Η αναζήτηση βρήκε 380 εγγραφές

Return

από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD

Αχ ναι παιδιά, τι θα πουν τα χαρτιά και οι γαύροι;
Έχω πολύ μεγάλη έγνοια ρε γαμωτο, με νοιάζει παρα πολύ.
από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Όχι παιδιά.
Είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με το τι θα λένε τα χαρτιά και οι γαύροι. Είναι πολύ σημαντικό.

ΥΓ το "δεν τον έβλεπε" είναι καινούριος κανονισμός; Τον ανακοινώσανε στο χαρτοσυμπαν;
από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
από PAOK_Antarctica
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είναι ντροπή να δίνονται πέναλτι επειδή απλά τρέχει αίμα. Ειδικά αν ο αμυνόμενος δεν έχει δει τον επιτιθέμενο. Ντροπή.
Πέναλτι μόνο σε αποκεφαλισμό και όταν ο επιτιθέμενος έχει λάβει λεκτική (ή γραπτή σε περίπτωση αφωνιας) επιβεβαίωση από τον αμυνόμενο πως έχει βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και ...
από -keeper-
Τετ 04 Μαρ 2026, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Για τους αθηνεζους λέγεται μέταλλο πρωταθλητή και βαριά φανέλα και λοιπές πίπες που ακούμε χροοοονια τώρα …

για μας λέγεται εύνοια, γκαγκατσοέπο, χαρισμένα πρωταθλήματα και άλλα τέτοια φεδρά.

Δεν περιμένω αντικειμενικότητα από κανένα τους
Τους έχω σιχαθεί
από shogoon
Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Πλέον και το 50-50 μας φαίνεται εύνοια άντε να βάλω 60-40 για να καλύψω και τους αντιρρησίες. Είχαμε συνηθίσει τρελές σφαγές που πλέον μας φαίνεται εξωπραγματικό. Και εγώ το είχα πάθει στο οφσάιντ του κυπέλου στο Βόλο αλλά μετά το κλεμμένο δεν μου εμφανίστηκαν ξανά τύψεις.
από Τρικυμίας
Παρ 06 Μαρ 2026, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η γκρίνια είναι πολύ θετική. Οι αντίπαλοί μας έχουν ήδη έτοιμη τη δικαιολογία όταν το πάρει ο ΠΑΟΚ, άρα δεν θα βελτιωθούν και του χρόνου θα έχουμε άλλη μία ευκαιρία να ανοίξουμε την ψαλίδα. Δεν θα κοιτάξουν τα χάλια τους αλλά θα εστιάσουν σε δύο - τρεις φάσεις του ΠΑΟΚ όλη τη χρονιά. Το δεύτερο ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 29 Οκτ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD

Θα χάσουμε

(όσοι δεν πήγαμε στο γήπεδο)
από icue
Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αελ 4-1,MVP-Σχόλια & Παρελειπόμενα

Τολμα το ρε Ραζβαν να βαλεις Τσαλοφ πισω απο τον Μυθου. Ετσι για την καλτια. Να δουμε τι θα γινει.
από Athens
Πέμ 04 Δεκ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

στο τελος του αγωνα ζουμαρει η καμερα πανω του και τους παικτες του οαρη να διαμαρτυρωνται
η απαντηση του
εγω τι να κανω?
το βαρ τα εκανε
από xrisitsapa
Πέμ 04 Δεκ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Ας τα ξαναγραψουμε ο Παπαπετρου δεν εκανε ουτε ενα σωστό σφυριγμα στον αγώνα . Υπαρχει φαση στο τελος του ημιχρονου που ο Μοντσου κανει φαουλ στον Καμαρα με τα χερια απο πισω σε αντεπιθεση μας που ειναι δευτερη κιτρινη καρτα. Στην κιτρινη του Χατσιδη που λενε για κοκκινη οι φαντασμενοι αρχοντες με ...
από leomatos88
Πέμ 04 Δεκ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Με πιάνει μια αηδία με τα σκουλήκια να πω την αλήθεια. Δεν είναι υποτίμηση, δεν είναι αλαζονεία, είναι μάλλον αναγκαίο κακό. Να πρέπει ολόκληρος ΠΑΟΚ να ασχολείται με τη λέρα και την αρρώστια τους, δύο ή τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο, όταν τουλάχιστον δε βρίσκονται στη Β' ή τη Γ' Εθνική. Αφενός ...
από gervasio artigas
Τρί 06 Ιαν 2026, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Και να πουμε και κατι που φαινεται "ρωμαντικό" αλλά για μένα είναι ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ
Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ στην πράξη ότι εφαρμόζει και ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τον ΥΓΙΗ ανταγωνισμό και αμιλλα που πρεσβεύει
Μεσα στο γηπεδό του με μια "μικρη" ομάδα επαιξε ενα παιχνιδι ΧΩΡΙΣ ΕΥΝΟΙΕΣ η "σπρωξιματα" ο αντιπαλος ειχε τις ...
από mpafos4
Τετ 07 Ιαν 2026, 02:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Η απόσταση του τείχους,που μέτρησε το @ρχιδι που έκανε το διαιτητή....μου θύμισε τις εποχές της παράγκας όταν έστηναν οι πατεράδες του, το τείχος, στα 5 μετρα για να μην το παστελωσει ο Φραντζέσκος!!!