Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από aivas19
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Άλλη μια φορά...

Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της ...
από aivas19
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

ΑΝ ο Ιβάν εμφανίσει ντελιβερά με φωτοτυπία καταθέσεων ρωσικής τράπεζας ύψους 23,769,050,000.00 ρουβλιών (250εκ.)
που το αποκλείω θα έχουμε άλλο εμπόδιο π.χ. οτι δεν είναι UPS?? Αφερεγγυότητα της τράπεζας?
Γιατί όλος τυχαίος ότι ακούγεται απο συγγεκριμένο σταθμό σαν επιχείρημα εμφανίζεται και στον ...
από Taseos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Το φίδι άμα μεγαλώσει γίνεται επικίνδυνο. Δυστυχώς ιβαν σαββιδη δεν το σκότωσες. Αντιθέτως πριν κάποιους μήνες τους επέβαλες
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά δεν είναι υπάλληλος αλλά καλά οκ άμα σε εξυπηρετεί μπορείς να τα μηδενίσεις και όλα

Καλά θα μου πεις τον Άγγελο οι σωστοί ΠΑΟΚτσηδες τον έχουν βαφτίσει με όλα τα δυνατά επίθετα, στο υπάλληλος θα κολλήσουμε;

Στο μεταξύ σε αντίθεση με τον ΑΣ μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ μιλάνε για ενότητα αλλά ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον

Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
από xrisitsapa
Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δεν καταλαβαίνω τα τόσο αρνητικά σχόλια για τον Μπράντον πάντως. Οκ ούτε εμένα με τρελαίνει να τον βλέπω να κυλιέται σε κάθε επαφή αλλα ο μπράντον του πρωταθλήματος τα έδινε όλα για την ομάδα ίσως περισσότερο και απο όλους.
Σίγουρα για τρίτη επιλογή τώρα το θεωρώ λάθος. Ας γινόταν πριν 20 μέρες ...
από olienin
Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Άποψη μου πως είναι μεγάλη μπανανοφλουδα η μη απόκτηση πρωτοκλασάτου χαφ . Έτσι θα τους διαλύσεις τελείως τους κάτω . Τα γκολ πέρυσι τα μαζεύες λόγω αδυναμίας των χαφ σε μετάβαση κ ανεπάρκειας της κουρασμένης αριστερής πλευράς . Το ένα το έλυσες, το δεύτερο παραμένει . Το λύνεις κ μένει ένα φορ των ...
από olienin
Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αν ηταν ξενος με αυτα τα στατιστικα θα στηνανε πανηγυρι ορισμενοι. Να ηρεμησουμε. Μονο με το κεφαλι θα κανει 10+ ΓΚΟΛ εδω. Ουτε εγω ονειρευομουν Γιακουμακη αλλα τυχαιος φορ δεν ειναι.
από zaffodb
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δεδομένο λάθος ότι πας με ένα φορ, τρία χαφ και τρία στόπερ σε διπλά παιχνίδια. Ας ελπίσουμε να μην στοιχίσει.
Θετική ενέργεια σήμερα να εξασφαλιστεί αν είναι δυνατόν η πρόκριση με ένα καλό σκορ και τα υπόλοιπα έχουμε μέρες να τα σχολιάσουμε.

Τυπικό σχόλιο που ενθαρρύνει τα παιδιά της ...