Η αναζήτηση βρήκε 643 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Ακόμα και με αυτήν μέτρια εικόνα, αν απλά βάζαμε τα δύο που χάσαμε φάτσα κάρτα με το τέρμα, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά

Μια τελική δύο γκολ οι αντίπαλοι που αναμενόμενα παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα

Ο Μπιάνκι που με καίει εμένα τουλάχιστον, λίγο πιο κοντός και λίγο πιο αργός απ' ότι θα ήθελα ...
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Εξευτελιστική ντροπή στη Λιβαδειά σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε καταφανώς απροετοίμαστος πνευματικά, με αρκετούς παίκτες να κοροϊδεύουν πρώτα τον εαυτό τους και μετά εμάς.

Ναι, το σκορ ήταν πλασματικό από νωρίς κι έγινε ακόμα πιο πλασματικό μετά, αφού σε μια φάση χάναμε 4-1 έχοντας δεχτεί 3 ...
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Συμφωνώ απολυτα
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Ο ΠΑΟΚ με τα προβλήματα του μπορεί να ζοριζει παίκτες και να τους κάνει να φαίνονται χειρότεροι

Σίγουρα πάντως δεν τους κάνει τους μύες λαπα και την προσέγγιση στις φάσεις φλωρικη

Το παιδι μπορεί τακτικά να είναι σωστό και να παίζει ισορροπημένα

Αλλά είναι τόσο αδύναμος σωματικά ώστε με στην ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Όπως ηταν αναμενόμενο και εντελώς προβλέψιμο ΕΙΔΙΚΑ φέτος με όσα γίνονται

Στο πρώτο κακό (κάκιστο και απαράδεκτο) αποτέλεσμα

Υπάρχουν οι λογικές νευριασμένες φωνές

Και υπάρχει και η μόνιμη εσκεμμένη συζήτηση-κατάρα για τις μεταγραφές

Τις... φτηνές

Έλα όμως που το πρόβλημα στη Λιβαδειά δεν ήταν ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Αυτό το εμμονικό πράγμα να λέμε οτι κάτι είναι είτε αποκλειστικά τέλειο είτε αποκλειστικά τραγικό, είναι δικό μας πρόβλημα, οχι της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα αρκετά καλό ρόστερ στο σύνολο. Καλό τέρμα, μετρια άμυνα, καλά χαφ (που θα γίνουν καλύτερα στα μισά της σεζόν), πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να τολμήσω να ρωτήσω, γιατί ακριβώς είναι τόσο μεγάλο έγκλημα να θεώρησαν όλοι μαζί πως αξίζει να δώσουν μια ευκαιρία στον Μιχαηλίδη φέτος;

Γιατί είναι τόσο μεγάλο έγκλημα το γεγονός ότι έπαιξε αρχικά εξ αναγκης, αλλά εν τέλει καθιερώθηκε ως αξιόπιστο κεντρικό Μπακ για τις ανάγκες και με τις ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Οχι, δεν ισχύει οτι χτες μπορούσε να λήξει 5-0

Στο α μέρος Χάσαμε δυο φάσεις μπροστά απ το τέρμα και η Λιβαδειά έβαλε ένα γκολ (αυτογκολ δικό μας χωρίς λόγο αφού έδιωξε στραβά ο Κετζιορα μια μπαλιά που δεν είχε στόχο κανέναν)

Στο 50 χάναμε 3-1 ενώ ο αντίπαλος είχε μπει μια φορά στην περιοχή μας κι ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports

Εγώ νομίζω οτι ο Κετζιόρα πρέπει να ξαναπαίξει βασικός

Για να δώσει απαντήσεις και για να καθαρίσει το κεφάλι του από ηλίθιες σκέψεις

Όσο νωρίτερα ξεκαθαριστούν αυτά, είτε θετικά είτε αρνητικά, τόσο το καλύτερο
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Να τον βάλει τρίτο χαφ στα ζόρικα ευρωπαϊκά, στα ντέρμπι κλπ

Ανετος θα είσαι

Στα υπόλοιπα ματς είναι για να μπαίνει στο 70 να βάζει σωτήρια γκολ γιατί πλασαρίζεται πολύ καλά από πίσω ζώνη

Σε τακτική φάση των αγώνων είναι μβπ των αντιπάλων, χαώνει εντελώς το κέντρο ματς το οποίο γίνεται αυτομάτως ...
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Όπωσδήποτε έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου και μάλιστα μεγάλες

Τόσο επιμέρους, στην απαράδεκτη προετοιμασία τακτικά και πνευματικά για το χτεσινό ματς

Όσο και ευρύτερα, με το γεγονός πως είτε αγαπάει κάποιους παίκτες είτε τους πετάει στον κάλαθο. Θα μου πεις οκ πολλοί προπονητές το κάνουν αυτό και ...
από Equalizer
Παρ 19 Σεπ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Cylon-4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 20:24 Προπονηθηκε κανονικα σημερα
Κακώς!

Σήμερα είναι Παρασκευή!

Εμένα οι πεποιθήσεις μου δεν το επιτρέπουν αυτό :lol:

Το βασικό ερώτημα, βλέποντας όλες τις συζητήσεις και τα τόπικ και στον έξω κόσμο και στα σόσιαλ μιντια, είναι ένα: ΠΟΙΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ;
από Equalizer
Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από όλους τους προηγούμενους ΠΑΟΚ των αμέσως προηγούμενων ετών

Δομημένος, στρωμένος, με συγκέντρωση και με ενέργεια

Δεν είχε το γκολ

Έπαιζε απέναντι σε πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που έπαιζε σκυλιασμενα (εξ ου και τα πολλά αντιαθλητικα φάουλ τους).

Θα μπορούσε να ...
από Equalizer
Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η συζήτηση για το μπάτζετ από μόνη της χωρίς να λαμβάνονται υπόψη όλες οι μεταβλητές και οι παράγοντες που δημιουργούν ενα τελικό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα, είναι άκρως αποπροσανατολιστικη και ανεπαρκεστατη.

Οι αντίπαλοι μας με το ανώτερο μπάτζετ παίζουν ξεκάθαρα χειρότερο ποδοσφαιρο από εμάς σε όλα ...