Ναι ρε αδερφε αλλα με δοση ειρωνειας για τα παραπανω ( οχι για σενα προφανως η ειρωνεια.)WestBlock4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:19Για μενα το γράφεις αυτο?Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 22:14 Μη λες τετοια, θελουμε μονο μεταγραφες ΠΑΟΚ εδω μεσα..πηγαινε στο σαιτ της ουεφα...
Η αναζήτηση βρήκε 76 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Τρί 26 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να θέλω να τον ερμηνεύσω εικάζω ότι θέλει να πει ότι μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που γράφει το 24 για τον Ιταλό
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ σαγαπω ΠΑΟΚ είσαι ο ένας για ίδιο παίκτη 2 φορές αεροδρόμιο δε πήγε άλλος κανέναςWestBlock4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:54Ρε φερε το ζαφειρη απο τωρα να γινει χαμος στο κεντρο.nunies4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 10:53 Εγω που δεν θελω να πετυχει ο μπαμπας Ζαφειρης γιατι θελω να παρουμε και αλλο χαφ;;

- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ Βιετεσκα νο 2 για την άμυνα, περίμενα κάτι καλύτερο, κρίμα
Ας ελπίσουμε ότι ο χαφ δεν θα είναι δανεικός μιας χρήσης, εκεί θα τα βάψω μαύρα
Ας ελπίσουμε ότι ο χαφ δεν θα είναι δανεικός μιας χρήσης, εκεί θα τα βάψω μαύρα
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα όχι η βόμβα μεγατόνων που γράφανε κάποια μέλη εδώ κ δε δίνανε λεπτομέρειες μη χαλάσει το μεγάλο ντιλ. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο καθενας μπορεί να το παίξει ινσάιντ ινφο
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει δεν θα τον βγάλουμε παλτό ούτε παικταρα αλλά ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αναβάθμιση στη συγκεκριμένη θέση και το ξέρει από πέρυσι τον Ιανουάριο που έφερε δανεικό τον Βιετεσκα και μετά αποφάσισε να μην τον αγοράσει διότι δεν τον ανέβαζε επίπεδο…
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν ...
Έχεις ολόκληρο καλοκαίρι και παραπάνω για να φέρεις έναν ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Βολιακο, τον Ιβανουσετς και τον Γιακουμάκη γιατί τους πήραμε δανεικούς; Για να δούμε αν θα βγει το ταλέντο τους;
Μη μας τρελαίνετε εδώ μέσα.
Τον Μπιάνκο καλώς και μπράβο.
Τον Ζαφείρη συγχαρητήρια.
Αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν
και μεταξωτους κ......ς.
Δηλαδή ενίσχυση ανάλογη παντού.
Για αυτό ...
Μη μας τρελαίνετε εδώ μέσα.
Τον Μπιάνκο καλώς και μπράβο.
Τον Ζαφείρη συγχαρητήρια.
Αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν
και μεταξωτους κ......ς.
Δηλαδή ενίσχυση ανάλογη παντού.
Για αυτό ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
Προφανως ρε συ γι αυτο ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις αλλα για να μη δημιουργουνται ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι μπαίνουμε και διαβάζουμε.
Σταματήστε με τον Μιτρόβιτς. 3 ημέρες τώρα μπαίνω και διαβάζω για αυτόν εδώ μέσα.
3 χρόνια Αραβία παίρνει 25 μύρια το χρόνο, λετε να θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟΚ παίρνοντας 1, κάτι το χρόνο?
Τι γράφετε?
Εγώ λέω θα πάρουμε 2 επιθετικούς τον Χααλαντ και για αλλαγή ...
Σταματήστε με τον Μιτρόβιτς. 3 ημέρες τώρα μπαίνω και διαβάζω για αυτόν εδώ μέσα.
3 χρόνια Αραβία παίρνει 25 μύρια το χρόνο, λετε να θέλει σαν τρελός να έρθει στον ΠΑΟΚ παίρνοντας 1, κάτι το χρόνο?
Τι γράφετε?
Εγώ λέω θα πάρουμε 2 επιθετικούς τον Χααλαντ και για αλλαγή ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε τον Μιτροβιτσ τόσο πιο εύκολα θα σας κάτσει το φορ που θα ερθει αν έρθει. Τα ίδια παθαίνουμε κάθε φορά που με την φαντασία μας πλάθουμε υποθέσεις σχεδόν ανέφικτες και μετά λογικές κινήσεις μας φαίνονται κακές.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Westblock4
Κι όμως αλλιώς ξεκίνησε. Τέλος πάντων. Επειδή βλέπω ότι πολλοί ενοχλούνται και μόνο με φήμες, θα δούμε μέχρι αύριο τι θα προκύψει.
Κι όμως αλλιώς ξεκίνησε. Τέλος πάντων. Επειδή βλέπω ότι πολλοί ενοχλούνται και μόνο με φήμες, θα δούμε μέχρι αύριο τι θα προκύψει.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω να είμαστε κοντά σε κάποιον παίκτη...οι μεταγραφές τελείωσαν για την ομάδα καλό χειμώνα να έχουμε μην λιώνεται όλη μέρα και όλη νύχτα το paokmania δεν θα έρθει κανεις
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλε σταματα το δουλεμα ολα εχουν ενα οριοDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 20:10Καλο αυτο...μια μερα εμεινε ακομη για εμας κ τ θαυμα...