Η αναζήτηση βρήκε 424 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ΝΔ δεν μπορεί να ορίσει κάτι τόσο άμεσα

Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.

Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά δεν είναι υπάλληλος αλλά καλά οκ άμα σε εξυπηρετεί μπορείς να τα μηδενίσεις και όλα

Καλά θα μου πεις τον Άγγελο οι σωστοί ΠΑΟΚτσηδες τον έχουν βαφτίσει με όλα τα δυνατά επίθετα, στο υπάλληλος θα κολλήσουμε;

Στο μεταξύ σε αντίθεση με τον ΑΣ μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ μιλάνε για ενότητα αλλά ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια εχουμε υπεραναλυσει το ζητημα και μαλιστα σε βαθμο που υπαρχει και εκνευρισμος και ειναι κριμα.

Ο ΑΣ ζητησε απο τον Τελη proof of funds. Εξου και η γνωστη επιταγη 250.

Ο ΑΣ ζητησε απο τον Ιβαν proof of funds. Απο χθες εχει γινει ο κακος χαμος. Ο Σαββιδης πολυ πολυ πολυ απλα θα μπορουσε να ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Άμα δεν έχεις καταλάβει κάτσε διάβασε ξανά το τοπικ

Δεν είμαστε στα καλά μας που θα μπλέξω πάλι σε συζήτηση - κοροϊδια
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον

Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν είχε κάνει όλες τις προηγούμενες μαλακίες ο ΑΣ μπορεί και να τυγχανε λογικής αποδοχής το σενάριο της απλής αυτοπροστασίας του
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα πριν λίγο στο fb του ΑΣ να διαβάσω τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση. Μιλάνε για χυδαία μπινελίκια ο ένας στον άλλον. ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση. Έχει γίνει δυστυχώς μεγάλη ζημιά με το όλο θέμα και δεν ξέρω πως θα φτιαχτεί η κατάσταση σύντομα. Πολύ δυσάρεστα πράγματα

Καθαρη υπευθυνότητα του ΑΣ ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

1. Η αναφορά σε "δικιά μας" και "δικιά σας" δεν θα έπρεπε να υπάρχει

2. Nikodiai 2 εβδομάδες εκτός για μαζικη προσβολή μελών χωρίς καν να εξηγεί τι και ποιους εννοει

Συγνωμη για το ΠΑΟΚαρχες αυτο το μπαν; Αναγνωριζω οτι υπαρχει πιεση γενικως αλλα εδω μεσα γραφονται για "σουργελα" και "κρυφη ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Όλο αυτό το διάστημα είμαι οχι απλά ξεκάθαρα αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ αντίθετος με τη συμπεριφορά του ΑΣ και το σκηνικό που ΣΤΗΝΕΤΑΙ μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ας μην επεκταθώ ξανά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απαιτήσουμε, ούτε καν θα υπονοήσουμε, οτι ο ΑΣ δεν πρέπει να έχει τις απαιτήσεις του με στόχο ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα

Τα ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το πως έχετε καταφέρει να εξισώσετε όσους μιλούν θετικά με όσους μιλούν αρνητικά, μόνο στη χολερικη παοκτσηδικη πραγματικότητα εξηγείται

Επειδή δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου είναι σπασμένο δικαιούται να λέει πως οσοι δεν θέλουν να κράζουν είναι ενοχλητικοί; Σε ποιο σύμπαν υπάρχει τέτοια θεωρητική ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας

Υπάλληλος είναι.

Όχι;
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει πληροφορία οτι θα επιστρέψει στην ΠΑΕ ο Ζήσης Βρυζας και πολύ πιθανό να αναλάβει και CEO. Ξέρει κάποιος κάτι επ αυτού?

Κι εγώ το άκουσα. Μακάρι! Κάποιος που να ξέρει λίγη μπάλα χρειάζεται εκεί μέσα.

Την κοστολόγηση που είχε κάνει στον ντελια την έχουμε ακούσει? Το ότι τα 18-20 ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ναι έχει ξαναειπωθει αυτό και το καταλαβαίνω ως επιχείρημα
Αλλα συγγνώμη και πάλι, δεν το δέχομαι

Οι ποδοσφαιρικές ικανότητες και προοπτικές είναι ένα πεδίο

Άλλο είναι το τι συμβολίζει ή εμπνέει ένας παίκτης

Και βεβαίως άλλο είναι το, για μένα, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ότι παντού και πάντα πάνω απ' όλα ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ

Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε

Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...