Όποιος δεν έχει καταλάβει εδώ και τρεις μήνες ότι συγκεκριμένα δήθεν ΠΑΟΚτσηδικα ΜΜΕ έχουν γυρίσει το μπιφτέκι και όχι απλά κάνουν πόλεμο στον Σαββίδη αλλά το κάνουν και με ΥΣΤΕΡΙΑ, τότε ή είναι πολύ ενθουσιασμένος με όσα γίνονται και ο ίδιος ή απλά δεν τους παρακολουθεί.
Απο εκεί και πέρα με ...
Η αναζήτηση βρήκε 294 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μια version για τους ροκάδες της παρέας
https://suno.com/song/bd3a3638-23ed-4e3 ... KhgUBOB6uO
Συγγνώμη για το οφ τοπικ, σταματάω.
https://suno.com/song/bd3a3638-23ed-4e3 ... KhgUBOB6uO
Συγγνώμη για το οφ τοπικ, σταματάω.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω να τα βγάλει μετρητά και να τα έχει σπίτι του ο Μυστακίδης εεεε κωνσταντινιδης για σιγουριά
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φούρναρης, η φουρνάρισσα και ο παραγιός
Ζαν Ανούιγ
Πρωτότυπος τίτλος: Le boulanger, la boulangère et le petit mitron
Γλώσσα: Γαλλικά
Έτος συγγραφής: 1968
20ός αιώνας
Οικογενειακό Δράμα
Ζαν Ανούιγ
Πρωτότυπος τίτλος: Le boulanger, la boulangère et le petit mitron
Γλώσσα: Γαλλικά
Έτος συγγραφής: 1968
20ός αιώνας
Οικογενειακό Δράμα
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
:lol: :lol: :lol:
Και πού θα βρω - ο όποιος - εγώ , μωρ' λαλάκα ... συνάδελφε του Κουβεντίδη, 2 ήδη επί 3 χρόνια εγγεγραμμένα μέλη στη μασονική ΑΣτοά για να με προτείνουν;; Που μπορεί και να προτιμήσουν να προτείνουν εν τέλει άλλους, αφού περιοριστικά μπορούν να εγγράψουν μόλις 10 άτομα τον χρόνο ...
Και πού θα βρω - ο όποιος - εγώ , μωρ' λαλάκα ... συνάδελφε του Κουβεντίδη, 2 ήδη επί 3 χρόνια εγγεγραμμένα μέλη στη μασονική ΑΣτοά για να με προτείνουν;; Που μπορεί και να προτιμήσουν να προτείνουν εν τέλει άλλους, αφού περιοριστικά μπορούν να εγγράψουν μόλις 10 άτομα τον χρόνο ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Α.Σ. να μην ενδώσει σε όλη αυτή την παρατεταμενη πίεση και να συνεχίσει να προστατεύει την ομάδα και το γήπεδο της ζητώντας τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μέσα σε αυτό το λουτρό λοιδορίας ξεχνάμε .
Ο Α.Σ. έκανε λάθος? - έκανε
Η ΠΑΕ μας κορόιδευε για το ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω, αυτός ο Βενης είναι ένα ψώνιο που έκανε κάποτε εκπομπή μαζί με τον τσατσαρό? Αυτός που έχει όλα τα γεννητικά χαρακτηριστικά ώστε να είναι οπαδός της ομάδας της γειτονιάς?
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
θα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον να εξαφανιστει τελειως ο Μυστακιδης απο σημερα, απο ΚΑΕ και ενδιαφερον για ΠΑΕ.
Αυτό θα επιβεβαιώσει τις εύλογες αμφιβολίες που υπήρχαν για τον συγκεκριμένο επενδυτή και τον άκομψο τροπο που εμφανίστηκε στα κοινά του σύλλογο. Αλλά μιλάμε για εφιαλτικό σενάριο γιατί ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεβέντες καλημέρα και χρόνια πολλά στην πανέμορφη Συμβασιλευουσα (συμπρωτεύουσα δεν λέμε ποτέ, είναι ντροπή)
Επειδή αρκετοί δεν γνωρίζετε ούτε από "διαδικασίες" συλλόγων είτε από "πουστιές" ΔΣ Συλλόγων και είστε και κατά βάση καλοπροαίρετοι να σας πω τα εξής:
Από την στιγμή που η Αθλητική Στοά ΠΑΟΚ ...
Επειδή αρκετοί δεν γνωρίζετε ούτε από "διαδικασίες" συλλόγων είτε από "πουστιές" ΔΣ Συλλόγων και είστε και κατά βάση καλοπροαίρετοι να σας πω τα εξής:
Από την στιγμή που η Αθλητική Στοά ΠΑΟΚ ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
σχετικά με την εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ
1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
2. Σου στελνουν την αιτηση στο email σου
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ετησιας ...
1. Τηλεφωνεις στον ΠΑΟΚ
2. Σου στελνουν την αιτηση στο email σου
3. Στην αιτηση γραφεις τα στοιχεία σου και τα δυο μέλη που σε προτείνουν (όποιος θέλει να βρει ονοματα, βρισκει πανευκολα)
4. Καταθετεις σε τραπεζα το ποσο αρχικης εγγραφης 15 και εφ απαξ ετησιας ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη αλλα αυτα ειναι χαζομαρες. Εβγαινε πριν 10 μερες φωτογραφιες ο Βρουτσης με τον Αγγελο ,δηλωνε οτι ολα ειναι καλα και μου λες οτι αν βγαλει αδεια ο Ιβαν ,εχει δεσμευσει λογαριασμους,εχουν βγει σχεδια και ειναι ετοιμες να μπουν οι μπουλντοζες θα του πουν σε προεκλογικη περιοδο οχι δεν σου ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά η παε άργησε 3 χρόνια
Ναι αλλά ο Σαββίδης μας είχε παρατήσει και εμφανίστηκε μόλις ήρθε ο Μυστα
Ναι αλλά η παε δεν ζητάει ο από τον ερασιτέχνη να επισπεύσει τις καταστάσεις
Ναι αλλά ο Σαββίδης θέλει όντως να κάνει το γήπεδο?
Ναι αλλά ακόμα και να θέλει...μπορεί?
Ναι αλλά ο Σαββίδης μας είχε παρατήσει και εμφανίστηκε μόλις ήρθε ο Μυστα
Ναι αλλά η παε δεν ζητάει ο από τον ερασιτέχνη να επισπεύσει τις καταστάσεις
Ναι αλλά ο Σαββίδης θέλει όντως να κάνει το γήπεδο?
Ναι αλλά ακόμα και να θέλει...μπορεί?
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι ονειρεύονται μαγαζάκια για τα παιδιά τους, ένα γυραδικο, ένα προπο, ένα μανικιούρ πεντικιούρ για το κορίτσι, όλο και κάποιος θα θέλει πριν από ένα ματς μια περιποίηση. Άλλοι μπορεί να θέλουν δίπλα στον σύνδεσμο να έχει κι ένα καφέ, δικό μου σου του κλπ... Επενδυτικά μυαλά...