Η αναζήτηση βρήκε 240 εγγραφές

Return

από perestroik4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μην παίζουμε τη κολοκυθιά ομως παιδια, ειναι προφανές οτι μετα απο αρκετα χρόνια που η ομάδα δεν ειχε πολλά εσοδα και ο ιδιοκτητης καλυπτε τη χασουρα, η αποφαση είναι να περιοριστεί αυτό.

Το αγωνιστικό έχει κανα 50-60 εκατομμύρια το χρόνο έξοδα, και ακόμα καμια 10αριά διοικητικά και λοιπά χοντρικά ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Το ισοζύγιο το πωλήσεων δεν είναι ούτε τα μισά λειτουργικά έξοδα της σεζόν γενικά...δε θα ψάξεις στο transfermarkt θα ψάξεις αν θέλεις στο ΓΕΜΗ οικονομικές καταστάσεις ετών αν θέλεις να δεις και για άλλες ομάδες γίνεται με τον ίδιο τροπο
από tolis14
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.

Φίλε αν δεν είσαι ήδη, σε συμβουλεύω να γίνεις οπαδός μιας εκ των άλλων 4 ...
από epitropos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος μίλησε για υπέρβαση στα 100 χρόνια? Με το μυαλό μας υποθέτουμε.

κατσε να δουμε τι φορ θα φερει η Αεκ να συγκρινουμε Γιακουμακη με τους βασικους φορ των 4 υπολοιπων. Κλασικα στους 5 παλι τον χειροτερο φορ θα εχουμε. Αλλα δεν πειραζει, θα ξαναρθει με το ελικοπτερο ο προεδρος.

Για ...
από black_star_ninja
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Σε σύγκριση με όσους ακούστηκαν μόνο ο Dukcsh είχε καλύτερα νούμερα. Προκλητικός δεν ήταν ποτέ. Καλώς να ορίσει.
από chri5ti9
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Χάρηκα από την πρώτη στιγμή που άκουσα για Γιακουμάκη . Παιδί που δεν έχει προκαλέσει ποτέ . Καλός χαρακτήρας και με το χαμόγελο . Παίζει το ξύλο της αρκούδας , ενισχύει τα στημένα και το κατέβασμα της μπάλας με πλάτη .
Τέλος , ΘΕΛΕΙ ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να γουστάρει ένας παίκτης να ...
από Psagmenos4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως όσοι βρίσκετε λάθος τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ ενώ οι κάτω λετε δίνουν πολύ χρήμα.
Ο βαζελος που πήγε να πάρει δεξί μπακ ήταν τόσο ψαγμένη επιλογή που κόπηκε στα ιατρικά.
Ενώ ο μεγάλος ΤΔ της Αεκ πήρε τον πενραις για αλλαγή του Πηλίου.
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.

Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
από sourmenetes
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Με το καλό να κλείσει το σέντερ φορ και αν προλάβουμε και το χαφ.

Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τι πόσα θα δαπανηθουν κτλ. Κτλ.

Φτανει αυτή η μιρλα με το χρήμα.
Αν ο παίκτης καλύπτει τα θέλω του προπονητή τελειώνει η κουβέντα.

Επειδή και του χαφ αναφερόταν πολύ αυτές τις μέρες ας ελπίσουμε ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.

Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.

Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

keep_paokizein έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:15 ανοιγει η παρενθεση
στη Χαβρη, στην Ligue 1 ο Σαμάτα
κλεινει η παρένθεση
Αφιερωμένο σε όσους μας τα ζάλιζαν 2 χρόνια τώρα πως αν δεν είχε βρει εμάς τα κορόιδα να τον πληρώνουν δεν θα έβρισκε συμβόλαιο ούτε στην Β' Ινδονησίας
από DimitrisS
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνωμη για το οφτοπικ, που δεν ξερω κι αν ειναι, καθως ακουστηκε και για εμας ο Σερβος.

Εδω θα ειμαστε του χρονου τετοια εποχη να συζηταμε στο τοπικ των αντιπαλων για το πως προσπαθει να απεμπλακει η αεκ απο το μεγαλο συμβολαιο του Γιοβιτς, οπως με Λαμελα, οπως με Μαρσιαλ...

Και δε το λεω ...
από tolis14
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο βέβαια στην αρχή του καλοκαιριού ο κουβεντιδης σε σχόλιο για γιοβιτς να γράφει να αγαπάτε την επαφή με την πραγματικότητα και κάνα μήνα μετά να κλείνει σε άμεσο ανταγωνιστής σου

Ένας μεγάλος στρατηγός είχε πει 'μη διακόπτεις ποτέ τον αντίπαλο σου όταν είναι έτοιμος ...
από PaokFiesta
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με αρνητικό προαίσθημα για τον Σέρβο. Κι εγώ προβλέπω τελικά να γίνεται βαρίδιο για την αεχ.

Στα του οίκου μας τώρα, δεν θα ηρεμήσω μέχρι να κλείσει ο Τσεντίρα αλλού :lol:
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που διώχνουμε παίκτες χωρίς να έχουμε πάρει με τόση ευκολία με ξεπερνάει.
Να φύγει ο Τσάλοφ, ο Ντεσπόντοφ..
Ας έρθει αν έρθει ο Γιακουμάκης, να παίξει ένα - δύο παιχνίδια και βλέπουμε ποιον θα θέλουμε να διώξουμε.
Καλά για Δεσπότοφ είναι ανέκδοτο να θέλουμε να φύγει εκτός κι αν κι ο ίδιος ...