Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
H πρώτη δι-στιχία έχει διαχρονική αξία.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Ναι, εμείς να μην σχολιάζουμε εκ των υστέρων αλλά αυτοί που έλεγαν εκ των προτέρων "τον μπούλο Ρουμάνε" πριν τελειώσει ο αγώνας, όλα καλά;;;;;
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
αυτος που απαιτει ειναι ακόμα εδω;Argi_44 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:04 Σήμερα απαιτώ απο τον ΛΑΟ μετά το παιχνίδι να μείνει εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ και να απαιτεί την παραίτηση του διότι δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποιος ικανός μέσα απο την ομάδα να τον διώξει και να ξυπνήσει η ομάδα επιτέλους
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πήγε για ύπνο μαζί με τους άλλους που από το πρώτο ημίχρονο έγραφαν "τον μπούλο"....αει σιχτίρ