Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
Η αναζήτηση βρήκε 13 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πανηγυρική ανανέωση -και κύμα αποθέωσης σε φάση "σωτήρα μας Ιβάν"- αμά τη επιστροφεί της ομάδας είναι το μόνο αποδεκτό σενάριο μέσα μου.
Τίποτα άλλο.
Τίποτα άλλο.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο παίκτης δείχνει εδώ και χρόνια πως όχι μόνο δεν βιάζεται να φύγει, αλλά παίζει και να ψηνόταν να μείνει για αρκετά χρόνια.
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μέσα σε δέκα μήνες πούλησες Κουλιεράκη, Τζίμα και Κωνσταντέλια, που μια χρονιά να τους έβλεπε όλη η Ελλάδα και τους τρεις μαζί θα είχαμε κανονικό οπαδικό πυρήνα πιτσιρικαρίας στη νότια Ελλάδα. Χώρια τη φιλική αντιμετώπιση από τους πάντες και τα πάντα. Χώρια τα διαφημιστικά-μαρκετίστικα-εμπορικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικά ΠΑΡΤΑΡΑ σε όλα τα αθηνέζικα σάιτ.
Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν.
Ανακουφισμένοι για το "βήμα παραπάνω" του παικταρά.
Είναι αδιανόητο το πόσες επιπτώσεις και διακλαδώσεις έχει αυτή η καταστροφική κίνηση, η οποία φωτίζει με άλλον τρόπο και παρελθοντικές ανάλογες κινήσεις.
Σκατά και απόσκατα.
Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν.
Ανακουφισμένοι για το "βήμα παραπάνω" του παικταρά.
Είναι αδιανόητο το πόσες επιπτώσεις και διακλαδώσεις έχει αυτή η καταστροφική κίνηση, η οποία φωτίζει με άλλον τρόπο και παρελθοντικές ανάλογες κινήσεις.
Σκατά και απόσκατα.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Εξαρχής είχα πολύ καλό feeling για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Θεωρώ πως θα είμαστε πολύ αναβαθμισμένοι στη θέση.
Μου φαίνεται τρομερό ότι είχαμε κάνει θεό τον Ότο, έναν φουλ μπακ με μηδέν ασίστ και μηδέν γκόλ σε μιάμιση χρονιά.
Εξαιρετικά γρήγορος, βέλος στο overlap, έχει διάθεση να βγει πρώτος ...
Θεωρώ πως θα είμαστε πολύ αναβαθμισμένοι στη θέση.
Μου φαίνεται τρομερό ότι είχαμε κάνει θεό τον Ότο, έναν φουλ μπακ με μηδέν ασίστ και μηδέν γκόλ σε μιάμιση χρονιά.
Εξαιρετικά γρήγορος, βέλος στο overlap, έχει διάθεση να βγει πρώτος ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Μακάρι να μπορούσα να ασπαστώ την αισιοδοξία πολλών για τον Λόβρεν.
Πέρα από το ότι θεωρώ πως βρίσκεται πολύ μακριά από τις καλές του μέρες, είναι και ένας τύπος παίκτης που θεωρώ αρκετά απαρχαιωμένο.
Βαρύς και δυσκίνητος, κολόνα θα αντιτάξουν κάποιοι, και το καταλαβαίνω γιατί, αλλά θεωρώ πως οι ...
Πέρα από το ότι θεωρώ πως βρίσκεται πολύ μακριά από τις καλές του μέρες, είναι και ένας τύπος παίκτης που θεωρώ αρκετά απαρχαιωμένο.
Βαρύς και δυσκίνητος, κολόνα θα αντιτάξουν κάποιοι, και το καταλαβαίνω γιατί, αλλά θεωρώ πως οι ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όποτε κι αν πωληθεί ο Κωνσταντέλιας, καλά να είμαστε και να έχουμε ακόμα διάθεση να τα λέμε όλοι εδώ μέσα, θα έχουμε δράματα. Εδώ, χωρίς να ξέρουμε την πρόταση που έχει ήδη ή πρόκειται να κατατεθεί στον παίχτη από την ΠΑΕ και κατά πόσο τον αφήνει ικανοποιημένο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι κάθισε και έγραψε αυτή την αδιανόητη μπαρούφα ο Σαμπράκος.
Η οποία, φυσικά, αν αφορούσε ομάδα του ΠΟΚ θα τον είχε οδηγήσει να ζητήσει συγγνώμη ή να γράψει κάτι τέλος πάντων μεσοβέζικο την επόμενη ημέρα. Μεγάλη κατάντια, μεγάλη ξεφτίλα να γράφεις κάτι τόσο διάτρητο ...
Η οποία, φυσικά, αν αφορούσε ομάδα του ΠΟΚ θα τον είχε οδηγήσει να ζητήσει συγγνώμη ή να γράψει κάτι τέλος πάντων μεσοβέζικο την επόμενη ημέρα. Μεγάλη κατάντια, μεγάλη ξεφτίλα να γράφεις κάτι τόσο διάτρητο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει ο προφανώς αυτονόητος αστερίσκος ότι θα πρέπει να προκριθεί η Ελλάδα στο Μουντιάλ.
Εγώ δίνω αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Άπαξ και προκριθεί, είναι εξίσου αυτονόητο (εκτός αν είναι τραυματίας) ότι ο Ντέλιας θα παίξει.
Είναι νομίζω εμφανές ότι η παρουσία στην πιο μεγάλη ...
Εγώ δίνω αρκετά μεγάλες πιθανότητες να συμβεί αυτό.
Άπαξ και προκριθεί, είναι εξίσου αυτονόητο (εκτός αν είναι τραυματίας) ότι ο Ντέλιας θα παίξει.
Είναι νομίζω εμφανές ότι η παρουσία στην πιο μεγάλη ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ένα πράγμα με προβλημάτισε και ένα δεύτερο με ψιλοεκνεύρισε.
Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
Ξεκινώντας από το δεύτερο, ρε συ Ραζβάν, φτάνει λίγο με αυτές τις δηλώσεις. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω κανένα βαρύγδουπο επίθετο, θα τις αποκαλέσω απλώς παντελώς άστοχες. Δεν έπαιξε κάποιο καταστροφικό κατενάτσιο ο αντίπαλος, δεν ήρθαμε ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μετά το σίριαλ με τον Λουτσέσκου, μετά την ξαφνική Μυστακιάδα με το γήπεδο, μετά το ευτυχούς κατάληξης τσίρκο με τον Κωνσταντέλια, μετά την απογοητευτική με πολλούς τρόπους και για πολλούς λόγους συνέντευξη τύπου του ΑΣ, μετά τη Ζαφειριάδα που δεν έχει ακόμη την παραμικρή εξέλιξη, μετά την ...