Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές

Return

από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είναι ντροπή να δίνονται πέναλτι επειδή απλά τρέχει αίμα. Ειδικά αν ο αμυνόμενος δεν έχει δει τον επιτιθέμενο. Ντροπή.
Πέναλτι μόνο σε αποκεφαλισμό και όταν ο επιτιθέμενος έχει λάβει λεκτική (ή γραπτή σε περίπτωση αφωνιας) επιβεβαίωση από τον αμυνόμενο πως έχει βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και ...
από -keeper-
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Για τους αθηνεζους λέγεται μέταλλο πρωταθλητή και βαριά φανέλα και λοιπές πίπες που ακούμε χροοοονια τώρα …

για μας λέγεται εύνοια, γκαγκατσοέπο, χαρισμένα πρωταθλήματα και άλλα τέτοια φεδρά.

Δεν περιμένω αντικειμενικότητα από κανένα τους
Τους έχω σιχαθεί
από shogoon
Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον και το 50-50 μας φαίνεται εύνοια άντε να βάλω 60-40 για να καλύψω και τους αντιρρησίες. Είχαμε συνηθίσει τρελές σφαγές που πλέον μας φαίνεται εξωπραγματικό. Και εγώ το είχα πάθει στο οφσάιντ του κυπέλου στο Βόλο αλλά μετά το κλεμμένο δεν μου εμφανίστηκαν ξανά τύψεις.
από Τρικυμίας
Παρ 06 Μαρ 2026, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η γκρίνια είναι πολύ θετική. Οι αντίπαλοί μας έχουν ήδη έτοιμη τη δικαιολογία όταν το πάρει ο ΠΑΟΚ, άρα δεν θα βελτιωθούν και του χρόνου θα έχουμε άλλη μία ευκαιρία να ανοίξουμε την ψαλίδα. Δεν θα κοιτάξουν τα χάλια τους αλλά θα εστιάσουν σε δύο - τρεις φάσεις του ΠΑΟΚ όλη τη χρονιά. Το δεύτερο ...
από nunies4
Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μύρισε πρωτάθλημα σήμερα.
Και μύρισε και κάτι ακόμα. Ο φόβος του γηπέδου όταν έγιναν οι αλλαγές. Φοβερό. Σχεδόν το αισθανοσουν από την τηλεόραση
από nunies4
Κυρ 15 Μαρ 2026, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME

panta έγραψε: Κυρ 15 Μαρ 2026, 19:24 Του Γερεμεγιεφ το έχασα γιατί πήγα στο μπάνιο και του Χατσιδη γιατί βγήκα για τσιγάρο.
Νομίζω κάποιος σε φώναξε από την κουζίνα. Δεν πας να δεις;; :D
από van rooy
Δευ 16 Μαρ 2026, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μας συνήθισε στα ψηλά η ομάδα ...οπότε το πάθος έχει σβήσει....πρέπει να ανάψει νέα φλόγα...

Κάθεσαι να δεις ντέρμπι και είσαι πλέον σίγουρος για την ομάδα ...προ Ιβαν εποχή.....το καρδιοχτύπι ήταν ατελείωτο....τώρα είμαστε στην αγκαλιά της ομαδάρας μας....παίζει και ξέρεις ότι στο τέλος ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ...
από tsou
Σάβ 04 Απρ 2026, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

Είμαι 20 χρόνων το 2005 σε ΠΑΟΚ γάυρος (ΠΑΟΚ κλασικά μηδέν στόχους και ομάδα μέτρια) η τούμπα είναι λάβα αργώ να φτάσω στο γήπεδο και θυμάμαι να είμαι κάπου στο κέντρο/έκθεση και να ακούω ιαχές της κολάσεως μέχρι εκεί. Σταματάει για λίγο ο χρόνος και έρχεται λοιπόν ένας τυπάς από το μέλλον κι μου ...
από Special 4
Παρ 01 Μάιος 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Καμιά φορά, όσο σκέφτεσαι κάποιες παλιές αναμνήσεις, σου έρχονται ξανά στη θύμηση εικόνες που δεν θα βγουν ποτέ από μέσα σου.

Ναι, η ομάδα τώρα είναι πιο επαγγελματική, πιο εύρωστη οικονομικά, με πιο ακριβό ρόστερ.

Αλλά ''συλλαμβάνω'' τον εαυτό μου να νοσταλγεί την παλιά καύλα, που ερχόταν ο ...
από hawklord
Δευ 04 Μάιος 2026, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Επιτέλους γύρισε λίγη χαρά, ένα ελάχιστο χαμόγελο στα μούτρα μας. Οχι πως δεν είχαμε λάθη, αλλά λες και σηκώθηκε μια μουντή αλλά αόρατη κατάρα απο πανω μας εκει στο 50και κατι. Ο Γερομεγιεφ, ή ο Γερομεγιεφ όπως τον έκραζα, ήταν η αποκάλυψη όχι για τα γκολ αλλά για το ότι ήταν μέσα σε όλα από την ...
από TylerDurden
Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

Δεν υπάρχει το "καλύτερα 3η θέση", όχι παιδιά, ακόμα και εάν η 2η θέση έφερνε αντίπαλο τη Ρεάλ στις 20 Ιουνίου και η 3η τον Τοξότη Συκεών στις 20 Αυγούστου πάλι για την υψηλότερη δυνατή θέση θα έπρεπε να στοχεύουμε. Κάθε σεζόν και κάθε νίκη είναι σημαντική, δεν έχουμε τις νίκες που πρέπει απέναντι ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 29 Οκτ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD

Θα χάσουμε

(όσοι δεν πήγαμε στο γήπεδο)
από icue
Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αελ 4-1,MVP-Σχόλια & Παρελειπόμενα

Τολμα το ρε Ραζβαν να βαλεις Τσαλοφ πισω απο τον Μυθου. Ετσι για την καλτια. Να δουμε τι θα γινει.
από Athens
Πέμ 04 Δεκ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

στο τελος του αγωνα ζουμαρει η καμερα πανω του και τους παικτες του οαρη να διαμαρτυρωνται
η απαντηση του
εγω τι να κανω?
το βαρ τα εκανε
από xrisitsapa
Πέμ 04 Δεκ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ας τα ξαναγραψουμε ο Παπαπετρου δεν εκανε ουτε ενα σωστό σφυριγμα στον αγώνα . Υπαρχει φαση στο τελος του ημιχρονου που ο Μοντσου κανει φαουλ στον Καμαρα με τα χερια απο πισω σε αντεπιθεση μας που ειναι δευτερη κιτρινη καρτα. Στην κιτρινη του Χατσιδη που λενε για κοκκινη οι φαντασμενοι αρχοντες με ...