Η αναζήτηση βρήκε 240 εγγραφές

Return

από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μπερδευεσαι.. Δεν ειναι απλα μια ανωνυμη εταιρεια.. Ειναι ο Π.Α.Ο.Κ. με χιλιαδες λαο απο πισω. Οταν λοιπον αυτη την "εταιρεια" την εκπροσωπουν ερασιτεχνες-ανικανοι πρεπει να παιρνουν ποδι. Και το εχουν αποδειξει ουκ ολιγες φορες. Ο Κυρ ηταν μια απο αυτες τις περιπτωσεις. Εκτος αν πιστευεις ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Κανέναν λαό δεν εκπροσωπούσαν, τα έχουμε πει χρόνια για τον ΑΣ και την κατάσταση εκεί μέσα.

Είχε και το θράσος χθες ο αγράμματος πρόεδρος, να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα ελέγχουν τις εγγραφές των μελών για να μη χάσουν την κλίκα τους εκεί μέσα. Και ξεστόμισαν οι αγράμματοι χθες τη λέξη του ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά κανένας δισεκατομμυριούχος δεν είναι τόσο χαζός να μεταφέρει χρήματα από τη Ρωσία απευθείας στην Ελλάδα. Όλοι παίζουν μπάλα με θυγατρικές των θυγατρικών σε τρίτες χώρες και φορολογικούς παραδείσους. Δεν είναι ο Σάκης και ο Μάκης που στέλνουν 20€ με IRIS.

Απορώ γιατί κολλήσαμε σ' αυτό...
από Γερασίμου
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει το ελεύθερο η ΠΑΕ να κάνει ότι θέλει, αυτό εξυπακούεται. Υπάρχουν κανόνες, αλλά στο μνημόνιο φαίνεται να υπάρχει και η ασφαλιστική δικλείδα για τον δικαιούχο.
Αλλά αυτό που έκανε ο ΑΣ πριν δύο μήνες και συνεχίζει, είναι κατ' ελάχιστον εγκληματικό.
από Jairo
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Andrew R
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Χλεχλεδες,προδοτες,πουλημένοι,σερσερης δεν ειναι βρισιες.Συνεχιστε με πιο χοντρα μπινελικια. :lol: :lol:

φιλε ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ εχει στον ερασιτεχνη 342 ατομα μελη, για να καταλαβεις τι κανει το παρεακι των κατσαροησαιαδων.... :o :o περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ και τωρα δεν θελουν νεα μελη θα τους ...
από tolis14
Παρ 01 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Άποψη μου ειναι ότι ο Μορόν δεν θα έπαιζε ποτέ σε ομάδα του Λουτσέσκου. Ο τύπος μπορεί να σκοράρει αλλά μέχρι να πάει η μπάλα πάνω του, απλά κάθεται και κοιτάζει. Άσε που περπατάει σε όλο το παιχνίδι. Τέτοιοι παίκτες είναι εντελώς εκτός φιλοσοφίας Ραζβάν
από john4serres
Παρ 01 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Απ'τη γειτονιά δίπλα που.. διαλύεται στη Χαριλάου θα μας ενδιέφερε κανείς παίκτης για να είμαι κι ον τόπικ (ημίχρονο 0-2) ;

Ποσο θα ανεβαινε ψυχολογικα ο οπαδος του ΠΑΟΚ και αντιστοιχα και η δημοφιλια του Ιβαν που ειναι στα κατω της, αν παει να παρει τωρα τον Μορον ομως ε???
Ο μονος που θα ...
από gpap5
Παρ 01 Αύγ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μορόν παίζει μόνο για την πάρτη του.
Δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει επειδή παίζει σε μια μικρή ομάδα, όπως ο ρούλης και αν πχ ο Ραζβάν θα του έδινε τις κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε να παίζει πιο ομαδικά.
Αλλά αν κρίνω τον παίχτη, όχι βάση υποθέσεων αλλά βάση των όσων βλέπω, δεν θεωρώ πως ο Μορόν ...
από Kabamaru11
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Στην γαμπα εχει τραυματισμο,πιθανον αυτες τις μερες να επιστρεψει στις προπονησεις.
από icue
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει δεν ξερω, εχω μουδιασει εδω και καιρο με αυτα που συμβαινουν. Αν το διαβαζα πχ αυτο πριν κανα μηνα θα ημουν στα καγκελα. Τωρα απλα αναρωτιεμαι αν ειναι καποιο κοινωνικο πειραμα το φετινο καλοκαιρι.
από Mitsospaoki4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Γιακουμάκης ρε είστε σοβαροί;

Ελπίζω να μιλάμε για παπά.
από WestBlock4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 03:56
Jump to forum
Jump to topic

Παντως απο το να ερθει ο κεντιρα 1000,
Φορές γιακουμακης. Ωστοσο με 1 γιακουμακη ουτε καν οποτε αν φύγει τσαλοφ κ φέρεις ενα παιχταρά είμαστε τελεια