Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από embuji
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
καμπαμαρουδης;
από nkoss
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα αλάνια του forum που φωτίζουν το σωστό μονοπάτι σε αυτήν την περιπέτεια.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ (γηπεδικό και σοσιαλομιντιακό) που για άλλη μια φορά δεν άφησε τα λαμόγια να πειράξουν την ομάδα.
Ένα "ευχαριστούμε" στο Μυστακίδη που διάβασε σωστά έστω και ...
από Paul_the_surfer
Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Ένα μικρό δώρο από μένα για όλους σας :pano:
από keep_paokizein
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 01:35
Jump to forum
Jump to topic

Οσες και όποιες αναλύσεις κι αν γίνουν.
Οποιες ερμηνείες κι αν δοθούν.
Η πραγματικότητα είναι μία.
Τα συμφέροντα της ομάδας δεν τα υπερασπίστηκαν οι "ισαποστακηδες".
Τα υπερασπίστηκαν οι χιλιάδες που ύψωσαν επανειλημμένα φωνή τους υπέρ του Σαββίδη στην κατάμεστη Τούμπα.
Τελεία και παύλα.
από Andrew R
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Καλά μου φιλαράκια ! Δεν υπήρξε ποτέ καμία επίφαση ουδετερότητας στην πραγματικότητα . Απλώς χρόνο με τον χρόνο έχει διαμορφωθεί μια αντίληψη σκέψης που εκφράζεται κυρίως στα σοσιαλ με έναν επιτηδευμένο κι σοβαροφανή λόγο που στην πραγματικότητα είναι απλά αντιδραστικός από μόνιμους ανησυχούντες ...
από eorptol1
Παρ 13 Φεβ 2026, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

δυστυχως ο λαος δεν πιεζει ο ΑΣ καθολου και περιμενουμε απο τον Ιβαν τα παντα σαν ουδετεροι θεατες ,αντιμετωποι με ενα φανερα εχθρικο κρατος....
από paoki19
Κυρ 01 Μαρ 2026, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Θρυλική φανέλα. Ένα δάκρυ κύλισε με όλους τους ζωντανούς θρύλους να την φορούνε.

Ευχαριστούμε οικογένεια Σαββίδη!
από nkoss
Δευ 09 Μαρ 2026, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το 2ευρω το βρήκε η γυναίκα του όταν έβαλε για πλύσιμο το παλιό ριγέ σακάκι. Αυτό που φορούσε τότε που είχε έρθει για να πάρει τον ΠΑΟΚ μας ο άφραγκος. Τα υπόλοιπα είναι του Κόκκαλη ή του Πούτιν, δεν είμαι σίγουρος.
από astral
Δευ 09 Μαρ 2026, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όταν διάβασα για τη φτωχια που μας δέρνει το καλοκαίρι, έριξα ένα διεύρω όπως περνούσα από έξω. Χαίρομαι που έπιασε τόπο.
από Maklaz
Πέμ 12 Μαρ 2026, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Σε μια σωστή οργανωμένη χώρα, θα γινόταν το Καυτανζόγλειο από την πολιτεία με τα στάνταρ που θέτει η uefa και θα όριζε ένα Χ ενοίκιο, όχι κατά το δοκούν.
Εδώ, περιμένει η πολιτεία να δει ποια ομάδα θα παίζει και ανάλογα πράττει. Εγώ δίνω τόσα, εσύ αφού θέλεις προδιαγραφές δώσε τόσα.

Τι ψάχνω να βρω ...
από Special 4
Παρ 10 Απρ 2026, 23:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 20 Απρ 2026, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Συγκλονιστική γιορτη.
Οθόνες με τους αδελφούς
και τους παίκτες παράγοντες που φύγανε.
Τις μεγάλες στιγμές. Το λαό του ΠΑΟΚ.
Και τα κύπελλα παρατεταγμένα μπροστά.
Ήδη υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι και κόσμος που πηγαινοέρχεται.

Και τα δάκρυα τρέχουνε ποτάμια.....
από Aureliano Buendia
Σάβ 25 Απρ 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Στο πλαίσιο ενός μεγάλου προσωπικού πρότζεκτ με τίτλο «Οι 100 ΠΑΟΚ στιγμές μου στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ», ιδού οι πρώτες 26 που γράφτηκαν, με ιεράρχηση βαθιά προσωπική και ιδιοσυγκρασιακή, χωρίς να σχετίζονται απαραίτητα με τίτλους του ΠΑΟΚ — πολλές ημέρες τίτλων που βίωσα είτε στην ανήλικη είτε στην ...
από leomatos88
Τετ 29 Απρ 2026, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Ένα είναι το ερώτημα (για μένα): ποιο θα είναι το αντικείμενο του Παπαμιμίκου. Μέσα από τα συμφραζόμενα των λόγων του συμπεραίνω πως θα αναλάβει να αναδιαρθρώσει την ΠΑΕ, να διαχωρίσει τα καθαρά γραφειοκρατικά και οικονομικοτεχνικά κομμάτια από το αγωνιστικό, να αναπτύξει δηλαδή την επιχείρηση. Με ...