν αγωνιστηκαν καθολου Μιχαιλιδης, Μπαμπα, Κενι , Ντελιας.
Αυτο δειχνει οτι η ομαδα διαθετει πολυ μεγαλυτερο βαθος απο περυσι.
Μοναδικη ...
Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρομητο εφερε απο τον παγκο Καμαρά, Τάισον, Πέλκα ,Τσάλοφ ενω δεν αγωνιστηκαν καθολου Μιχαιλιδης, Μπαμπα, Κενι , Ντελιας.
Αυτο δειχνει οτι η ομαδα διαθετει πολυ μεγαλυτερο βαθος απο περυσι.
Μοναδικη ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 06:30
- Jump to forum
- Jump to topic
O Μύθου είναι το τρίτο φορ και πολύ καλώς είναι στη θέση αυτή. Όταν στο σχηματισμό σου υπάρχει θέση μόνο για έναν παίκτη, ο τρίτος φορ θα πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και δεν αξίζει να δοθεί μεγάλο συμβόλαιο για τον παίκτη που έχει αυτό το ρόλο. Βάζοντας όμως ένα μικρό, που πιθανώς θα πάρει χρόνο ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να βγουν Μπακαγιόκο. Κατώτεροι των προσδοκιών μπορεί. Πρώην ποδοσφαιριστές όχι.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ σταθερά πλέον έχουν ταλέντα στην επίθεση και εννοείτε ότι ο 3ος πρέπει να είναι μικρός. Το ζητούμενο είναι οι 2 βασικοί να ανταποκρίνονται. Εν προκειμένω θα ήθελα ένα πιο ψηλό / δυνατό παίκτη αντί του Τσαλοφ και μην είχε μεγάλη χρηματιστηριακη αξία, αλλά να προσφέρει ουσία και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εσύ πιστεύεις ότι ο Χατζόπουλος θέλει να πουλήσει την ομάδα στον Μυστακίδη?
Όχι ο Χατζόπουλος είναι χαζός και δεν ξέρει τι σημαίνει για αυτόν αν αποδειχθεί ότι έκανε μα...κια.
Έλα ρε παιδιά τώρα έλεος λίγο...
Δες τα γεγονότα , τις πράξεις και όχι υποθέσεις.
Ένας επιχειρηματίας που ...