Η αναζήτηση βρήκε 297 εγγραφές

Return

από Tolaros
Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια

Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 ...
από kataramenos5
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:

Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.

Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο κύριος που αναφέρατε πιο πάνω,που τα γνωρίζει όλα,στη νέα εποχή ενημέρωσης με ινστα ,τικ τοκ αυτοί οι ντεμεκ και καλά αντικειμενικοί δημοσιογράφοι βγάζουν μεροκάματο σε καθημερινή βάση απ'τούς ανημέρωτους για να μην τούς πω αλλιώς και χάσει αξία αυτό που γράφω. (Παίζει και κάτι με τα χέρια του, οι ...
από Aureliano Buendia
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
από Maklaz
Τετ 01 Οκτ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε, το σκεπτικό σου "ας περιμένουμε" και "είμαστε οπαδοί του ΠΑΟΚ, όχι προσώπων" θα ήταν απόλυτα σωστό αν βρισκόμασταν στο παρελθόν του 2012 και είχαμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο άγνωστων, υποψήφιων επενδυτών.

Αλλά δεν είμαστε στο 2012. Είμαστε στο 2025. Και αυτό που αγνοείς είναι το πιο βασικό, η ...
από icue
Δευ 20 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Η κοσμοτε ειχε χρονο να βαλει 17 ριπλει του βουτια του Πιερο αλλα δεν ειχε χρονο να βαλει την φαση που τους καναμε γιογιο μεσα στην περιοχη στα χαιλαιτς. Προφανως και για αυτους ο πελατης εχει παντα δικιο και ειναι πανω απο το θεαμα της διοργανωσης που πουλανε.
από gervasio artigas
Παρ 10 Οκτ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Η περίπτωση ΝΤΕΛΙΑ και η μεταχείρισή του απο το χιλιογαμημενο ΠΟΚιστάν , μου θυμιζει την περίπτωση ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ που εκει στις αρχες της δεκαετίας του '80 έκανε ΟΡΓΙΑ πραγματικά και φημολογειτο οτι θα τον παρει η Ε.Ο και ειχαν ρωτησει τοτε την "τριπλετα" Αναστο-Μητρο- Μιχου, " αν θα προσφερει ο ...
από tolis01
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

έτσι είναι.
Στην ¨καλύτερη¨ μιλάμε για εμμονές ή ανικανότητα, στη χειρότερη για άλλα πράγματα.
Και μιλάμε για γενιά με πολύ ταλέντο μπροστά, που θα σε κανει σαν οπαδό να θέλεις να τη βλέπεις ανεξαρτξητως αποτελέσματος.
Θυμίζει εποχές πχ τέλη 80ς-αρχές 90ς που Καραπιάλης - Τσιάρτας κάθονταν πάγκο για ...
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.

Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.

Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.

"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
από nkoss
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Δεν θα επικοινωνήσει κανεις μαζι σου. Μετά απο κάνα τρίμηνο, χτύπα ενα τηλέφωνο και ρώτα για επιβεβαίωση. Για τον αριθμό μητρώου, όταν είχα ρώτησει, μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αριθμός. Ρωτησα αν υπαρχει κάποιο καρτελάκι, ταυτότητα κτλ...και μου είπαν επίσης όχι. Το καταστατικό οποίος θέλει πάει ...
από st4this
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)

Ηταν κανενας αποδω σε εκεινο το ματς;
από panpangr77
Τετ 23 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο βαζελος είναι το manual πως καταστρέφεται ένα σωμάτιο . Διώξανε τον Βαρδινογιάννη χάσανε τις καλύτερες τότε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα ,διαλυσανε τις ακαδημίες τους που θεωρητικά ήταν τότε οι καλύτερες στην Ελλάδα ,κάνανε βλαχομαγκιες για να πάρουνε ένα πρωτάθλημα ,χρεοκοπήσανε και συνεχίζουν ...