Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
Η αναζήτηση βρήκε 435 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Βρε έχετε ξαναδεί τη μέρα που ΕΕΑ εγκρίνει φάκελο ο πωλητής να βγαζει ανακοινωση του στυλ και του περιεχομένου που έβγαλε η ΚΑΕ; Σας εμοιαζε αυτή ανακοινωσω ανθρωπων που θέλουν διακαώς να δώσουν την ΚΑΕ; Οποισδηποτε άλλος θα καλούσε το τιμ Μυστακιδη σε συνάντηση για ολοκλήρωση χωρίς σάλια.
Αυτά ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια
Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Eδω απλα ακουμε, ευλαβικα.
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ και στο αρμόδιο τμήμα για την ευαισθησία επί του θέματος. Μπράβο και στο PAOKMANIA για την κεντρική θέση του σχετικού άρθρου.
Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπουντούρης για ολα.
Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
Πριν από 5 μήνες άφησα το σπίτι μου και την δουλειά μου στον Βόλο. Ένα κάλεσμα του Νίκου Βεζυρτζή ήταν αρκετό.
Μου εξήγησε το όραμά του για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής με την χρηματοδότηση του κύριου Μυστακιδη.
Με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ ήρθα για ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώην πλέον General Manager του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπουντούρης μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν έως τώρα, αλλά και τα όσα οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον Δικέφαλο.
Μάλιστα, σημείωσε πως αυτή η κίνηση-απόφαση τον αιφνιδίασε.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με ...
Μάλιστα, σημείωσε πως αυτή η κίνηση-απόφαση τον αιφνιδίασε.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κουβέντα αυτη κανει κύκλους εδω και εναν χρόνο. Πλεον δεν εχω κατι νεο να πω. Ανακεφαλαιωνω ορισμένα πράγματα εδω περνοντας αφορμη απο πολλες ανακρίβειες που γραφονται για οσους δεν πετάμε και την σκουφια μας για τον Θεσσαλονικεα:
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
1) Το μπασκετ φυτοζωουσε. Ναι. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Έχεις δικιο. Αλλά κουράστηκα 10 μήνες το άσπρο μαύρο, ή στρογγυλεμένες γνώμες ισαποστακισμου ενώ στην ουσία δεν είναι.
Ναι μεν... Αλλά ενοχλεί τη βίλα του..
Συγκρίνουμε δηλαδή την ηθική πλευρά που κάποια χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας ύπαρξης του μπάσκετ, με το αν ενοχλήθηκε η βίλα.
Μπαίνουν στην ...
Ναι μεν... Αλλά ενοχλεί τη βίλα του..
Συγκρίνουμε δηλαδή την ηθική πλευρά που κάποια χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας ύπαρξης του μπάσκετ, με το αν ενοχλήθηκε η βίλα.
Μπαίνουν στην ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Προς όσους σπευδουν να βρίσουν την ΚΑΕ για μια χαλασμένη μεταγραφή: Αυτά πάντα γίνονται και θα γίνονται στα αθλήματα. Δεν είναι κανένα φοβερό σκάνδαλο, ούτε καμία φοβερή αποτυχία. Ούτε ξέρουμε τι θέλει ο παίκτης, τι ισχύει κλπ. Παρασκηνιακά με μανατζερ κλπ παίζονται διάφορα. Βεβαίως κριτική για τις ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω εάν έχει ήδη γραφτεί, αλλά πρώτοι εδω:
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
Μυστακιδης-Τσακαλωτος ίδιο πρόσωπο, δεν τουε έχουν δει ποτέ μαζί στο ίδιο δωμάτιο.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει κάτι με τα ύψη των παικτών που μας ενδιαφέρουν και όλα τελειώνουν σε 8;
Breein Tyree 1.88
Patrick Beverley 1.88
Timmy Allen 1.98
Artūras Gudaitis 2.08
Bruno Caboclo 2.08
Freddie Gillespie 2.08
David McCormack 2.08